Vannak itt olyan lányok, akik elmúltak 18 és még nem csókolóztak és szüzek, de nem azért, mert nem érdekli őket a párkapcsolat/szex, vagy nagyon csúnyák, hanem várnak az igazira és önmegtartóztatók?
Csak azért kérdezem, mert nekem minden lány azt mondja, hogy ők nem olyanok, mint a fiúk, de közben meg sok lányt ismerek, aki 14 évesen vesztette el, vagy nem is volt szerelmes, vagy megcsalta az első párját, vagy koncerten lesmárolt mindenkit... És ismerek olyat, is többet, aki fiú, 19 elmúlt, 1 barátnője volt, akivel van, és még szűz, vagy 22 évesen még nem is csókolózott, pedig nem csúnya vagy félénk srác, csak nincs olyan lány, akivel boldog tudna lenni.
Szerintetek is a fiúk rendesebbek manapság mint a lányok?
Meg ha a lányok panaszkodnak állandóan, hogy a férfiak mindenkivel csinálhatják és az nekik dicsőség, akkor miért ciki egy férfinak, ha szűz, és a lányoknak miért olyan kell az első alkalomra aki jó tapasztalt?
A lányok nem tudnak olyanba szerelmesek lenni, aki tapasztalatlan? Ez nem apakomplexus?
Kiegészíteném. :)
Szóval nálam nem is tudom... Eddig még nem jött össze semmi. De nem érzem úgy, hogy valamit kihagytam. Jól elvagyok egyedül, eddig nem volt pasihiányom.
Kinézetre sztem nincs gond velem, bár... Önbizalom az nincs sok. Hát... Ez van, azt kell élvezni, ami van. :)
20L
"Nyuszika, neked 3 év nem elég hosszú idő? "
Ember vagyok, nem nyúl.
Nem igazán, egy emberélet inkább.
"Tudod egyáltalán, mi az, hogy prosti?
A prosti nem az élvezetért szexel (azt csak eljátssza, hogy örüljél), hanem pénzért. "
Tudom, természetesen átvitt értelemben használom, a ringyó jobb kifejezés rá, csak nem akartam leírni, de akkor legyen. Nem mindig pénzt kér, van amikor alkoholt, nyakláncot, vagy bókot... Gyakorlatilag ahol nincs önzetlenség, ott kölcsönösen prostik a felek.
"Ki beszélt itt arról, hogy járj prostihoz? Senki. Hogy jön ez ide?
És mi van akkor, ha megvolt a szex, jártatok pár hónapot/évet, és a csaj dob? Elmész remetének? Nem hiszem. "
Prosti, vagy egyéb igénytelen nőhöz "tapasztalatért".
Nem jövök össze semmilyen "csajjal". Ha egy nőnemű egyed ilyen, az látszik rajta.
"És szerinted az normális, hogy mindenki hülye csak te vagy teherautó? :) "
Nem mondtam hogy teherautó vagyok. Azt sem hogy mindenki hülye. Van véleményem, ahogy neked is. Ha bárkit sért az, hogy nekem nem tetszenek a "tapasztalt" lányok, akkor ne írjon a kérdésembe, vagy tanulja meg elfogadni a véleményem. Én nem akarom senkire sem ráerőltetni a véleményem, mások se tegyék ezt velem. Nem értem mire jók ezek a gúnyos, megvető hozzászólások, de valószínűleg ahogyan viszonyultok a párkapcsolatokhoz, ugyanúgy az emberekhez.
"Ez kétségtelenül így van. A második legbiztonságosabb pedig az óvszer. Viszont ha a barátnőd nem szedhet tablettát, akkor nincs "de". Tök mindegy, mennyire biztonságos, ha nem jöhet szóba. De ezt csak példának hoztam fel, hogy mennyire csak saját magaddal foglalkozol, a másikkal meg nem."
Rossz példa volt, mert nem mondtam, hogy semmiképp sem használnék óvszert. És tapasztalt párok is csinálnak hülyeséget (nem kívánt terhesség). Most ennek a kötekedésnek nincs értelme, minek erőlteted? Szerintem te vagy aki csak magával foglalkozik, mert hajtogatod itt a rosszindulatú elképzeléseidet azért, mert valaki fel mert tenni egy kérdést és nem azt gondolja amit te.
" Igen.
20L
Kiegészíteném. :)
Szóval nálam nem is tudom... Eddig még nem jött össze semmi. De nem érzem úgy, hogy valamit kihagytam. Jól elvagyok egyedül, eddig nem volt pasihiányom.
Kinézetre sztem nincs gond velem, bár... Önbizalom az nincs sok. Hát... Ez van, azt kell élvezni, ami van. :)
20L
"
De ez igénytelenség, ha sosem volt "pasihiányod" 20 év alatt, nem? Még csak nem is ismerkedtél?
Ha nem akarsz ide válaszolni, írhatsz privátot is. Érdekel hogy ha valaki ilyen, akkor miről mit gondol, mert kezdem azt hinni, hogy a nőknek nincs tartásuk.
26/l vagyok
Nem tudom miért baj az ha valaki szeret valakit és szeretne vele testi örömöket is átélni.
Nekem szinte csak komoly kapcsolatból volt szex.
Azért nem tudok önkielégíteni,mert nem magamra izgulok és ahoz h. jó legyen nekem egy olyan emberrel kell szeretkeznem akit szeretek(ez miért baj)
Azért mert valaki már szexel, egyből ribanc lesz.Én kb 5fiúval feküdtem le, és egyiknél sem érzem azt h. ribanc lennék.1 kivételével mindegyik fiúba szerelmes voltam, ők is szerettek és komoly kapcsolat volt, arról meg egyikünk se tehet h. idővel kiderült nem illünk össze, vagy a fiú meggondolta magát és inkább bulizgatott és más futó kalandokat keresett(de csak azért mert fiatalok voltunk).
Én pl. se tablettát,se gumit nem használhatok, csak olyat ami latex mentes, az meg igen drága.
Sose voltak egy éjszakás kalandjaim, eddig csak 1 fiú volt akivel buliban jöttem össze és ő még mindig meg van és remélem meg is marad.
ahhoz h. valaki megtalálja az igazit,ahhoz ismerni kell egymás testét is és a testi örömöket is.Hisz te csinálhatod azt h. minden klappol, összeházasodtok, de az ágyban meg kiderül, h. egyáltalán nem tetszettek egymásnak, vagy képtelen vagy kielégíteni,mert tapasztalatlan vagy, vagy kiderül h. a lány frigid és nem kívánja a szexet,de te pedig kívánnád a dolgot,vagyis mários nem tökéletes a kapcsolat.Minden ember más és minden embernek más a jó és mások az igénye.Illetve ha szeretsz valakit,akkor önkívületlenül is a hormonok játszanak benned és akaratod ellenére megkívánod a másikat, hisz ez is valami féle ösztön ami a fajfentartás része.
Megcsalás, engem sok fiú megcsalt,pedig mindegyikkel kedves, őszinte voltam, mindig a fiút részesítettem előnyben és ő volt fontosabb.Egy kapcsolatban nem csak azért csalnak meg mert nem adsz meg mindent a másiknak,hanem ha valaki alapból úgy jön veled össze h.nem tervez hosszú távra, minden lelkifurdalás nélkül hazudozik magáról, h. így szeret úgy szeret, közben meg más lányoknak(fiúkna)csapja a szelet, akkor te lehetsz a világ legjobb embere akkor sem fog veled maradni.
A másik h. nem mindenkinek az kell h. foglalkozzanak vele, ismerek olyan fiút akit olyan lány fogott meg aki uralkodik rajta nem lesi minden kívánságát, viszont ő hordja a nadrágot.Lányoknál is van olyank akit kifejezetten irritál ha a párja állandóan ölelgeti és figyeli minden lépését, kívánságát, van aki viszont erre vágyik.Viszont ha nincs tapasztalatod h. hogyan lehet kiismerni a másikat akkor hogyan akarsz rátalálni az igazira?Illetve egy kapcsolatban lehet hónapokig nem derülnek ki dolgok a másikról, van h. évekkel késöbb törénik olyan dolog ami eddig nem és olyan dolog jön ki belőle ami neked nem tetszik.Vagy pl. kiderül h. úgy neveli a gyerekedet amit te nem szeretnél, na ez előtte nem derül ki.És még sorolhatnám.
Viszont nem lehetetlen megtalálni az igazit, a kolléganőm első szerelmi együttlétét a jelenlegi férjével élte át és tökéletes a kapcsolatuk, csak egy abökkenő, egyikőjüknek sem lehet természetes úton gyereke.
A szüleimnek is ők voltak egymásnak az elsők és tökéletes a kapcsolatuk, viszont anyu nagyon ideges fajta az anyagi helyzet miatt, de apu inkább tűri és nem szól bele,mert nem akar balhét.Szóval szerintem nincs olyan h. tökéletes kapcsolat és tökéletes ember, alkalmazkodni kell és nehéz megtalálni azt az embert aki elvisel és te is képes vagy elviselni vagy változtatni miatta,mert midnen kapcsolat kompromisszumokon múlik,ahhoz h. működjön.
Kívánom találd meg az igazit,de kérlek sose itélkezz elsőre, lehet egy lány 16 évesen már elvesztette a szüzességét,de ettől még lehet jó ember és jó feleség.
A másik, h. lehet sok barátom volt,de csak azért mert én igénylem a szeretetet és utálok egyedül lenni, nekem kellenek az ölelések és csókok, de ettől még nem 12 évesen az első barátommal vesztettem el a szüzességem.
Egy 20 éves tapasztalatlan lány/fiú nem tud különbséget tenni jó és jobb között, vagy rossz és rosszabb között.
A kollágám első szerelmi együttléte az első férjével volt, fiatalok voltak és mindkettőjüknek ők voltak az elsők.Szerették egymást,de mégsem volt tökéletes a kapcsolat,a gyerekek megszületése után kiderült hogy a férjnek esze ágában sincs a gyerekekkel foglalkozni, azt gondolták az a normális aha nő megcsinál mindent és még a gyerekeket is ő neveli.Tapasztalatlanok voltak, azután 20 év együttlét után elváltak, a nő megismerkedett egy másik férfival, össze is házasodtak és sokkal boldogabb mint volt az első férjénél,mert megismerte hogy igen is vannak jobbak annál ami eddig volt, együtt nevelik a gyerekeket és olyan dolgokat csinálnak együtt amit a volt férjével nem.Akkor nem tudta h.ogy igényli ezeket a dolgokat, de így hogy megismert egy jobb dolgot, így tud különbséget tenni. Az ágyban is sokkal jobb neki mint régebben.Persze ez a kapcsolat sem tökéletes hisz vannak veszekedések, de ettől még akkor sem válna el,mert ezerszer többet kap a jelenlegi férjétől,mint az elsőtől.
"26/l vagyok
Nem tudom miért baj az ha valaki szeret valakit és szeretne vele testi örömöket is átélni.
Nekem szinte csak komoly kapcsolatból volt szex. "
Jó, hát majdnem minden nő ezt mondja, csak kinek mi a komoly. Tudom, nem te írtad, de például nem attól lesz komoly hogy 3 évig tart, mert vannak akik rossz házasságban is le tudnak élni éveket... Meg valamiért biztosan vége lett. És ez azért volt mert nem tudtátok megoldani a problémát. És nem hiszem hogy az életben akkora problémák vannak, amiket nem mi okozunk és nem lehet megoldani. Mert a legtöbb nő azt hiszi hogy természetes, amikor mindent a férfi csinál helyette, neki csak hátra kell dőlni, és örök boldogság vár rájuk. :( Összejönnek egy olyan alakkal akiről már akkor is tudják hogy rossz ember, vagy nem is ismerik igazán, elhanyagolják őt, és másokat okolnak ha megcsalja, elhagyja. Ez csak egy példa volt.
"Azért nem tudok önkielégíteni,mert nem magamra izgulok és ahoz h. jó legyen nekem egy olyan emberrel kell szeretkeznem akit szeretek(ez miért baj) "
Ez elég szomorú hogy 26 évesen fogalmad sincs az önkielégítésről és nem tudod szeretni magad. Az nem mindig arról szól, hogy magadra kell felizgulni, néha a fantáziádon múlik, máskor az is lehet, hogy önmagadat szereted, vagy csak szórakozol egyet, stb. A legtöbbször azok a nők, akik nem képesek rá, szexuális vagy párkapcsolati problémákkal küzdenek.
"Azért mert valaki már szexel, egyből ribanc lesz.Én kb 5fiúval feküdtem le, és egyiknél sem érzem azt h. ribanc lennék.1 kivételével mindegyik fiúba szerelmes voltam, ők is szerettek és komoly kapcsolat volt, arról meg egyikünk se tehet h. idővel kiderült nem illünk össze, vagy a fiú meggondolta magát és inkább bulizgatott és más futó kalandokat keresett(de csak azért mert fiatalok voltunk). "
Nem lesz az, ha hűséggel csinálja. Szerinted miért találták ki a házasságot? Isten is fontos volt nekik, de az a lényege, hogy valaki mellett kitarts, és ne hagyd hogy a kedved tönkretegye a kapcsolatot.
És ha lefekszel 1 olyan fiúval is akit nem szeretsz, azt már lehet kritizálni. És azt is, ha olyanokkal fekszel le akit nem ismertél eléggé. És ezért kiderül hogy nem illetek össze, vagy ő bulizós. Ha meg megváltozik, vagy tudod hogy "fiatal" akkor megint éretlen a kapcsolatra, és te is, ha belemész. De csak azért mert valaki fiatal, nem kell álladóan bulizni. Sok ilyen nem bulizós fiatal van, ezért akarok én is ilyenek közül választani, nem olyannal kezdeni, akinek minden fontosabb, mint én, vagy szórakozásból megcsal.
" 26/l vagyok
Nekem szinte csak komoly kapcsolatból volt szex.
Azért nem tudok önkielégíteni,mert nem magamra izgulok és ahoz h. jó legyen nekem egy olyan emberrel kell szeretkeznem akit szeretek(ez miért baj)
Azért mert valaki már szexel, egyből ribanc lesz.Én kb 5fiúval feküdtem le, és egyiknél sem érzem azt h. ribanc lennék.1 kivételével mindegyik fiúba szerelmes voltam, ők is szerettek és komoly kapcsolat volt, arról meg egyikünk se tehet h. idővel kiderült nem illünk össze, vagy a fiú meggondolta magát és inkább bulizgatott és más futó kalandokat keresett(de csak azért mert fiatalok voltunk).
Én pl. se tablettát,se gumit nem használhatok, csak olyat ami latex mentes, az meg igen drága. "
Vannak más fogamzásgátlók is, csak kisebb a biztonsága. Mit használtál?
"ahhoz h. valaki megtalálja az igazit,ahhoz ismerni kell egymás testét is és a testi örömöket is.Hisz te csinálhatod azt h. minden klappol, összeházasodtok, de az ágyban meg kiderül, h. egyáltalán nem tetszettek egymásnak, vagy képtelen vagy kielégíteni,mert tapasztalatlan vagy, vagy kiderül h. a lány frigid és nem kívánja a szexet,de te pedig kívánnád a dolgot,vagyis mários nem tökéletes a kapcsolat.Minden ember más és minden embernek más a jó és mások az igénye.Illetve ha szeretsz valakit,akkor önkívületlenül is a hormonok játszanak benned és akaratod ellenére megkívánod a másikat, hisz ez is valami féle ösztön ami a fajfentartás része. "
Hát de ez az, hogy ki az a bolond, aki összeházasodik egy frigid nővel? Esetleg csak akkor, ha jól hazudik. De akkor szex közben is hazudhatja. Az meg tényleg igénytelen, aki ezt sem veszi észre.
Hát nem kell lefeküdni mindenkivel, akit megkívánsz, pont azért, mert csak a hormonok játéka.
"Megcsalás, engem sok fiú megcsalt,pedig mindegyikkel kedves, őszinte voltam, mindig a fiút részesítettem előnyben és ő volt fontosabb.Egy kapcsolatban nem csak azért csalnak meg mert nem adsz meg mindent a másiknak,hanem ha valaki alapból úgy jön veled össze h.nem tervez hosszú távra, minden lelkifurdalás nélkül hazudozik magáról, h. így szeret úgy szeret, közben meg más lányoknak(fiúkna)csapja a szelet, akkor te lehetsz a világ legjobb embere akkor sem fog veled maradni. "
Ez igaz, de az ilyen embereket régen megkövezték, és meg is érdemelték. Börtönbe kéne csukni az ilyeneket, akik tönkreteszik mások életét. De hazudni is csak azért tudnak, mert aki hiszékeny, bármit elhisz. Főleg ha a fiút diszkóból ismeri és 2 hét után lefekszenek.
"A másik h. nem mindenkinek az kell h. foglalkozzanak vele, ismerek olyan fiút akit olyan lány fogott meg aki uralkodik rajta nem lesi minden kívánságát, viszont ő hordja a nadrágot.Lányoknál is van olyank akit kifejezetten irritál ha a párja állandóan ölelgeti és figyeli minden lépését, kívánságát, van aki viszont erre vágyik.Viszont ha nincs tapasztalatod h. hogyan lehet kiismerni a másikat akkor hogyan akarsz rátalálni az igazira?"
A foglalkozás nem túlbabusgatás. Hanem hogy nem csak azért van hogy beleürítsek, meg főzzön. Ha pedig állítólag olyan jó dolog a tapasztalat, miért lehet, hogy 4szer is átvágtak eddig? Nem lehet, hogy ha jobban ki tudnál ismerni másokat, még mindig szűz lennél? Csak ugye egy nőnek nincs türelme.
"Illetve egy kapcsolatban lehet hónapokig nem derülnek ki dolgok a másikról, van h. évekkel késöbb törénik olyan dolog ami eddig nem és olyan dolog jön ki belőle ami neked nem tetszik.Vagy pl. kiderül h. úgy neveli a gyerekedet amit te nem szeretnél, na ez előtte nem derül ki.És még sorolhatnám. "
Ezért kell megismerni ezt is róla előtte. Figyelni minden mozdulatát, hogy viselkedik pl más gyerekekkel. Meg foglalkozni vele, hogy olyan legyen, amilyen neked is megfelel. Ha valakivel beszélgetni sem lehet, és sosem ért meg/fogad el, akkor mit várunk tőle? Ez is csak azért van mert olyan emberek jönnek össze akik képtelenek párkapcsolatra. Az ilyeneket meg kell nevelni, elküldeni tanfolyamra, még mielőtt kavarni kezd akárkivel...
"Viszont nem lehetetlen megtalálni az igazit, a kolléganőm első szerelmi együttlétét a jelenlegi férjével élte át és tökéletes a kapcsolatuk, csak egy abökkenő, egyikőjüknek sem lehet természetes úton gyereke.
A szüleimnek is ők voltak egymásnak az elsők és tökéletes a kapcsolatuk, viszont anyu nagyon ideges fajta az anyagi helyzet miatt, de apu inkább tűri és nem szól bele,mert nem akar balhét.Szóval szerintem nincs olyan h. tökéletes kapcsolat és tökéletes ember, alkalmazkodni kell és nehéz megtalálni azt az embert aki elvisel és te is képes vagy elviselni vagy változtatni miatta,mert midnen kapcsolat kompromisszumokon múlik,ahhoz h. működjön. "
Hát ez a baj hogy mindenki a tökéletest várja tátott szájjal. Ha ideges a pénz miatt, és én tudom kezelni, akkor a próbaidőn teljesítettem. Ha nem, akkor nem vagyunk egymásnak valók. Ehhez meg az kell, hogy jól ismerjem a másikat, vagy szerepjátékokat játsszunk, vagy leteszteljük a másik személyiségét.
Ez a legkisebb baj az életben, hogy aggódik a pénz miatt, mert már olyan lányt sem lehet találni, aki ne követné a mai hülye divatokat. Hogy főzzön, anyás legyen, tisztelje a férjét, már túl sok elvárás...
"Kívánom találd meg az igazit,de kérlek sose itélkezz elsőre, lehet egy lány 16 évesen már elvesztette a szüzességét,de ettől még lehet jó ember és jó feleség. "
Igen, csak én nem tudnám ezt elviselni, aki ilyen az sokkal jobban társára találhat egy hasonló fiúban. Én meg egy olyan lányban, aki szintén a megfelelőnek tartogatja magát.
"A másik, h. lehet sok barátom volt,de csak azért mert én igénylem a szeretetet és utálok egyedül lenni, nekem kellenek az ölelések és csókok, de ettől még nem 12 évesen az első barátommal vesztettem el a szüzességem."
Hát ez elég szomorú, mert azt jelenti hogy nem kaptál elég szeretetet a szülőktől, és nem azért csinálod, mert szeretsz valakit, hanem mert szereted ha csókolgatnak, stb. És ez önző dolog. Én értem hogy szükséged van rá, de nekem nem kell olyan lány, aki nem tud uralkodni magán.
Szóval köszönöm, én is kívánom hogy legyél boldog a mostani barátoddal, és nem akarlak bántani, de te is mondtad, hogy éretlenség a komolytalan párkapcsolat, én meg hamarabb megértem, mint hogy megtörténjen (szerencsére).
" Egy 20 éves tapasztalatlan lány/fiú nem tud különbséget tenni jó és jobb között, vagy rossz és rosszabb között.
A kollágám első szerelmi együttléte az első férjével volt, fiatalok voltak és mindkettőjüknek ők voltak az elsők.Szerették egymást,de mégsem volt tökéletes a kapcsolat,a gyerekek megszületése után kiderült hogy a férjnek esze ágában sincs a gyerekekkel foglalkozni, azt gondolták az a normális aha nő megcsinál mindent és még a gyerekeket is ő neveli.Tapasztalatlanok voltak, azután 20 év együttlét után elváltak, a nő megismerkedett egy másik férfival, össze is házasodtak és sokkal boldogabb mint volt az első férjénél,mert megismerte hogy igen is vannak jobbak annál ami eddig volt, együtt nevelik a gyerekeket és olyan dolgokat csinálnak együtt amit a volt férjével nem.Akkor nem tudta h.ogy igényli ezeket a dolgokat, de így hogy megismert egy jobb dolgot, így tud különbséget tenni. Az ágyban is sokkal jobb neki mint régebben.Persze ez a kapcsolat sem tökéletes hisz vannak veszekedések, de ettől még akkor sem válna el,mert ezerszer többet kap a jelenlegi férjétől,mint az elsőtől."
Ez is az ő hibájuk, mert ha valaki azt se tudja, mire van szüksége, akkor minek megy férjhez, meg miért olyanhoz akiről azt se tudja hogy akar nevelni meg ilyenek? Meg a mai 40-50 évesek elég gyerekesek, nem csoda hogy nem tudják hogyan kell élni, de azt se hogy kell nevelni. Ezért ilyenek a mai fiatalok hogy piáljunk be és dugassuk magunkat, meg sírjunk pénzért a divatos cuccokra, meg buliba kell menni...
Én írtam a kolléganőset.
Ő nagyon jó anya és a gyerekei is nagyon jó gyereke ennek semmi köze a rossz házasságának.
Azért ment férhez,mert szerelmes volt és tapasztalatlan.Tudta mire van szüksége,de aki fiatal és tapasztalatlan az nem tudja h. mi hogyan működik.A szüleimnél az van h. anyu csinál szinte mindent, apu néha segít be csak.NEkem pl az egész családomban a nő az aki kiszolgálja a férfit. Viszont ebbe én is bele tudok fáradni és jól esik ha negem is kiszolgálnak, viszont szeretek segíteni és örömet okozni.Vagyis a legtöbb ember olyan lesz amit otthonról visz, viszont ha tapasztalatokat gyűjt akkor megtudja h. mások hogyan viselkednek és más házban mi a szokás és már tud választani.
A kollégám fiatalon ment férhez és a nagy lánya is eddig csak egy fiúval volt együtt és valszeg lehet ő lesz a férje, a kollégám ennek nem nagyon örül,mert ő látja h. milyen a fiú és fél h. ugyan úgy fog járni a lánya mint ő.A gyerekek szeretik egymást,de mindkettő nagyon makacs és kevés élettapasztalatuk van.AMúgy a kollégám ahoz képest h. rossz házassága volt, a gyerekei sikeres sportolók és eszük ágában sem volt bulikban bepasizni, az egyik lányát pl. nem is érdeklik a fiúk, csak a sport(lehet idővel ez változik).
Szóval azért mert valakinek nem jók a kapcsolatai az nem a szülők bűne, illetve nem biztos h. az ő gyerekeik rosszak lesznek.
26/l vagyok.Sok barátom volt de 1kivételével az összeset ismertem suliból vagy régi ismerős vagy haveri kör.Egyikkel sem buliban jöttem össze.
A mostani párommal buliban jöttem össze, a 3. randi után lefeküdtem és azt állítom h. eddig ez a legjobb kapcsolatom, érettebb vagyok és a tapasztalataimból tanulva tudom én mit akarok és hogy hogyan kell kezelni bizonoys konfliktusokat és hogyan kell bánni egy fiúval.
A szüleim szerettek és foglalkoztak velem, nagy a szeretet igényem, a szüleimmel mégsem vagyok olyan búlyós és pusziszkodós, pedig ők azok lennének csak én nem hagyom.Igen kellenek a csókok, ölelések, de ez nem jelenti azt h. minden fiú akibe bele botlok megcsókolom.
Egy ember egy társal éli le az életét nem a szüleivel, ezért kell az h. érezzem szeretnek és megbízhatok benne,de ehhez keresgélni kell.Nekem egy párkapcsolat sokkal többet jelent mint bármi más kapcsolat, hisz ha jól működik akkor együtt öregszünk meg,de ehhez ismerkedni kell és tapasztalatokat kell gyüjteni.Akinek sose volt még barátja/barátnője nem tudja mit akar, van egy álomkép,de az élet nem ilyen. Nekem is voltak elvárásaim,de be kell látni h. ez nem így működik.Nincs olyan ember aki minden elvárásnak meg tud felelni.Neked ez a fontos h. szűz legyen és tartogassa magát, lehet vannak ilyen emberek,de lehet más tulajdonságban meg tök másképp gondolkodtok.
Én mindig olyan fiút kerestem akit a belső értékei miatt tudom tisztelni(, de sok fiú(lány) szerepet játszik és a kapcsolat elején megtesz mindent hogy elhitesse ő az akit keresel(főleg a fiatalok).Sose néztem a külsőt és bulikban épp ezért nem ismerkedtem. Engem az összes volt barátom kedvesnek és aranyosnak tart, soha senki nem k*rvázott le.Pedig sok olyan kapcsolat van ahol a végén elhordják a lányt mindennek. Én örülök h. gyűjtöttem tapasztalatot,mert így a mostani páromnak is tudok olyat adni amivel örömet okozok neki és így az ágyban is jól működik a dolog.Azok a kapcsolatok amikben nem votl szex,azt nem is tartottam érdemlegesnek. Jól éreztük magunkat, megismertük egymást és rájöttünk,nem tudnánk együtt élni+fiatal voltam.
Frigid nő:Sok nő akkor döbben rá h. frigid amikro rájön,nem élvezi a szexet, lehet kívánja meg minden,de amikor megtörténik a dolog, egyáltalán nem élvezi és undorodik minden férfi nemi szervtől...
Ilyenkor mit teszel, ha találsz egy olyan lányt h. minden klappol, eljutsz odáig h. lefekszel vele.A nő szűz, megtörténik a behatolás, és a lány rájön h. ezt ő nem élvezi, neki ez nem jó, nem ilyenre számított stb.?
Majd azért szólj ha már megtaláltad azt a lányt akit keresel,mert nagyonkíváncsi vagyok mikor jön össze.
*Jó, hát majdnem minden nő ezt mondja, csak kinek mi a komoly. Tudom, nem te írtad, de például nem attól lesz komoly hogy 3 évig tart,
Elmondanád, hogy SZERINTED mitől lesz komoly egy kapcsolat, és honnan derül ki az elején (még az első szex előtt), hogy komoly?
*És ez azért volt mert nem tudtátok megoldani a problémát. És nem hiszem hogy az életben akkora problémák vannak, amiket nem mi okozunk és nem lehet megoldani.
Nem az a kérdés, hogy meg lehet-e oldani, hanem az, hogy meg akarJÁTOK-e oldani. Nem te, nem a barátnőd, hanem ketten együtt. A magad nevében nyilatkozhatsz, de SOHA nem lehetsz biztos benne, hogy a másik nem választja a szakítást.
*Mert a legtöbb nő azt hiszi hogy természetes, amikor mindent a férfi csinál helyette, neki csak hátra kell dőlni, és örök boldogság vár rájuk.
Már megbocsáss, de ez inkább a férfiakra igaz, ha már általánosítani akarsz. Az kapcsolatokhoz való tökéletes éretlenségedet pedig kiválóan mutatja, hogy egyik bekezdésben szolgalelkűen meg akarsz oldani minden problémát, hogy megments a kapcsolatot, a másikban meg érétsünkre adod, hogy te nem vagy akkora lúzer, hogy mindent megtegyél a nőnek.
Tudod, mi a legnehezebb egy kapcsolatban? Az, hogy megtaláld azt a kényes egyensúlyt, amikor még megőrzöd az egyéniségedet, de ezzel nem nyomod el a másikét. És ez az, amit tanulni kell. Mert az ember az elején hajlamos a "bármit megtennék érte" elvet követni, és teljesen lemonani magáról. Az ilyen kapcsolatok viszont csak ideig óráig működnek.
*:( Összejönnek egy olyan alakkal akiről már akkor is tudják hogy rossz ember, vagy nem is ismerik igazán, elhanyagolják őt, és másokat okolnak ha megcsalja, elhagyja. Ez csak egy példa volt.
Ebben az értelemben nincsenek "jó" és "rossz" emberek. Ízlések és pofonok. Volt egy osztálytársam középsuliban, aki eleve nem akart összejönni szűz lánnyal, mert nem akart neki fizikai fájdalmat okozni. Rossz ember lenne? Nem hiszem. Csak más, mint te.
*Ez elég szomorú hogy 26 évesen fogalmad sincs az önkielégítésről és nem tudod szeretni magad.
Elég szomorú, hogy az önkielégítést többre becsülöd, mint a szexet.
*Az nem mindig arról szól, hogy magadra kell felizgulni, néha a fantáziádon múlik, máskor az is lehet, hogy önmagadat szereted, vagy csak szórakozol egyet, stb.
Az meg egyenesen vicces, hogy szórakoztatónak találod. Szerintem sokkal inkább öncélú. Nem mintha ez baj, lenne, de attól még az.
*A legtöbbször azok a nők, akik nem képesek rá, szexuális vagy párkapcsolati problémákkal küzdenek.
Ezt honnan tudod, ha még sosem láttál közelről nőt, szexuális vagy párkapcsolatot? Ilyen kijelentéseket szexuálpszichológusok sem mernek tenni.
*Szerinted miért találták ki a házasságot? Isten is fontos volt nekik, de az a lényege, hogy valaki mellett kitarts, és ne hagyd hogy a kedved tönkretegye a kapcsolatot.
Lótúrót! A házasságot azért találták ki, mert a nők nem dolgozhattak/tanulhattak, nem volt értékük, egyetlen esélyük a boldogulásra az volt, hogy valaki elvette őket (jó nagy hozománnyal) és eltartotta. Cserébe hűséggel tartoztak uruknak és parancsolójuknak, aki viszont kedvére szórakozhatott más nőkkel. A 19. században és korábban szerinted kérdezték a nőket, kibe szerelmesek, kihez akarnak hozzámenni, kihez akarnak hűségesek lenni? Nem kérdezték. Birtokegyesítési szempontok voltak, meg hogy ki mennyi hozományért hajlandó elvenni a nőt.
A házasság csak az 1900-as évek emancipációja után lett olyan romantikus, mint amilyennek képzeled. Korábban szó nem volt szerelemről meg hűségről, egyszerű jogi procedúra volt, amikor az üzlet "megköttetett".
Vannak országok, ahol ez még ma is él, a muszlim vallásúak között. Sőt, ott még az ellenkezője is gyakori, a férfiak lányokat (akár 8 éves gyerekeket is!) vesznek maguknak, a család meg eladja, mert a lány értéktelen, a pénz meg kell. Ezek a férfiak megerőszakolják a lányokat és gyerekeket, majd vesznek további lányokat. Az iszlámban 4 felesége is lehet valakinek, hol van ott a hűség?
De térjünk vissza a 21. századba, ha a házasság garancia a hűségre, szerinted miért végződik válással a házasságok egyharmada? A papír nem életbiztosítás, csak a végleges elköteleződés SZÁNDÉKÁT jelzi. Attól, hogy valaki elveszel feleségül, még nem biztosa, hogy örökké tarta a kapcsolat, nem biztos, hogy nem csalnak meg és nem biztos, hogy 5-10-20 év után is működőképes lesz. Akkor hova szaladsz reklamálni? Az anyakönyvvezetőhöz?
*És ha lefekszel 1 olyan fiúval is akit nem szeretsz, azt már lehet kritizálni. És azt is, ha olyanokkal fekszel le akit nem ismertél eléggé.
Mennyi idő kell egy ember megismeréséhez? Egy egész élet! Hiába hiszed, hogy ismered az illetőt, a személyiség folyamatosan alakul, változik. A fejlődés elkerülhetetlen, és a kérdés nem az, hogy SZERINTED jó vagy rossz irányba változott a párod, hanem az, hogy el tudod-e fogadni. A jól működő párkapcsolat alapja az elfogadás, és te ennek igencsak híjján vagy. Honnan tudod, hogy milyen anya lesz a barátnőd, amikor sosem volt még anya, és ő maga sem tudja, milyen anya lesz? Sehonnan. Csak reménykedhetsz benne, hogy jó anya lesz és közben téged sem hanyagol el.
A szeretet nem szavakat és érzéseket jelent, hanem elfogadást. Amikor olyannak szereted az illetőt, amilyen.
De ehhez látni kell, milyen. Az, hogy engem megismer-e valaki, nem csak azon múlik, hogy engedem-e megismerni magam (vagy megjátszom magam és átverem a partnert). Azon is múlik, mennyire akar ENGEM látni a párom. Mennyire hajlamos arra, hogy jobbnak vagy rosszabbnak lásson annál, mint vagyok. Te rosszabbnak látsz, mert nem mentem hozzá az első pasihoz az életemben (jelzem szerencsére, mert kb. tönkretettem volna az életemet - nem a tiedet, az enyémet! és körülök, hogy volt eszem és nem tettem), de ha valakinek én vagyok miss Tökéletes, az legalább ugyanekkora probléma, mert az sem én vagyok. Ha te kivetíted az álmaidat a párodra, és nem látod a hibáit, csak hogy milyen jó és szép és kedves, akkor nem tudod megismerni.
Ehhez is kell tapasztalat, hogy az embert olyannak lásd, amilyen. Nem jobbnak, nem rosszabbnak.
Ha szeretsz valaki, a múltjával együtt elfogadod, mert hozzá tartozik. Én sem hibáztatom a férjemet, hogy nem akart 10 éve elvenni, és ő sem hibáztat engem, hogy volt valakim. Az exem által is lettem az az ember, akit megszeretett és akivel boldog, és csak ez számít. Én sem vájkálok a múltjában. A jelen és a jövő számít. Ha neki előítéletei lettek volna, még mindig magányos lenne, nem várná otthon senki és csak álmodozna családról. De ő MERT boldog lenni.
*Hát de ez az, hogy ki az a bolond, aki összeházasodik egy frigid nővel? Esetleg csak akkor, ha jól hazudik. De akkor szex közben is hazudhatja. Az meg tényleg igénytelen, aki ezt sem veszi észre.
Hmmm. A frigidség csak szex közben derül ki. Te viszont csak egy nővel, csak az igazival szexelsz. Ergo ha kiderül, hogy akivel lefeküdtél, frigid, akkor nem kötsz házasságot, mert nem vagy bolond. Saját magadnak mondasz ellent.
*Ez igaz, de az ilyen embereket régen megkövezték, és meg is érdemelték.
Nem! A NŐKET kövezték meg, és ez nagy különbség.
*Börtönbe kéne csukni az ilyeneket, akik tönkreteszik mások életét.
Szerinted csak azzal lehet tönkretenni valaki életét, hogy megcsalod? Ugyan már. Lelki és fizikai erőszakkal ugyanúgy tönkre lehet tenni, sőt, azzal is, ha együtt éltek, csak hogy ne váljatok el, de már nem törődtök egymással (társas magány). Sőt, azzal is, ha valamiért már nem kívánod a párodat, ő viszont igen. Mindezzel folyamatosan ölöd a lelkét, rombolod az önbizalmát. A megcsalás olyan, mintha lelőnéd, a felsoroltak pedig olyanok, mint a lassú kínhalál. Remélem, érthető a különbség.
*De hazudni is csak azért tudnak, mert aki hiszékeny, bármit elhisz.
Nem hiszékenységről van szó. Sokkal inkább az ön- és társismeret hiányáról - ami szintén gyakorlás útján sajátítható el, könyvből nem lehet megtanulni, mert csak azt írják le, TE hogy viselkedj, azt nem tudják leírni, hogy a másik mire mit fog lépni.
És ott van még a bizalom. Ha bízol valakiben, akkor hiszel is neki, ha hiszel neki, benne van a lehetőség, hogy átverhet. Ha nem bízol valakiben, bukta az egész, mert senki nem fogja tűrni, hogy kételkedj benne, és könyörögni sem fog, hogy bízz benne.
* leteszteljük a másik személyiségét.
Mint említettem, az ember személyisége alakul, változik. Huszonévesen őrül iramban, később lassabban. Ha valakinek ma vagy holnap bejön a személyisége, honnan lehetsz biztos benne, hogy 2, 5, 10 év múlva is be fog jönni?
*Hogy főzzön, anyás legyen, tisztelje a férjét, már túl sok elvárás...
Kíváncsi lennék, te mit tudsz cserébe felajánlani.
*Ezért ilyenek a mai fiatalok hogy piáljunk be és dugassuk magunkat, meg sírjunk pénzért a divatos cuccokra, meg buliba kell menni...
Nem, a mai fiatalok nem ilyenek, csak azok ilyenek, akik téged körülvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!