Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik elmúltak 18 és még nem csókolóztak és szüzek, de nem azért, mert nem érdekli őket a párkapcsolat/szex, vagy nagyon csúnyák, hanem várnak az igazira és önmegtartóztatók?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert nekem minden lány azt mondja, hogy ők nem olyanok, mint a fiúk, de közben meg sok lányt ismerek, aki 14 évesen vesztette el, vagy nem is volt szerelmes, vagy megcsalta az első párját, vagy koncerten lesmárolt mindenkit... És ismerek olyat, is többet, aki fiú, 19 elmúlt, 1 barátnője volt, akivel van, és még szűz, vagy 22 évesen még nem is csókolózott, pedig nem csúnya vagy félénk srác, csak nincs olyan lány, akivel boldog tudna lenni.

Szerintetek is a fiúk rendesebbek manapság mint a lányok?

Meg ha a lányok panaszkodnak állandóan, hogy a férfiak mindenkivel csinálhatják és az nekik dicsőség, akkor miért ciki egy férfinak, ha szűz, és a lányoknak miért olyan kell az első alkalomra aki jó tapasztalt?

A lányok nem tudnak olyanba szerelmesek lenni, aki tapasztalatlan? Ez nem apakomplexus?

2011. febr. 8. 10:05
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

" Én írtam a kolléganőset.

Ő nagyon jó anya és a gyerekei is nagyon jó gyereke ennek semmi köze a rossz házasságának.

Azért ment férhez,mert szerelmes volt és tapasztalatlan.Tudta mire van szüksége,de aki fiatal és tapasztalatlan az nem tudja h. mi hogyan működik.A szüleimnél az van h. anyu csinál szinte mindent, apu néha segít be csak.NEkem pl az egész családomban a nő az aki kiszolgálja a férfit. Viszont ebbe én is bele tudok fáradni és jól esik ha negem is kiszolgálnak, viszont szeretek segíteni és örömet okozni.Vagyis a legtöbb ember olyan lesz amit otthonról visz, viszont ha tapasztalatokat gyűjt akkor megtudja h. mások hogyan viselkednek és más házban mi a szokás és már tud választani. "

Bocsánat de ezt nem értem, mit akartál ezzel mondani. Nem is reagáltam arra.

És nem kell mindenhez tapasztalat, ha csak megfigyelsz más házasságokat, már abból is sokat lehet tanulni, az is egy fajta tapasztalat, de ahhoz nem kell lefeküdni mindenki férjével, vagy minden férfival, hogy el tudd dönteni. Én csak annyit mondok, hogy nem jó ha valaki komolytalan kapcsolatban veszti el a szüzességét.

Meg nem mindig lesz a többség olyan mint otthon, mert észreveheted a saját szüleid hibáit is.

"A kollégám fiatalon ment férhez és a nagy lánya is eddig csak egy fiúval volt együtt és valszeg lehet ő lesz a férje, a kollégám ennek nem nagyon örül,mert ő látja h. milyen a fiú és fél h. ugyan úgy fog járni a lánya mint ő.A gyerekek szeretik egymást,de mindkettő nagyon makacs és kevés élettapasztalatuk van.AMúgy a kollégám ahoz képest h. rossz házassága volt, a gyerekei sikeres sportolók és eszük ágában sem volt bulikban bepasizni, az egyik lányát pl. nem is érdeklik a fiúk, csak a sport(lehet idővel ez változik). "

Hát ez az, hogy ha nem tud hiteles anya lenni, meg a gyerek nem is bízik benne, még szép hogy makacs lesz. Nem is foglalkozik velük eleget ezek szerint. Ha lenne egy kis esze, akkor már fiatal korában tanítaná a lányának, hogy a fiúkkal hogyan kell bánni és mire kell vigyázni, mert anyu például így járt, de a barátnőm meg úgy... Ha meg 18 éves lánynak kezd el papolni, az már késő. Tehát a legtöbb gyerek ezért lesz rossz kapcsolatú, mert a szülei nem nevelik meg, mert ők sem kaptak nevelést arra, hogyan kell nevelni (sem hiteles példát). Csak ez már egy kis lélektan, ez meg nem érdekli az embereket, csak az, ami nekik kell, meg az ő kis világuk.

"26/l vagyok.Sok barátom volt de 1kivételével az összeset ismertem suliból vagy régi ismerős vagy haveri kör.Egyikkel sem buliban jöttem össze. "

Biztos azért mert kényelmesebb volt mint új embereket megismerni. Szerintem az ilyen sulis szerelmek nagy része is csak gyerekjáték. De lehet ott is találni, csak jól félreismerted őket.

"tapasztalataimból tanulva tudom én mit akarok és hogy hogyan kell kezelni bizonyos konfliktusokat és hogyan kell bánni egy fiúval. "

Nem csak akkor kellene tudni ezt, ha már párszor átvertek.

Ebből is látszik hogy éretlen voltál és nem ismerted magad. Ennek egyenes következménye. Nem csak a te hibád, de a saját bőrödön kellett megtanulni, és addig "elpazaroltál" sok időt és a boldogságod egy részét is.

"A szüleim szerettek és foglalkoztak velem"

Hát ahogy fent is mondtam, a túlzott szeretet meg kényelem nem jó "foglalkozás", inkább arra kellett volna hogy megtanítsanak, hogy milyenek a fiúk.

"Igen kellenek a csókok, ölelések, de ez nem jelenti azt h. minden fiú akibe bele botlok megcsókolom. "

Jó, akkor csak minden másodikba, ötödikbe szerelmes vagy de nem ez a lényeg, hanem hogy azért szereted, mert csókolózni akarsz, ez meg ugyanaz, mint amit a szoknyapecérek csinálnak. Nem veszed észre hogy a vágyaid irányítanak téged, és tönkreteszed a saját becsületed is ezzel.

"Nekem egy párkapcsolat sokkal többet jelent mint bármi más kapcsolat, hisz ha jól működik akkor együtt öregszünk meg,de ehhez ismerkedni kell és tapasztalatokat kell gyüjteni."

De nem kell mindenkinek mindent megengedni meg elhinni aki tetszik.

"Akinek sose volt még barátja/barátnője nem tudja mit akar, van egy álomkép,de az élet nem ilyen."

Ez sem igaz, mert vannak óvatos és tudatos emberek, akik nem csak álomvilágban élnek. Akik álomvilágban élnek, azok a csalódásokból tanulnak, akik óvatosak azok körbenéznek, és kisebb eséllyel fogják elhinni a hazugságokat.

"Nekem is voltak elvárásaim,de be kell látni h. ez nem így működik.Nincs olyan ember aki minden elvárásnak meg tud felelni."

De attól hogy valakinek még nem volt kapcsolata, miért hinne ilyeneket? Meg ha valakinek van 2-3 elvárása, akkor miért ne tudna megfelelni neki valaki?

"Neked ez a fontos h. szűz legyen és tartogassa magát, lehet vannak ilyen emberek,de lehet más tulajdonságban meg tök másképp gondolkodtok. "

Te azt hiszed hogy naiv vagyok. Nekem nem ez a fontos. Csak ez is fontos. Ha meg másképp gondolkodunk akkor nem jövünk össze. Én tudok nemet mondani.

"Én mindig olyan fiút kerestem akit a belső értékei miatt tudom tisztelni(, de sok fiú(lány) szerepet játszik és a kapcsolat elején megtesz mindent hogy elhitesse ő az akit keresel(főleg a fiatalok)."

Szinte mindenki szerepet játszik, és az ilyeneket én is utálom, amikor mondja egy lány hogy ő jaj de tisztességes, de ha nem akarok vele smárolni akkor egy másik idióta is jó lesz... Aki meg nagyon teper, az szinte biztos, hogy csak játszik.

"Frigid nő:Sok nő akkor döbben rá h. frigid amikro rájön,nem élvezi a szexet, lehet kívánja meg minden,de amikor megtörténik a dolog, egyáltalán nem élvezi és undorodik minden férfi nemi szervtől... "

Az a nő aki nem tud felitgulni, mit vár egy férfitól, ha a férfi megmondja mire van igénye? Akik önkielégíteni sem tudnak, azok gyakran frigidek is. Ha meg tényleg szeretem, és nem eltitkolta, akkor mindent megteszek, hogy megoldjam a problémát. És mivel lelki dolog, meg is oldható. De ha egy lány kívánja a férfi nemi szervet, akkor valószínű hogy akkor is fogja, amikor ott van.

Szóval nem értem a helyzetet.

Majd szólok, de eddigi életemben csak 1 szűz lánnyal találkoztam, akivel képes lettem volna kapcsolatra, de ő megmondta, hogy nem tudna szeretni engem. És egyet is értettem, mert neki volt egy olyan elvárása, aminek én nem feleletem meg, nekem meg az nem volt elvárás felé. És tisztelem is ezért hogy megmondta, és nem hazudozott meg nem hajtott el. Csak ilyen értelmes lányt nagyon nehéz találni, de létezik.

2011. febr. 9. 11:06
 32/57 anonim ***** válasza:

Amint látom,te kiforgatod máok szavait.Kiveszel egy mondatot és az alapján eldöntöd milyen a másik.

Nekem megmondták, h. nem kell midnenkibe bízni és ilyen-olyan fiúk vannak én mégis a magam feje után mentem.

Egy anyanem azért lesz rossz mert nem mondja el ki milyen, hisz nem ismerhet mindenkit.Van akinek életében egy férfi volt,akkor honnan tudná más férfiak milyenek?

Vagy sok anya azt hiszi hogy a lánya összejön egy fiúval,akkor az már szexel is, pedig ez közel sem van így.Egy nő nem azért csókol meg valakit mert minden fiúba szerelmes, hanem attól lesz szerelmes mert a csók is hozzásegíti h. szerelembe essen.Régen nem votl ez divat apuci-anyuci eldöntötte ki legyen a férje egy lánynak, ott nem volt szerelem, vagy egymásba szerettek vagy nem.

Én nem szoktam önkielégíteni, nem is szeretek,de ettől még élvezem a szexet és van orgazmusom.

Egy frigid nő kívánhatja a "szexet",de nem biztos hogy élvezi is.

Azt veszem észre hogy rajtad kívűl, aki már nem szűz, rossz ember, k*rva,stb.

az ember értékei nem azon múlik, hogy valaki szeretkezett e már vagy nem, hanem h. ettől függetlenül milyen ember.Lehet valakinek 10-20 vagy több szexuális kapcsolata fiatal korában,de ettől még lehet jó anya, szerető, tisztességes feleség,jó ember stb.És egy szűz is lehet gyilkos, pedofil (nézd a sok papot), állatkínzó,hazug és még sorolhatnám.

Miért gondolog hogy egy ember azért mert te úgy gondolod elpocsékolt éveket futó kalandokra, hogy az boldogtalan.Sokan azért boldogtalanok,merte gyáltalán nem találnak maguknak senkit. Nem itélkeznék, hogy ha már valaki nem olyan mint te akkor leértéktelenedik. Ismerek olyan fiút aki majdnem 30 volt amikor elvesztette a szüzességét, azt a nőt feleségül is vette és gyerek is van,de az a nő már nem volt szűz és mégis tiszteli és szereti.

Amúgy a te gondolkodásmódod alapján azt mondanám, hogy Mo.90% idióta mert már nem szűz és 1-nél több barátja volt akivel lefeküdt.Hisz a népesség többsége úgy éli az életét ahogyan akarja és mégsem itélkezik felettük senki.

Szerintem menj el papnak és él együtt egy apácával.

Válasz a kérdésedre szerintem ritka az olyan ember mint te,mert a leírtak alapján te nagyon kötöszködő vagy és makacs, vagyis a te gondolkodás módod alapján, téged sem neveltek rendesen(te írtad). Az én meglátásom, lehet a szüleid jól neveltek és büszkék rád. Ha boldog vagy így akkor egészségedre.Csak nem értem azt hogy senki nem ír olyat hogy a te milyen rossz vagy, viszont te csak rossz dolgoat írsz másokról. Senki nem tökéletes és én hiszem azt hogy egy k*rva is lehet jó ember és boldog és neki lehet szerető családja.De nem minden ember ribanc, aki már nem szűz.

2011. febr. 9. 12:56
 33/57 A kérdező kommentje:

"Amint látom,te kiforgatod máok szavait.Kiveszel egy mondatot és az alapján eldöntöd milyen a másik. "

Ezt mire mondod?

"Nekem megmondták, h. nem kell midnenkibe bízni és ilyen-olyan fiúk vannak én mégis a magam feje után mentem. "

Akkor az a te hibád, de valószínűleg az meg az övék is, hogy nem hallgattál rájuk.

"Egy anyanem azért lesz rossz mert nem mondja el ki milyen, hisz nem ismerhet mindenkit.Van akinek életében egy férfi volt,akkor honnan tudná más férfiak milyenek? "

Nem is lehet mindenkit ismerni, de elég sok embert. Ha a férje nem a pincében tartja, akkor emberek közé megy a nő, és beszélget, és megosztják a tapasztalataikat.

"Vagy sok anya azt hiszi hogy a lánya összejön egy fiúval,akkor az már szexel is, pedig ez közel sem van így."

A lányokat abban a korban (sőt van hogy később) nem érdekli a szeretkezés, meg szépen is néznénk ki ha egyből le is feküdnének. Nagyon tudatlan anya lehet aki ilyet képzel.

"Egy nő nem azért csókol meg valakit mert minden fiúba szerelmes, hanem attól lesz szerelmes mert a csók is hozzásegíti h. szerelembe essen."

Hát ez a szomorú dolog, hogy minek csókolgat olyat, akibe nem szerelmes?

"Én nem szoktam önkielégíteni, nem is szeretek,de ettől még élvezem a szexet és van orgazmusom. "

Az ilyen nő engem nem érdekel.

"Egy frigid nő kívánhatja a "szexet",de nem biztos hogy élvezi is."

De ha nem kívánja, már biztosan nem érdekel. Ha nem tudja kideríteni, mert önkielégíteni sem tud, akkor megint nem érdekel.

Csináljanak, amit akarnak az ilyenek, csak nem érdekelnek. Oldják meg. Ha meg szeretek valakit, akkor segítek neki megoldani. Csak nem fog érdekelni mint párkapcsolat.

Olyan autóba nem ülök be, aminek hiányzik a kereke, hogy utána sajnálkozzak, hogy jaj de megvert a sors, meg mekkorát csalódtam, keresek egy másik nőt, akibe üríthetek...

"Azt veszem észre hogy rajtad kívűl, aki már nem szűz, rossz ember, k*rva,stb.

az ember értékei nem azon múlik, hogy valaki szeretkezett e már vagy nem, hanem h. ettől függetlenül milyen ember."

Bocsánat, de párkapcsolatról van szó, meg szüzességről, nem emberekről általában. És nem mindenki prosti nekem aki nem szűz, de aki szerelem nélkül csókolózik, meg aki 3. randi után összefekszik valakivel, azt én nem fogom megdicsérni.

Nekem mindegy ki mit csinál, de én nem ezekre az emberekre vagyok kíváncsi. Nem akarok senkit sem megsérteni, ha valaki megsértődik, ő dolga, nem érdekel, rám is mondják, hogy pancser vagyok, gyáva, impotens, meg minden, csak én már túl tudok lépni ezeken. Ha valami nem stimmel a lelkiismereteddel, intézd el. Az enyém tiszta. Ennyi.

"Lehet valakinek 10-20 vagy több szexuális kapcsolata fiatal korában,de ettől még lehet jó anya, szerető, tisztességes feleség,jó ember stb.És egy szűz is lehet gyilkos, pedofil (nézd a sok papot), állatkínzó,hazug és még sorolhatnám. "

Csak engem nem ezek az emberek érdekelnek.

"Miért gondolog hogy egy ember azért mert te úgy gondolod elpocsékolt éveket futó kalandokra, hogy az boldogtalan.Sokan azért boldogtalanok,merte gyáltalán nem találnak maguknak senkit."

Azértmert a csalódásból tanulsz, de a csalódás sebeket hagy a lelkeden. Kár tagadni. Én sem tagadom hogy rossz az egyedüllét, de örülök, hogy nem jöttem össze azokkal, akik át akartak verni.

"Hisz a népesség többsége úgy éli az életét ahogyan akarja és mégsem itélkezik felettük senki. "

Engem nem is érdekel az a 90%. Élje is, és véleményem ettől még lesz.

"Szerintem menj el papnak és él együtt egy apácával. "

Az apácák szüzességi fogadalmat tesznek. Örök életükre. Ennél még egy frigid nő is jobb, ha üríteni akar a férfi.

"Válasz a kérdésedre szerintem ritka az olyan ember mint te,mert a leírtak alapján te nagyon kötöszködő vagy és makacs, vagyis a te gondolkodás módod alapján, téged sem neveltek rendesen(te írtad)."

Nem vagyok kötözködő, te vagy itt megsértődve, én csak látom másokban a hibát. Senki sem mondta hogy csak te tehetsz róla, de a hibákat minek tagadod? Úgysem lesz tökéletes az élet, de ha már hibáztál, ismerd el.

És igen makacs vagyok, mert nem váltogatom az elképzeléseimet. És nem neveltek meg rendesen, mert sokkal többet vártam volna el a szüleimtől. Nem kellett volna ennyi időt töltenem azzal, hogy kiismerjem a lányokat, hanem tudtam volna, hogy kivel érdemes és hogyan bánni.

2011. febr. 9. 13:59
 34/57 anonim ***** válasza:

Miért gondolod hogy a futó kapcsolatok azt jelentik, hogy csalódás a vége.Ez egyáltalán nem így van.Vannak akik jó kapcsolatban válnak el egymástól.Sőt felnőtt fejjel,de talán kamaszként is úgy véltem, hogy amikor megcsaltak, igaz rossz érzés hogy nincs velem, de az az ő élete és ha ő így boldog akkor egészségére.(egy házikedvenc elvesztése is rossz érzés, mégsincs benne csalódás)

ő se tehet róla h. nekem rosszul esik.De ne értsd félre nem csak amegcsalás, alapból egy szakítás megterhelhet egy lelket,de nem feltétlenül.Volt olyan kapcsolatom ahol semmi gond nem volt csak kihültek az érzelmek, vagy a távolság miatt nem volt megoldható a kapcsolat folytatása.Ha te úgy gondolod hogy csalódást szül a futó kapcsolat akkor te csak a rossz dolgokra gondolsz.Egy kapcsolatban mindig csak a szépre kell gondolni.Az aki csak a rosszat látja mindenben az sose él át boldog pillanatokat és az meberkben is csak a rosszat fogja keresni.

A csók boldogság hormonokat termel,mely segít szerelmesnek lenni. Hogy lehet valaki szerelmes ha még nem érezte a másik csókját.Ez most olyan, mint egy mogyorókrémes palacsinta.Lehet imádod,de beleharapsz és a mogyorókrém kiderül h. nem izlik benne, akkor máris nem fogod megenni,de ha izlik a mogyorókrém, eszel még belőle.

Bocs h, ilyen hasonlatot írok,de jobban nem tudom elmagyarázni.Persze kialakulhat szerelem csók nélkül is,de ha nem izlik a csókja(hisz az már elég intim dolog),akkor akár egyik pillanatról a másikból ki lehet szeretni a másikból.

2011. febr. 9. 14:59
 35/57 A kérdező kommentje:

"Miért gondolod hogy a futó kapcsolatok azt jelentik, hogy csalódás a vége.Ez egyáltalán nem így van.Vannak akik jó kapcsolatban válnak el egymástól.Sőt felnőtt fejjel,de talán kamaszként is úgy véltem, hogy amikor megcsaltak, igaz rossz érzés hogy nincs velem, de az az ő élete és ha ő így boldog akkor egészségére.(egy házikedvenc elvesztése is rossz érzés, mégsincs benne csalódás)

ő se tehet róla h. nekem rosszul esik."

És ez mire jó? Mi értelme? Ha szeret, velem marad, ha nem, akkor meg hagyjon békén.

Meg most megmagyarázni, hogy végül is nem is olyan rossz dolog, ha megcsalnak. Jó akkor én is hülyítsek minden lányt? Mert ez a divat? Ez is csak ilyen nyugtatgatás, hogy nem is olyan rossz meg kell a csalódás...

".De ne értsd félre nem csak amegcsalás, alapból egy szakítás megterhelhet egy lelket,de nem feltétlenül.Volt olyan kapcsolatom ahol semmi gond nem volt csak kihültek az érzelmek, vagy a távolság miatt nem volt megoldható a kapcsolat folytatása"

De ha távol lakik akkor nem kezdek vele semmit. Ha meg idegbajos, akkor se.

"Ha te úgy gondolod hogy csalódást szül a futó kapcsolat akkor te csak a rossz dolgokra gondolsz."

Biztos van aki hitegeti magát, de nekem az nem kell. Aki igénytelen, vagy mondjuk úgy hogy más, az elvan. Nekem nem ez kell.

"Egy kapcsolatban mindig csak a szépre kell gondolni.Az aki csak a rosszat látja mindenben az sose él át boldog pillanatokat és az meberkben is csak a rosszat fogja keresni. "

Aki meg csak a jót, azt az orránál fogva rángatják. Kösz nem akarok naiv lenni én mérlegelek.

"A csók boldogság hormonokat termel,mely segít szerelmesnek lenni. Hogy lehet valaki szerelmes ha még nem érezte a másik csókját."

Úr isten mi ez?? Remélem nem minden lány ilyen hülyeségeket talál ki. Bocs de ez már nagyon belemagyarázós hülyeség. Ha valakit tényleg szeretek, akkor nem azért fogom, mert nyalogatom meg dugom, hanem azért, aki, és akkor is szeretem, ha még a kezét se fogtam meg. Bocsánat de ez már tényleg nagy hülyeség szerintem :(

De miért csinálod ezt? Csak magadat hitegeted. Utána meg lesz egy lányod, és elhiteted vele ezeket, és ugyanoda jut mint te. És lehet hogy ő sokkal rosszabbul éli meg.

A SZERELEMHEZ NEM KELL TESTI KAPCSOLAT! Mert a szerelem lelki dolog. Ha most "nem ízlik a csókja" meg ilyenek, akkor eddig se szeretted. Ha meg nem jól csókol, majd később jól fog, ugyanez a többivel is. De nem azért fogom szeretni mert hű de jó csók volt ez vagy hű de jót ürítettem beléd. Mert ezek csak az önző vágyaid.

Nem akarlak bántani, de olyanokat mondasz, ami már undorító. Ha lány lennék, most annyira kiábrándulnék, hogy sírnék.

Inkább hagyjuk ezt, én tényleg nem akarok itt veszekedést, mi nagyon különböző emberek vagyunk, elfogadom a véleményed, meg csinálj amit akarsz, de ezzel nagyon nem értek egyet.

2011. febr. 9. 15:25
 36/57 anonim ***** válasza:

*Ez sem igaz, mert vannak óvatos és tudatos emberek, akik nem csak álomvilágban élnek. Akik álomvilágban élnek, azok a csalódásokból tanulnak, akik óvatosak azok körbenéznek, és kisebb eséllyel fogják elhinni a hazugságokat.

Nem. Álomvilágban azok élnek (többek közt), akik úgy jelentenek ki "tényeket" bizonyos dolgokról, hogy soha nem próbálták ki, soha nem tapasztalták meg, miről van szó. Van egy elképzelésed - rendben van, a te dolgod. De ez egy elképzelés, és nem a valóság.

2011. febr. 9. 16:25
 37/57 A kérdező kommentje:

"Nem. Álomvilágban azok élnek (többek közt), akik úgy jelentenek ki "tényeket" bizonyos dolgokról, hogy soha nem próbálták ki, soha nem tapasztalták meg, miről van szó. "

Te próbáltad már a szüzességet 18 felett?

2011. febr. 9. 16:42
 38/57 anonim ***** válasza:

*A SZERELEMHEZ NEM KELL TESTI KAPCSOLAT! Mert a szerelem lelki dolog.

Ez a legnagyobb tévedés, amit eddig leírtál.

Az a szerelem, amiben nincs testi kapcsolat, az nem szerelem, hanem szentimentalizmus. A szerelemhez hozzá tartozik testi szerelem is, bármennyire nem tetszik neked. A szerelem testi kapcsolat nélkül nem működik. Ha szerelem van, akkor van vágy is. Ha van vágy, akkor vibrál a levegő, feszültség keletkezik, a feszültséget 2 módon lehet levezetni: jó szex-szel vagy veszekedéssel. Ha nincs jó szex, a felek halálra marják egymást egy idő után.

Aki szerelmes, az vágyik a másik testére. Szerinted mit gondol az a nő, akivel a férfi holmi lelki szarságra hivatkozva nem hajlandó szexelni? Nagyjából azt, hogy a férfi nem kívánja, vagyis nem szereti. Javaslom, ebből az aspektusból is gondold át a dolgot. Marha könnyen leírtad, hogy neked nem kell frigid nő, velük nem foglalkozol. Kb. a nők is így lesznek veled: impotens férfivel nem foglalkoznak. És ezt nem ők fogják megszívni, mert több millió férfi rohangál a világban, akik közül válogathatnak, hanem egyedül TE.

Vigyázz, mert a felnőttkori szüzesség nagyon nagy csapda. Addig mondogatod magadnak, hogy neked nem kell r*banc, míg a végén rájössz, hogy az igazság az, hogy TE nem kellesz a nőknek. Az indexen van erről egy fórum, nem véletlenül 69 ezer hozzászólással.

[link]

Rendszeresen előjön a téma, hogy mindenért a nők a hibásak, és nem veszik észre, hogy elszáll felettük az élet. A huszas évek második felében és harmincon túl szűzen párt találni majdnem lehetetlen, mert alapból úgy állnak hozzád, hogy nem véletlenül nem kellettél senkinek. És teljesen mindegy, hogy ez szemétség vagy nem, igazuk van, vagy nem, a lényeg az, hogy egyedül maradsz VAGY választhatsz egy olyan csajt, aki az önértékelési zavara miatt képtelen volt korábban kapcsolatot teremteni, és 30 felé közeledve már mindenbe belemegy, csak hogy legyen valakije. Nem azért választ, mert kellesz neki, hanem azért, mert nem talált senkit.

A jó csajok hamar elkelnek.

2011. febr. 9. 16:43
 39/57 anonim ***** válasza:

*Azértmert a csalódásból tanulsz, de a csalódás sebeket hagy a lelkeden. Kár tagadni.

És a kis csalódások arra valók, hogy megedződj, és nagy csalódásokat el bírd viselni, ne kerülj padlóra tőlük.

*Én sem tagadom hogy rossz az egyedüllét, de örülök, hogy nem jöttem össze azokkal, akik át akartak verni.

Mivel nem jöttél össze velük, nincs rá bizonyíték, hogy átvertek volna. Az, hogy te paranoiás vagy, az nem bizonyít semmit.

2011. febr. 9. 16:46
 40/57 anonim ***** válasza:

*Te próbáltad már a szüzességet 18 felett?

Képzeld, egészen véletlenül igen. Egyrészt 20 évesen vesztettem el, másrészt a férjem 30 felett, tehát egészen közelről és részleteiben ismerem a problémát. És ennek kapcsán több felnőtt korú szűzzel beszélgettem. Ezért mondom, hogy ez egy nagyon nagy csapda.

2011. febr. 9. 16:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!