Vannak itt olyan lányok, akik elmúltak 18 és még nem csókolóztak és szüzek, de nem azért, mert nem érdekli őket a párkapcsolat/szex, vagy nagyon csúnyák, hanem várnak az igazira és önmegtartóztatók?
Csak azért kérdezem, mert nekem minden lány azt mondja, hogy ők nem olyanok, mint a fiúk, de közben meg sok lányt ismerek, aki 14 évesen vesztette el, vagy nem is volt szerelmes, vagy megcsalta az első párját, vagy koncerten lesmárolt mindenkit... És ismerek olyat, is többet, aki fiú, 19 elmúlt, 1 barátnője volt, akivel van, és még szűz, vagy 22 évesen még nem is csókolózott, pedig nem csúnya vagy félénk srác, csak nincs olyan lány, akivel boldog tudna lenni.
Szerintetek is a fiúk rendesebbek manapság mint a lányok?
Meg ha a lányok panaszkodnak állandóan, hogy a férfiak mindenkivel csinálhatják és az nekik dicsőség, akkor miért ciki egy férfinak, ha szűz, és a lányoknak miért olyan kell az első alkalomra aki jó tapasztalt?
A lányok nem tudnak olyanba szerelmesek lenni, aki tapasztalatlan? Ez nem apakomplexus?
"Amúgy én pár tapasztalat után azt mondom, h. amikor én nem ismertem a jót(orgazmust meg ilyenek),akkor mindegy volt h. milyen a szex, hisz nem volt tapasztalatom és már elég volt az h. legyen valami.De mivel már ismerem,ezért ez is fontos lett egy kapcsolatban, h. átéljem azokat az örömöket,mert ettől lesz teljes egy kapcsolat, h. minden passzol és minden jó...
Nekem nem lenne gond a szűz fiú, hisz minden tanulható,de pl. én nem attól tartanék, hogy béna, hanem attól, h. a tapasztalatlansága miatt esnék teherbe.Mert amikor olyan barátom volt aki kezdő volt, ott sokszor elszakadt a gumi, a másik szűz fiúval igaz megszakításosan csináltuk,de azért volt 1-2 para. "
Hát igen ez a baj, hogy ha egy olyan lánnyal ismerkedsz meg, aki nem képes az orgazmusra, vagy sosem volt neki, akkor ki tudja mi lesz belőle később... Az meg nem önmegtartóztatás, csak igénytelenség.
Az meg nem igaz hogy egy tapasztalatlan fiúval veszélyesebb. Én sosem bíznék a gumiban, tablettával meg nem lehet akkora baj.
"De ettől még jó embernek tartom magam, nem csalom meg a párom, vannak terveim, nem flörtölök mással stb."
26/l
Lehet, csak én nem tudok olyan lányt szeretni aki bárkibe szerelmes tud lenni, meg ilyen könnyen csinálja a dolgokat.
Szerintem is éretlenség, csak mire észbe kap, addigra már egy exprosti. És szerintem az igényes fiúk többsége ezt nem szereti. Nekem nem baj ha valaki ez csinálja, hanem az a baj, hogy szinte mindenki ilyen, és nem ismerek olyan lányokat akik türelmesek és kitartanak a párjuk mellett.
"Szia!
Én 19 voltam amikor először csókolóztam, és a szüzességemet is szintén 19 évesen vesztettem el, ugyanazzal a sráccal :)
Úgyhogy hidd el, vannak még ilyen lányok :) 20L"
Köszönöm. És azóta is vele vagy?
" en 14 eves koromban vesztettem el... es most mind mondhattok.. nagyon kotodok a fiuhoz szeretem, de viszont az nem szerelem... szerelmes lenni nem tudok... nem tudom mijen erzes... a baratiamat meg csalom... mikor az elsovel osszetalalkozok mindig lefekxek vele... most itt midn mondhattok mert nem erdekel... es orulok h elvesztettem mert qrva jou erzes... es nem vagyok qrva neh azt higyetek. az emberiseg 80%a ijen.. hiaba mind mondtok it... s az mert qrvasag? nem egyaltalan..."
Végül is pénzt nem kérsz érte, de nem vagy válogatós. Engem nem zavar ha valaki ilyen, az zavar, hogy mindenki ilyen a környezetemben. Mert azt mondják hoyg régen csak a vallás miatt... De mi van ha én komolyan úgy gondolom hogy a párkapcsolat az fontos, és nem csak szex meg fellángolás?
Köszönöm a válaszokat de elég kiábrándító hogy eddig egy ilyen lány sincs.
Igen vannak ilyen lányok, ha nem is sok, én is ilyen voltam, 20 éves elmúltam mikor csókolóztam először, az pedig még később volt amikor először szexeltem is. Természetesen remélem nem is lesz több férfi az életemben.:)
24/N
Én vagyok a 26/l
Nekem a legtöbb barátom akivel lefeküdtem az nem futó kaland volt és szerelmes voltam,1olyan fiú volt akibe nem voltam szerelmes,de vele hamar is szakítottam és pont azért nem lettem belé szerelmes mert ő csak testi örömöket keresett nem pedig engem. Évekig voltam együtt oylan fiúval akivel nem volt orgazmusom, amikor már lett orgazmusom,akkor se kezdtem el fiúkra vadászni az örömszerzés miatt.A jelenlegi párommal imádjuk egymást és évek óta együtt vagyunk, és vele a 3.randu után feküdtem le és jó vele az ágyban.Szexmániás vagyok,de nem pusztán a szex a lényeg és az orgazmus.Én amikor kívánós vagyok nem pusztán az érzés kívánom, hanem azt h. az akibe szerelmes vagyok, vele éljem át, ő csókoljon, ő öleljen és simogasson ő okozzon orömet és én okozzak neki örömet.Nem tudom ebben mi a rossz.Pl. én nem végzek önkielégítést,mert magamra nem izgulok és nem is élvezem.Az se igaz h. mindenkibe szerelmes vagyok, hisz 12 éves korom óta szinte folyamatosan(kisebb-nagyobb megszakításokkal),de szinte mindig volt barátom,de arról nem tehetek h. sok olyan kapcsolatom volt ami pont azért ment tönkre mert a fiú csak azt akarta,én meg mindig a komoly kapcsolatokat kerestem.És lehet sok barátom volt ,de csak 17 évesen feküdtem le egy olyan fiúval akivel nem futó volt a kapcsolat.az h. sok fiúba votlam szerelmes az szerintem meg normális, hisz az ember a kémát nem irányíthatja és ha jól kijönnek a párok egymással és tetszenek is egymásnak akkor ott valszeg kialakul szerelem.De nem hiszek a szerelem első látásban.Az a fiú akivel több mint 6 évig voltam együtt és a szex nem volt jó,őt nem azért hagytam el,mert nem volt jó hanem azért mert nem foglalkozott velem és a haverok fontosabbak voltak.
Tabletta:Szedtem tablettát és nekem nem vált be tönkre tette a hormom háztartásomat.Illetve az nem véd meg a nemi betegségektől, amit a WC-n is össze lehet szedni.
*Bocsánat félreértettem, azt hittem ez mind a férjed volt.
És az levon az értékéből, hogy nem? Nem hiszem, hogy olyan borzasztóan nagy bűn lenne 20 évesen egyszer tévedni. (Mellesleg az illetőhöz is hozzámentem volna, de mivel megcsalt, repült.)
Pusztán arra akartam reagálni, hogy nem feltétlenül a tapasztalat mennyisége számít.
*ha egy olyan lánnyal ismerkedsz meg, aki nem képes az orgazmusra, vagy sosem volt neki, akkor ki tudja mi lesz belőle később
Azt hiszem, kemény dolgok várnak még rád az életben. Azt, hogy egy lánynak van-e orgazmusa, az elsősorban a pasin múlik. (Most azt hagyjuk, amikor nem szerelmes a barátjába vagy undorodik tőle.) NEKED kell megtanulni, mitől lesz orgazmusa egy nőnek, aztán majd azt is, hogy a következő barátnődnek mitől lesz.
Nem az a kiábrándító, hogy egy lány sem felel meg a kényes-fényes ízlésednek, hanem az, hogy másokban keresed a hibát, miközben te vagy az, akinek fogalma sincs semmiről. A tapasztalatlanság nem bűn, de az, hogy meg sem próbálsz megérteni másokat, hanem egyből ítélkezel, az hiba. Nem véletlen, hogy egyedül van.
Ui: neked annyira kézenfekvő, hogy a szerelmed tablettával fogja terhelni/befolyásolni a szervezetét? Elvárnád ezt egy lánytól, akit állítlag szeretsz? És ha nem szedhet tablettát, mert trombózishajlamos? Vagy csak pusztán nem akarja magát hormonokkal tömni?
Kb. erről beszéltem, bele se gondolsz abba, hogy a másik mit érezhet vagy gondolhat.
Megint köszi a válaszokat.
"És az levon az értékéből, hogy nem? Nem hiszem, hogy olyan borzasztóan nagy bűn lenne 20 évesen egyszer tévedni. (Mellesleg az illetőhöz is hozzámentem volna, de mivel megcsalt, repült.)
Pusztán arra akartam reagálni, hogy nem feltétlenül a tapasztalat mennyisége számít."
Szerintem levon, mert nem ugyanaz, mint egy hosszan tartó kapcsolat.
Hát 20 évesen már szerintem elég érettnek kellene lenni hogy valaki jól párt válasszon. Mindig megcsalhatnak, szerintem ha valaki megcsal az jogos ok a szakításra. Csak akkor lehet hogy a te hibád is, mert nem foglalkoztál vele eleget. És inkább meg kellene beszélni.
"Azt hiszem, kemény dolgok várnak még rád az életben. Azt, hogy egy lánynak van-e orgazmusa, az elsősorban a pasin múlik. (Most azt hagyjuk, amikor nem szerelmes a barátjába vagy undorodik tőle.) NEKED kell megtanulni, mitől lesz orgazmusa egy nőnek, aztán majd azt is, hogy a következő barátnődnek mitől lesz.
Nem az a kiábrándító, hogy egy lány sem felel meg a kényes-fényes ízlésednek, hanem az, hogy másokban keresed a hibát, miközben te vagy az, akinek fogalma sincs semmiről. A tapasztalatlanság nem bűn, de az, hogy meg sem próbálsz megérteni másokat, hanem egyből ítélkezel, az hiba. Nem véletlen, hogy egyedül van.
Ui: neked annyira kézenfekvő, hogy a szerelmed tablettával fogja terhelni/befolyásolni a szervezetét? Elvárnád ezt egy lánytól, akit állítlag szeretsz? És ha nem szedhet tablettát, mert trombózishajlamos? Vagy csak pusztán nem akarja magát hormonokkal tömni?
Kb. erről beszéltem, bele se gondolsz abba, hogy a másik mit érezhet vagy gondolhat."
Nem a férfin múlik, mert szerintem ha valaki sosem volt képes az önkielégítésre sem, akkor az mit vár egy férftől, amikor az először van vele? Utána meg rájön, hogy ez jó érzés, és prosti lesz belőle... Szerencse ha nem. Így meg könnyű szűznek maradni hogy sosem tudta felizgatni vagy kielégíteni senki.
Nekem nem lesz következő barátnőm, mert ha valakit szeretek akkor együtt fedezzük fel egymást, és nem járok prostikhoz hogy tapasztalt legyek.
Az a szomorú, hogy te ítélkezel felettem, pedig nem is ismersz és te nem akarsz megérteni. Tudom hogy nem véletlen, azért van mert mindenki úgy gondolkodik mint te.
Ha nem tabletta, akkor valami más, de a tabletta a leghatásosabb védekezés.
És megint nem gondolsz bele, hogy én mit gondolok vagy érzek, mert ítélkezni akarsz ismeretlenül.
*Szerintem levon, mert nem ugyanaz, mint egy hosszan tartó kapcsolat.
Nyuszika, neked 3 év nem elég hosszú idő?
*Hát 20 évesen már szerintem elég érettnek kellene lenni hogy valaki jól párt válasszon. Mindig megcsalhatnak, szerintem ha valaki megcsal az jogos ok a szakításra. Csak akkor lehet hogy a te hibád is, mert nem foglalkoztál vele eleget. És inkább meg kellene beszélni.
Tudod, mit gondolok? Hogy a hűség döntés kérdése. De jó is, hogy mondod a megbeszélést, szerinted ha a nő nem foglalkozik veled eleget, akkor a megcsalás a megoldás, nem az, hogy szólsz neki, és elmondod, mit szeretnél másképp? Nem vagyok gondolatolvasó és nem is várom el senkitől, hogy az legyen.
A kedves exem pont ezzel jött, hogy elhanyagolva érezte magát. Tudod, mi benne a gusztustalan? Hogy csinál valami disznóságot (ami mellesleg véletlenül derül ki!), és ahelyett, hogy vállalja a felelősséget érte, megpróbálja rám kenni.
Igazad van abban, hogy egy kapcsolat sorsáért két ember felelős. Vállalom is a saját "saramat", de nem viszem el a balhét olyasmiért, amit nem én szúrtam el.
Azért baromi kíváncsi lennék, hogy te 20 évesen, nulla tapasztalattal milyen nőt választasz. Mert egyelőre csak válogatni meg kritizálni tudsz.
*Nem a férfin múlik, mert szerintem ha valaki sosem volt képes az önkielégítésre sem, akkor az mit vár egy férftől, amikor az először van vele?
És ha képes volt, akkor mi van? Tök más a szex és az önkielégítés. Nem is hasonlít.
*Utána meg rájön, hogy ez jó érzés, és prosti lesz belőle... Szerencse ha nem.
???
Tudod egyáltalán, mi az, hogy prosti?
A prosti nem az élvezetért szexel (azt csak eljátssza, hogy örüljél), hanem pénzért.
*Nekem nem lesz következő barátnőm, mert ha valakit szeretek akkor együtt fedezzük fel egymást, és nem járok prostikhoz hogy tapasztalt legyek.
Ki beszélt itt arról, hogy járj prostihoz? Senki. Hogy jön ez ide?
És mi van akkor, ha megvolt a szex, jártatok pár hónapot/évet, és a csaj dob? Elmész remetének? Nem hiszem.
*Az a szomorú, hogy te ítélkezel felettem, pedig nem is ismersz és te nem akarsz megérteni. Tudom hogy nem véletlen, azért van mert mindenki úgy gondolkodik mint te.
És szerinted az normális, hogy mindenki hülye csak te vagy teherautó? :)
*Ha nem tabletta, akkor valami más, de a tabletta a leghatásosabb védekezés.
Ez kétségtelenül így van. A második legbiztonságosabb pedig az óvszer. Viszont ha a barátnőd nem szedhet tablettát, akkor nincs "de". Tök mindegy, mennyire biztonságos, ha nem jöhet szóba. De ezt csak példának hoztam fel, hogy mennyire csak saját magaddal foglalkozol, a másikkal meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!