Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak itt olyan lányok, akik...

Vannak itt olyan lányok, akik elmúltak 18 és még nem csókolóztak és szüzek, de nem azért, mert nem érdekli őket a párkapcsolat/szex, vagy nagyon csúnyák, hanem várnak az igazira és önmegtartóztatók?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert nekem minden lány azt mondja, hogy ők nem olyanok, mint a fiúk, de közben meg sok lányt ismerek, aki 14 évesen vesztette el, vagy nem is volt szerelmes, vagy megcsalta az első párját, vagy koncerten lesmárolt mindenkit... És ismerek olyat, is többet, aki fiú, 19 elmúlt, 1 barátnője volt, akivel van, és még szűz, vagy 22 évesen még nem is csókolózott, pedig nem csúnya vagy félénk srác, csak nincs olyan lány, akivel boldog tudna lenni.

Szerintetek is a fiúk rendesebbek manapság mint a lányok?

Meg ha a lányok panaszkodnak állandóan, hogy a férfiak mindenkivel csinálhatják és az nekik dicsőség, akkor miért ciki egy férfinak, ha szűz, és a lányoknak miért olyan kell az első alkalomra aki jó tapasztalt?

A lányok nem tudnak olyanba szerelmesek lenni, aki tapasztalatlan? Ez nem apakomplexus?

2011. febr. 8. 10:05
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:

És még egy nagyon fontos dolgot kihagytam a felnőttkori szüzességről. Mindenkinél más miatt alakul ki, de alapvetően 2 fő típus van: az egyik típus, hogy senki sem elég jó neki (magát túlértékeli, másokat alul), a másik típus annyira szar alaknak tartja magát, és mindenki mást jobbnak, hogy el sem tudja képzelni, hogy valaki szeretheti. Mindkét típust jellemzi az "át fognak verni, ki fognak használni, be fognak csapni" para. Az első típust azért, mert szerinte "mások" szemetek, a második típust pedig azért, mert ő annyira szar alak, hogy alapból csak arra érdemes, hogy átverjék.

Ami még közös bennük, hogy mindkettő személyiségzavar: saját magunk túl- és alulértékelése is, valamint az, hogy mindkét típus úgy belekerül a saját csapdájába, hogy alig marad esélye önerőből kijutni belőle.

Természetesen senki nem biztat arra, hogy feküdj le boldog-boldogtalannal, és bólogass helyeslően arra, ha valaki a koncerten mindenkit lesmárol. De eközött és a szüzesség irreális őrizgetése között van normális középút.

Már a fő kérdésedben is benne van, hogy miért nem jó a lányoknak szűz férfi. Azért, mert az ilyen férfi képtelen a kapcsolatteremtésre. El sem jut a szexig, mert be van zárkózva a gondolataiba, hogy úristen, becsapják, irreális elvárásai vannak a partnerrel szemben. Ha valaki mégis kinézi őket, ezerrel hárítanak, nem bíznak a lányban, inkább bele se kezdenek, csak hogy nehogy átverjék őket.

És még egy nagyon fontos dolog, ami eszembe jutott. Annyira hangoztatod a sírig tartó szerelmet és a hűséget. Képzelj el egy szituációt, amikor más sok éve együtt vagy valakivel, és még mindig imádod őt, de a lány már nem boldog. Nem akar megbántani vagy megalázni téged, ezért ugyan hűséges (nem csal meg), de csak kínlódik. Te megtettél mindent, hogy jobban érezze magát, hiszen szereted. Melyik a jobb választás?

1. A hűség és a házasság szentsége nagyon fontos neked, ezért továbbra is élsz együtt a lánnyal, aki már csak szenved melletted, egyre boldogtalanabb és nem is kíván. De nem csaljátok meg egymást semmiképp.

2. Azt mondod a lánynak, hogy menj el, ha akarsz, váljunk el, mert én annyira szeretlek téged, hogy boldognak akarlak látni, nem boldogtalannak, és mellettem már nem vagy boldog. A lány elmegy, és boldog lesz mással.

Véleményed szerint melyik jelenti a szeretetet és a szerelmet a férfi részéről? Az 1. vagy a 2. eset?

2011. febr. 9. 17:58
 42/57 A kérdező kommentje:

"Ez a legnagyobb tévedés, amit eddig leírtál.

Az a szerelem, amiben nincs testi kapcsolat, az nem szerelem, hanem szentimentalizmus."

Mi?? Hát nem tudom ezt honnan veszed, de a szentimentalizmus az egy irányzat, a szerelem meg egy érzés...

Nem vagyok impotens, merthogy nem akarok akárkivel lefeküdni. :D Te itt kevered a fogalmakat összevissza.

És ha valakire 30 évesen azt mondják, hogy azért nem kellett, azok a hülyék, nem a szűz.

"A jó csajok hamar elkelnek."

Hát nyugtatgasd csak magad :D Nekem nem kellenek "jócsajok".

"És a kis csalódások arra valók, hogy megedződj, és nagy csalódásokat el bírd viselni, ne kerülj padlóra tőlük."

A tanulás meg arra jó, hogy ne csalódj kicsiket sem...

"Mivel nem jöttél össze velük, nincs rá bizonyíték, hogy átvertek volna. Az, hogy te paranoiás vagy, az nem bizonyít semmit."

Ja persze az nem bizonyíték, mikor előttem lesmárol egy vadidegen srácot részegen. :D

"Képzeld, egészen véletlenül igen. Egyrészt 20 évesen vesztettem el, másrészt a férjem 30 felett, tehát egészen közelről és részleteiben ismerem a problémát. És ennek kapcsán több felnőtt korú szűzzel beszélgettem. Ezért mondom, hogy ez egy nagyon nagy csapda."

Furcsa, mert én meg pont az ellenkezőjére jutottam, hogy korán elveszíteni sok kárt okoz.

"Mindenkinél más miatt alakul ki, de alapvetően 2 fő típus van: az egyik típus, hogy senki sem elég jó neki (magát túlértékeli, másokat alul), a másik típus annyira szar alaknak tartja magát, és mindenki mást jobbnak, hogy el sem tudja képzelni, hogy valaki szeretheti."

Nekem nincsenek ilyen gondjaim, akkor én kakukktojás vagyok? :)

Az irreális meg a személyiségzavar szerintem is rossz. Akkor most kezdjek ki olyanokkal, akiket nem szeretek? Mert ha nem, eljön a világvége?

"Már a fő kérdésedben is benne van, hogy miért nem jó a lányoknak szűz férfi. Azért, mert az ilyen férfi képtelen a kapcsolatteremtésre."

És ha egy szűz férfi 200 lánnyal ismerkedett már, és még mindig azt mondja, hogy nem talált olyat, akit szeret, az is félénk? Persze, nem mer lefeküdni olyannal, aki semleges. :D És ha van barátnője de szűz? Nem mer lefeküdni azzal, akiben nem bízik. :) És ha már lefeküdtek? Akkor már nem szűz ;)

Ez csak ilyen belemagyarázás. Nem mindenki lelki beteg aki szűz.

"Képzelj el egy szituációt, amikor más sok éve együtt vagy valakivel, és még mindig imádod őt, de a lány már nem boldog"

Megkérdezem miért nem boldog. :D Nagyon bonyolult. Csak a helyzet már előtte rossz volt, amikor hagyták egymást nemboldognak lenni. Nem mindenre az a megoldás hogy viszlát. Addig kell kutatni amíg ki nem derül az igazság, és megoldani.

És ha én elengedek valakit akit szeretek és az nekem rossz, akkor a nő aki ezt engedi vajon szeret engem igazán? Őt nem érdekli, velem mi van? akkor meg mindegy, hogy mi van, valakinek úgyis rossz lesz. Nem csak a férfi részéről kell nézni.

2011. febr. 9. 21:57
 43/57 anonim ***** válasza:

Miért állítassz olyan dolgokat amikről fogalmad sincs?Sose próbáltad a csókot és szeretkezést akkor miért állítasz valótlan dolgokat.Én azt godnolom, hogy te hitegeted magad és kitalálsz minden féle dolgot.

Amíg nem szeretkeztem én se tudtam milyen és nem is kívántam. De amint lefeküdtem az első szerelmemmel azóta rájöttem ez a legcsodálatosabb érzés, hogy odabújhatsz ahoz akit a legjobban szeretsz, hogy érzed a tested vibrálástát, hogy megörűlsz érte.

A szerelem érzést a tesi kémia okozza, nem kell hozzá csók meg szex, hisz annélkül is szerelmes tud lenni az ember,de a szerelem elmúlik, hisz a tested hozzászokik az érzéshez és minden ami történik, már nem újdonság.Nem termelődik annyi dopamin és adrelalin.De a szeretet és tisztelet megmarad.Viszont sokan akik ezt még nem élték meg, mint pl. te azok képesek ettől az érzéstől megijedni és azt gondolni, hogy már nem kívánom, és lehet tisztelem, de már nem érzem vele olyan jól magam.És ez nem feltétlenül attól függ hogy minden tökéletes.Lehet találsz egy lányt akivel boldog vagy, de az ember folyamatosan változik, megismer új dolgokat és 10-20-30 év múlva rájön hogy ez már neki unalmas, másra vágyik, de ezt ő sose gondolta.

Te meg akarsz győzni oylan embereket arról, hogy rossz az amit mondanak, hogy ez egy külön anyag lenne az egyetemen, hisz majdnem olyan mintha én meg akarnám győzni a sofőröket, hogy az utazást úgy is lehet élvezni ha csak utas vagy, de közben meg még sose vezettél(mert a vezető nem tudja élvezni az utazást...).Pedig ez nem így van.

Érthető a te álláspontod is, csak ne mondj olyat amit sose éltél át.Te gondolsz valamit, szinte 100%-san biztos vagy abban amit mondasz, miközben még sose csináltad és érzeted.Olyan embereket akarsz meggyőzni, akik már átélték azt amiről beszélnek.Ha neked jó így hogy nem jössz össze senkivel,mert pár beszélgetős alkalom után nem leszel szerelmes, vagy nem olyan tipus mint te, az a te dolgod, de kérlek ne állíts olyan dolgokat amikről fogalmad sincs.

Szerintem te sose voltál még szerelems pont azért mert olyan nagy elvárásaid vannak, hogy egy hatalmas falat emelsz magad elé.Amúgy szerintem csalódás az is ha valaki sose volt még szerelmes vagy nem volt barátnője.Lehet te nem így éled meg,de akkor honnan gondolod hogy azok az emberek akiknek több barátjuk/barátnőjük volt, csalódottak lennének.Szerintem te egy álomvilágban élsz.

2011. febr. 10. 07:36
 44/57 A kérdező kommentje:

"Miért állítassz olyan dolgokat amikről fogalmad sincs?Sose próbáltad a csókot és szeretkezést akkor miért állítasz valótlan dolgokat.Én azt godnolom, hogy te hitegeted magad és kitalálsz minden féle dolgot. "

Nem értem mire gondolsz, inkább idézz.

"Amíg nem szeretkeztem én se tudtam milyen és nem is kívántam. De amint lefeküdtem az első szerelmemmel azóta rájöttem ez a legcsodálatosabb érzés, hogy odabújhatsz ahoz akit a legjobban szeretsz, hogy érzed a tested vibrálástát, hogy megörűlsz érte. "

Jó, hát te ilyen vagy, de nem mindenki csak akkor jön rá.

"de a szerelem elmúlik, hisz a tested hozzászokik az érzéshez és minden ami történik, már nem újdonság."

Nem is hiszem azt hogy valaki éveken keresztül a nap 24 órájában szerelmes, de ez nem jelenti azt, hogy olyan mint egy üveg bor, hogy megittad és lassan elmúlik a hatása.

Meg ezek a kémiai fogalmak annyira fölöslegesek, mert az ember attól lesz boldog, amitől akarja. Meg ezeket az anyagokat nem csak a "szerelem termeli".

"De a szeretet és tisztelet megmarad.Viszont sokan akik ezt még nem élték meg, mint pl. te azok képesek ettől az érzéstől megijedni és azt gondolni, hogy már nem kívánom, és lehet tisztelem, de már nem érzem vele olyan jól magam."

Miért ijednék meg? Nem úgy akarok belevágni egy kapcsolatba, hogy semmit se tudok róluk.

"Lehet találsz egy lányt akivel boldog vagy, de az ember folyamatosan változik, megismer új dolgokat és 10-20-30 év múlva rájön hogy ez már neki unalmas, másra vágyik, de ezt ő sose gondolta. "

Azért változik meg, mert még gyerek és fogalma sincs, hogy mit akar. Ha igazán szeretik egymást, akkor is kitartanak. Szerintem elég ritka, hogy valaki hirtelen ekkorákat változzon. De nem is tudok hirtelen olyan változásra gondolni, amit ne tudnék elfogadni. Ha valami új hobbija lesz, akkor az engem is érdekelni fog.

"Te gondolsz valamit, szinte 100%-san biztos vagy abban amit mondasz, miközben még sose csináltad és érzeted."

Nem tudom megint mire gondolsz. : /

Én csak azt látom, hogy akik korán túlesnek rajta, azok szinte sose tudnak együtt maradni a másikkal.

"Szerintem te sose voltál még szerelmes pont azért mert olyan nagy elvárásaid vannak, hogy egy hatalmas falat emelsz magad elé."

Ez nem igaz, de szerintem meg az nem szerelemes igazán aki mindig mással "élvezi".

"honnan gondolod hogy azok az emberek akiknek több barátjuk/barátnőjük volt, csalódottak lennének"

Onnan is, hogy beszéltem velük. :D Meg hazugság azt mondani, hogy jó dolog amikor egy kapcsolat tönkremegy. jó lehet hogy nem érdekli őket, és nem csalódásnak mondják hanem tapasztalatnak, de akkor is az.

És ha a magány csalódás, akkor inkább csalódok egyszer, mint tízszer-hússzor.

Szerintem meg te élsz álomvilágban mert mindent annyira meg akarsz magyarázni, hogy fogalma se lehet valakinek róla ha még nem csinálta... Tudom hogy nehéz dolog meg hibákat fogok elkövetni DE ha igazán szeretjük egymást, akkor kitartunk egymás mellett, ehhez meg nem kell semmilyen tapasztalat meg kémia meg csalódás meg nyalakodás. Az egy döntés.

Ha eddig meg tudtam állni hogy ne menjek bele rossz kapcsolatokba, akkor utána is biztos vagyok benne, hogy ki tudok tartani a szerelmem mellett.

2011. febr. 10. 10:30
 45/57 anonim ***** válasza:

*szentimentalizmus az egy irányzat, a szerelem meg egy érzés...

Legalább rákeresnél a neten, ha már ott ülsz előtte, hogy ne írj baromságokat. Igen, irányzat IS, de elsősorban egy idegen szó, aminek a jelentése: "érzelgősség" (lásd idegen szavak szótára, első helyen adja ki a google). Az irányzat is innen kapta a nevét, nem a szó jött az irányzatból.

És remélem, tudod mi a különbség az "érzés" és az "érzelgősség" között.

*És ha valakire 30 évesen azt mondják, hogy azért nem kellett, azok a hülyék, nem a szűz.

Sajnos ez viszont a 30 éves szűzön nem segít. Ugyanolyan magányos és elszigetelt marad, mint korábban. A barátai megnősültek/nővel élnek, gyereket várnak/nevelnek, nincs idejük a szűzre, nincs már közös témájuk. A nőknek meg nem kell.

*Nekem nem kellenek "jócsajok".

Jó csaj = kedves, hűséges, önmagára igényes, komoly kapcsolatot kereső (és találó!).

Maradék = bárkivel lefekvő, bárkit lesmároló, bulizó, megállapodni képtelen, infantilis, esetleg olyan kövér, amit senki nem tolerál.

Nem a nagymellű nagyszájú csajokra gondoltam.

*Furcsa, mert én meg pont az ellenkezőjére jutottam, hogy korán elveszíteni sok kárt okoz.

Igen, 15-16 évesen. Már megbocsáss, 20 éves korban és felette minden, csak nem korai.

*Nekem nincsenek ilyen gondjaim, akkor én kakukktojás vagyok? :)

Nem, te erősen abba a csoportba tartozol, amelyik túlértékeli magát. Ezt onnan lehet látni, hogy nem veszed észer.

*Akkor most kezdjek ki olyanokkal, akiket nem szeretek? Mert ha nem, eljön a világvége?

Ilyes senki nem mondott. Te el sem jutsz a szeretetig, mert mindenkiben ellenséget látsz.

*És ha egy szűz férfi 200 lánnyal ismerkedett már, és még mindig azt mondja, hogy nem talált olyat, akit szeret, az is félénk?

Ki beszélt itt félénségről? Senki. A kapcsolatteremtésre való képtelenség nagyon messze áll a félénkségtől. Te még nem tartasz itt, de jó úton haladsz, hogy pár év múlva súlyosabb problémáid lesznek. Nem várom el, hogy elhidd nekem, de azt tudnod kell, hogy rengeteg ilyen példát láttam sajnos.

*Nem mer lefeküdni azzal, akiben nem bízik.

Nem ez a baj. A baj az, hogy SENKIBEN SEM TUD BÍZNI. Bizalom nélkül NINCS kapcsolat, és ugyanott vagy. Senki nem fog neked könyörögni, hogy bízz benne. Keres olyat, aki bízik benne. Nem szeretett igazán? Lehet... de te sem szeretted, mert aki szeret, az bízik. És ő boldog lesz mással, te meg nem, tehát megint csak te szívsz.

*Nem mindenki lelki beteg aki szűz.

Bizonyos életkor alatt nem. Felette is vannak kivételek, de nem sűrűn fordulnak elő. Inkább abban van különbség, hogy ki mennyire lelkibeteg, nem abban, hogy az vagy nem.

*"Képzelj el egy szituációt, amikor más sok éve együtt vagy valakivel, és még mindig imádod őt, de a lány már nem boldog"

Megkérdezem miért nem boldog. :D Nagyon bonyolult. Csak a helyzet már előtte rossz volt, amikor hagyták egymást nemboldognak lenni. Nem mindenre az a megoldás hogy viszlát. Addig kell kutatni amíg ki nem derül az igazság, és megoldani.

Szerinted azok, akik elválnak, nem próbálják megoldani? Senki közülük? Senki nem szerette eléggé a másikat, mikor összeházasodtak? Ha ezt gondolod, nagyon lenézel másokat (=ergo magadat értékeled túl).

Igen, sokmindent meg lehet oldani, és próbálkozni kell. De van egy pont, amikor be kell látni, ha valami nem megy, különben becsavarodsz. Veszíteni tudni kell.

A kérdésem nem az volt, hogy hogyan oldod meg a dolgot, hanem az, hogy el tudod-e engedni a másikat, mert a valódi szeretet arról szól, hogy azt teszed, ami a másiknak jó, nem ami neked jó, és nem azt, amiről azt GONDOLOD, hogy a másiknak jó.

*És ha én elengedek valakit akit szeretek és az nekem rossz, akkor a nő aki ezt engedi vajon szeret engem igazán?

Már nem, mert pontosan azért szenved melletted, mert elmúlt a szerelem.

*Őt nem érdekli, velem mi van? akkor meg mindegy, hogy mi van, valakinek úgyis rossz lesz. Nem csak a férfi részéről kell nézni.

Nem a férfi részéről nézem, hanem a szeretet részéről. De akkor legyen úgy a kérdés, hogy a férfi már nem boldog a nővel, de nem akarja elhagyni vagy megcsalni, de nő annyira szereti a férfit, hogy nem akarja boldogtalannak látni, ezért inkább elküldi. Ez a jobb, vagy ha élnek egymás mellett, a férfi boldogtalan, mert már nem szereti a nőt, a nő pedig boldogtalan, mert a férfi nem szereti már. Mindketten boldogtalanok. Ha a nő elengedi a férfit, akkor csak a nő lesz boldogtalan, a férfi pedig boldog (mással). Melyik jobb?

Nem válaszoltál a tegnapelőtt 10.57-es felvetéseimre.

2011. febr. 11. 09:28
 46/57 anonim ***** válasza:

*Nem úgy akarok belevágni egy kapcsolatba, hogy semmit se tudok róluk.

Szerinted könyvből meg lehet tanulni úszni?

2011. febr. 11. 09:28
 47/57 anonim ***** válasza:

*Meg hazugság azt mondani, hogy jó dolog amikor egy kapcsolat tönkremegy. jó lehet hogy nem érdekli őket, és nem csalódásnak mondják hanem tapasztalatnak, de akkor is az.

Senki nem mondta, hogy jó dolog, amikor a kapcsolat tönkremegy. De maga a kapcsolat az, a többi meg a természetes velejárója. Amikor vége, az igen, rossz dolog, és igen, fáj, csalódott az ember vagy magában, vagy a másiban. De maga a kapcsolat ad rengeteg örömöt és erőt. (Itt nem arról beszélek, amikor az asszony évekig tűri, hogy verik, hanem arról, amikor normálisa kapcsolatban vagy, ami ne adj' Isten, tönkremegy.)

*És ha a magány csalódás, akkor inkább csalódok egyszer, mint tízszer-hússzor.

Magány nem csalódás. Rosszabb annál.

Elkerülni a csalódást mindenáron - az pedig személyiségzavarra utal. A csalódást az egészséges személyiség nem elkerüli, hanem feldolgozza. Ha nem mersz kockázatot vállalni, sose jutsz előbbre. El se mész felvételizni, mert ha nem vesznek fel, csalódott leszel. Nem lesz diplomád. Nem pályázol meg egy állást, mert 1 a 400-hoz az esélye, hogy megkapod (az én állásomra 400-an pályáztunk! 399-en elég csalódottak lehettek!), csalódott leszel, otthon gubbasztasz, nem lesz pénzed. Ez pont olyan, mint hogy a kapcsolatba se kezdesz bele, mert úgyis tönkremegy. Az embert az viszi előbbre, hogy leküzi a félelmét és próbálkozik. Újra meg újra.

*DE ha igazán szeretjük egymást, akkor kitartunk egymás mellett, ehhez meg nem kell semmilyen tapasztalat meg kémia meg csalódás meg nyalakodás. Az egy döntés.

NEM! A hűség az, ami döntés. A hűség azt jelenti, hogy amíg vele vagy, nem csalod mag. De nem jelenti azt, hogy örökké vele leszel.

Igazán szerethetsz egy ember 5-10-20 évig, és elmúlhat a szerelem. AMÍT tart, addig kitartasz a másik mellett. Ha elmúlik, már nincs, ami miatt kitartanál. Nincsenek garanciák, senkivel nem irathatsz alá egy kötelezvény, hogy a sírig kitart melletted, és te sem tudod garantálni neki ugyanezt, mert nem tudod, mit hoz az élet.

És igen, KELL hozzá tapasztalat. Azért kell, mert ha akaratlanul is, de sorozatosan megbántod a másikat, úgy otthagy, mint a szél, és nem azért, mert nem szeretett, hanem azért, mert megölted benne a szerelmet.

*Ha eddig meg tudtam állni hogy ne menjek bele rossz kapcsolatokba, akkor utána is biztos vagyok benne, hogy ki tudok tartani a szerelmem mellett.

Egy kérdés van: ő vajon akarja-e és meddig, hogy kitarts mellette. Mert mivel ő alkotja a kapcsolatod 50%-át, az ő véleménye is számít.

2011. febr. 11. 09:42
 48/57 A kérdező kommentje:

"Legalább rákeresnél a neten, ha már ott ülsz előtte, hogy ne írj baromságokat."

Tessék nagyokos:

érzelgősség:

Negatív művészeti minőség; a tárgyukhoz-tartalmukhoz képest túlzóan érzelmes, szenvedélyfitogtató művek jellemzője. Dagályossággal, fellengzősséggel párosulva a bombasztikusság negatív minőségét eredményezi.

Szerelem:

A szeretett személy iránti vágyban és odaadásban megnyilatkozó, nemi vonzalmon alapuló érzelem. Szerelemből: ingyen, semmiért. Szerelemből dolgozik

Hol írták, hogy szentimentalizmus a szex nélküli szerelem? És hogy szerelem nem létezhet szex előtt? Sehol. De máshol se fogják, úgyhogy nem érdekelnek a kifogásaid.

"Sajnos ez viszont a 30 éves szűzön nem segít. Ugyanolyan magányos és elszigetelt marad, mint korábban. A barátai megnősültek/nővel élnek, gyereket várnak/nevelnek, nincs idejük a szűzre, nincs már közös témájuk. A nőknek meg nem kell. "

Jó akkor majd ő is azt fogja hazudni hogy 100 nőt megdugott, mint a 15 évesek. Ez nagyon szomorú dolog, hogy a nőknek csak olyan férfi kell, aki kalandor, de majd pont velük hűséges lesz.

"Nem, te erősen abba a csoportba tartozol, amelyik túlértékeli magát. Ezt onnan lehet látni, hogy nem veszed észer. "

Akkor te is túlértékeled magad csak nem veszed észre. Mert aki szűz az nem ér semmit, csak szerencsétlen lehet és úgyse kell senkinek. Kösz...

"Ilyes senki nem mondott. Te el sem jutsz a szeretetig, mert mindenkiben ellenséget látsz. "

Köszi hogy ilyen jól ismered az érzéseimet. Te meg el sem jutsz a szerelemig mert mindenkivel csak szexelni akarsz.

"Ki beszélt itt félénségről? Senki. A kapcsolatteremtésre való képtelenség nagyon messze áll a félénkségtől. Te még nem tartasz itt, de jó úton haladsz, hogy pár év múlva súlyosabb problémáid lesznek. Nem várom el, hogy elhidd nekem, de azt tudnod kell, hogy rengeteg ilyen példát láttam sajnos. "

És akkor mit csináljak? Mitől teremtek kapcsolatot?

"Nem ez a baj. A baj az, hogy SENKIBEN SEM TUD BÍZNI. Bizalom nélkül NINCS kapcsolat, és ugyanott vagy. Senki nem fog neked könyörögni, hogy bízz benne. Keres olyat, aki bízik benne. Nem szeretett igazán? Lehet... de te sem szeretted, mert aki szeret, az bízik. És ő boldog lesz mással, te meg nem, tehát megint csak te szívsz. "

És ha bíznék benne de egyszerűen nem tudom szeretni? Mert mondjuk buta? Akkor megint én vagyok a hibás mert túl okosnak képzelem magam ugye?

"Szerinted azok, akik elválnak, nem próbálják megoldani? Senki közülük? Senki nem szerette eléggé a másikat, mikor összeházasodtak? Ha ezt gondolod, nagyon lenézel másokat (=ergo magadat értékeled túl).

Igen, sokmindent meg lehet oldani, és próbálkozni kell. De van egy pont, amikor be kell látni, ha valami nem megy, különben becsavarodsz. Veszíteni tudni kell.

A kérdésem nem az volt, hogy hogyan oldod meg a dolgot, hanem az, hogy el tudod-e engedni a másikat, mert a valódi szeretet arról szól, hogy azt teszed, ami a másiknak jó, nem ami neked jó, és nem azt, amiről azt GONDOLOD, hogy a másiknak jó. "

Na mert biztos olyan nagy okosak. Akik elválnak pont azok a nagyon buta és műveletlen emberek akiknek ez könnyebb mert nem akarnak megoldást találni. Biztos csak egyik reggel úgy ébred hogy hopp már nem vagyok szerelmes...

"Nem a férfi részéről nézem, hanem a szeretet részéről. De akkor legyen úgy a kérdés, hogy a férfi már nem boldog a nővel, de nem akarja elhagyni vagy megcsalni, de nő annyira szereti a férfit, hogy nem akarja boldogtalannak látni, ezért inkább elküldi. Ez a jobb, vagy ha élnek egymás mellett, a férfi boldogtalan, mert már nem szereti a nőt, a nő pedig boldogtalan, mert a férfi nem szereti már. Mindketten boldogtalanok. Ha a nő elengedi a férfit, akkor csak a nő lesz boldogtalan, a férfi pedig boldog (mással). Melyik jobb?"

Olyan nincs hogy csak úgy nem szereti, valamiért már nem szereti.

"Nem válaszoltál a tegnapelőtt 10.57-es felvetéseimre."

Másold ide és akkor válaszolok. De most se válaszoltam mindenre mert minek.

"Szerinted könyvből meg lehet tanulni úszni?"

Ez rossz kérdés mert mindenki tud úszni, csak aki "nem tud" azért, mert nem hagyja az ösztöneit. De ha nem könyvből akkor videóból, meg a másikat nézem, és leutánzom. És utána már biztos nem fogok elsüllyedni. Nem leszek egyből profi, de nem is halok bele.

"Senki nem mondta, hogy jó dolog, amikor a kapcsolat tönkremegy. De maga a kapcsolat az, a többi meg a természetes velejárója. Amikor vége, az igen, rossz dolog, és igen, fáj, csalódott az ember vagy magában, vagy a másiban. De maga a kapcsolat ad rengeteg örömöt és erőt. (Itt nem arról beszélek, amikor az asszony évekig tűri, hogy verik, hanem arról, amikor normálisa kapcsolatban vagy, ami ne adj' Isten, tönkremegy.)

"

De úgyis mindegy, mert amikor tönkrement, rosszul érzed magad, és nem lehet mindig a múltban élni meg ezzel nyugtatni magad hogy erőt adott valamikor... Ez a régiről ábrándozás az idősek szokása.

"Magány nem csalódás. Rosszabb annál.

Elkerülni a csalódást mindenáron - az pedig személyiségzavarra utal. A csalódást az egészséges személyiség nem elkerüli, hanem feldolgozza. Ha nem mersz kockázatot vállalni, sose jutsz előbbre."

Én nem félek a csalódástól mert nem feküdtem össze olyannal akit nem is szerettem. :D A felvételin meg nagyjából tudom hogy mi lesz, és tudom hogy felkészült vagyok-e. Ha tanultam akkor mindent tudni fogok. De ne kelljen már olyan felvételin bizonyítani ahová nem is akarok jelentkezni :D

"NEM! A hűség az, ami döntés. A hűség azt jelenti, hogy amíg vele vagy, nem csalod mag. "

Na ez a baj. A kutya is hűséges hozzád pedig nem fekszik le a férjeddel, vagy végighágja az utca szukáit :D Azért hűséges mert nem hagy el, és segít a bajban, és nem az érdekli hogy neki mi kell hanem hogy lássa hogy boldog vagy. A macskák olyanok hogy ha nem kapnak elég finomságot akkor elszöknek.

"És igen, KELL hozzá tapasztalat. Azért kell, mert ha akaratlanul is, de sorozatosan megbántod a másikat, úgy otthagy, mint a szél, és nem azért, mert nem szeretett, hanem azért, mert megölted benne a szerelmet."

Ja aki meg nem bántja a másikat az ufó :D ez is csak kifogás hogy miért jó elhagyni a másikat ha lusta vagy kitartani mellette.

"Egy kérdés van: ő vajon akarja-e és meddig, hogy kitarts mellette. Mert mivel ő alkotja a kapcsolatod 50%-át, az ő véleménye is számít."

Ha nem akarja akkor nem is jövünk össze. Ha meg akarja akkor bizonyítson mindig. Én férfi vagyok, nem az ígérgetéseknek dőlök be mint egy nő. :D

2011. febr. 11. 20:26
 49/57 anonim ***** válasza:

Hol írták, hogy szentimentalizmus a szex nélküli szerelem? És hogy szerelem nem létezhet szex előtt? Sehol. De máshol se fogják, úgyhogy nem érdekelnek a kifogásaid.

*Szerinted csak az lehet igaz, amit leírnak? Na ne viccelj! Akkor nem fejlődne a világ semmit, nem lennének új gondolatok. Ez a baj veled, mindent a betűkből akarsz megtanulni. De nem lehet...

Jó akkor majd ő is azt fogja hazudni hogy 100 nőt megdugott, mint a 15 évesek.

* Ennyire hülyének nézed a nőket, hogy nem jönnek rá, hogy nem láttál még melleket közelről? :) Meg beszélsz itt nekem a szeretetről meg a hűségről, meg hogy majd őszinte beszélgetésekkel megoldatok minden problémát, ott buktad az egészet, hogy eleve hazugsára építesz mindent.

Mert aki szűz az nem ér semmit, csak szerencsétlen lehet és úgyse kell senkinek. Kösz...

* Én egy szóval nem mondtam ilyet. Pusztán felhívtuk a figyelemedet arra, hogy a világ sajnos nem úgy működik, ahogy elképzeled. Én is jobban szeretnék egy tökéletes világban élni, de a világ nem lesz ilyen. Vagy megszoksz, vagy saját magaddal szúrsz ki, de nagyon.

Te meg el sem jutsz a szerelemig mert mindenkivel csak szexelni akarsz.

*Te normális vagy? Olvasd vissza, amiket írtam. Ez, amit itt művelsz, közönséges hiszti. Nem tudsz már mivel érvelni, ezért személyeskedsz.

És akkor mit csináljak? Mitől teremtek kapcsolatot?

*Nem látsz mindenkiben ellenséget, ismerkedsz. Hagyod a lányoknak, hogy megismerjenek, te is megpróbálod őket megismerni. Ennél többet nem tehetsz, de ez viszont k* nehéz. Ha a felszín alapján ítélsz, nagyon sok jó dologról lemaradsz. Ezért kell az ismerkedés. A többi meg majd alakul. De ha mindenkit 5 perc után ler*bancozol, úgy nem megy.

És ha bíznék benne de egyszerűen nem tudom szeretni? Mert mondjuk buta? Akkor megint én vagyok a hibás mert túl okosnak képzelem magam ugye?

*Miért választanál buta nőt? Okos nő nincs a közeledben? (Mert ha nincs, akkor sajnos tényleg mindenkinél okosabbnak képzeled magad, vagy nagyon rosszul választasz társaságot.)

Na mert biztos olyan nagy okosak. Akik elválnak pont azok a nagyon buta és műveletlen emberek akiknek ez könnyebb mert nem akarnak megoldást találni.

*Mivel méred a műveltséget? Diplomával, IQ teszttel vagy intelligenciával? Egyikkel sem mérheted, mert semmi köze ahhoz, hogy alakul a párkapcsolat. Létezi érzelmi intelligencia is, EQ. Semmi köze a műveltséghez. Amúgy meg nézz meg válási statisztikákat, ha van kedved. Én nem néztem meg, de le merném fogadni, hogy a diplomások körében nagyobb a válási arány. Ha van diplomád, könnyebben boldogulsz egyedül, nem vagy kiszolgáltatva annyira a másiknak. És az "egyszerű" emberek megoldják a problémáikat ordítozással. (Az jobb?)

"Nem a férfi részéről nézem, hanem a szeretet részéről. De akkor legyen úgy a kérdés, hogy a férfi már nem boldog a nővel, de nem akarja elhagyni vagy megcsalni, de nő annyira szereti a férfit, hogy nem akarja boldogtalannak látni, ezért inkább elküldi. Ez a jobb, vagy ha élnek egymás mellett, a férfi boldogtalan, mert már nem szereti a nőt, a nő pedig boldogtalan, mert a férfi nem szereti már. Mindketten boldogtalanok. Ha a nő elengedi a férfit, akkor csak a nő lesz boldogtalan, a férfi pedig boldog (mással). Melyik jobb?"

Olyan nincs hogy csak úgy nem szereti, valamiért már nem szereti.

*Persze, hogy nincs, mondjuk a elhanyagolta. Vagy mindenképpen akart gyereket, de valamiért nem jön össze a baba, és ezért a másikat okolja.

De akár vehetjük azt a helyzetet is, hogy a nőnek nem lehet gyereke, de a férfinak minden álma, hogy neki legyen. Ezért a nő elengedi, hogy a férfinak más nőtől lehessen gyereke. A nő szenved, a férfi boldog lesz.

De mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál?

"Nem válaszoltál a tegnapelőtt 10.57-es felvetéseimre."

Másold ide és akkor válaszolok. De most se válaszoltam mindenre mert minek.

*Kizárt. Neked ugyanannyi visszakattintani, mint nekem. Arra a részre gondolok, ahol azt írtam le, hogy a házasság nem a romantika intézménye volt eredetileg.

De úgyis mindegy, mert amikor tönkrement, rosszul érzed magad, és nem lehet mindig a múltban élni meg ezzel nyugtatni magad hogy erőt adott valamikor... Ez a régiről ábrándozás az idősek szokása.

*Senki nem mondta, hogy élj a múltban. Pont arra bíztatlan, hogy a JELENBEN élj, élvezd azt, ami van. De a jövőtől parázol, hogy "majd" csalódni fogsz. Ez pont olyan rossz, mint a múlton merengeni.

*A kutyás részt nem értettem, de szólnék, hogy emberek vagyunk, nem kutyák.

Ja aki meg nem bántja a másikat az ufó :D ez is csak kifogás hogy miért jó elhagyni a másikat ha lusta vagy kitartani mellette.

*De azt értsd már meg, hogy ha a másik nem így gondolja, akkor te sem tudsz kitartani mellette, mert köszöni, nem kéri. És ehhez joga van!)

*Ha nem akarja akkor nem is jövünk össze. Ha meg akarja akkor bizonyítson mindig. Én férfi vagyok, nem az ígérgetéseknek dőlök be mint egy nő. :D

De akarja, pillanatnyilag. Mivel a jövőutazást még nem találták fel, sajnos kénytelen vagy elhinni neki, hogy később is így tervezi (tudod, bizalom). Mindezt bizonyítja is, egy hétig, két hétig, 3 évig, 5 évig, majd szép lassan tönkremegy az egész (ha másért nem, azért, mert az ember a bizonyítási kényszertől előbb utóbb a falnak megy). Akkor mit csinálsz? Számon kéred rajta az 5 évvel ezelőtt ígéretet? Kb. elmehetsz vele a sóhivatalba, nem fogja érdekelni. Ez van, akár szeretnénk, akár nem.

Na én mentem.

Nem kell megfogadnod, amiket írtunk, mindenki úgy él, ahogy akar, abban hisz, amiben akar, és nem nekünk teszel szívességet, ha elgondolkozol ezeken, hanem magadnak. 34N

2011. febr. 15. 10:09
 50/57 A kérdező kommentje:

"Szerinted csak az lehet igaz, amit leírnak? Na ne viccelj! Akkor nem fejlődne a világ semmit, nem lennének új gondolatok. Ez a baj veled, mindent a betűkből akarsz megtanulni. De nem lehet... "

Nem én jöttem a hülye fogalmakkal hogy bizonygassak...

"* Ennyire hülyének nézed a nőket, hogy nem jönnek rá, hogy nem láttál még melleket közelről? :) Meg beszélsz itt nekem a szeretetről meg a hűségről, meg hogy majd őszinte beszélgetésekkel megoldatok minden problémát, ott buktad az egészet, hogy eleve hazugsára építesz mindent. "

Ja, mert a nők hülyék is ha azt hiszik minden szűz férfi csak béna lehet. Hidd el, beszéltem már olyan tapasztalt lányokkal, akik azt mondták, hogy a fiú szűz volt, mégis jól csinált mindent.

"Pusztán felhívtuk a figyelemedet arra, hogy a világ sajnos nem úgy működik, ahogy elképzeled."

Nem képzelem el tökéletesnek, de aki hülye az nem érdekel. És ha ezt csinálná egy nő, akkor hülye lenne. Csak hidd el vannak még olyan lányok is, akik nem cikinek tartják ha egy fiú szűz.

"*Te normális vagy? Olvasd vissza, amiket írtam. Ez, amit itt művelsz, közönséges hiszti. Nem tudsz már mivel érvelni, ezért személyeskedsz. "

Nem, csak kb te is ilyen hülyeségeket mondtál. :D

"*Nem látsz mindenkiben ellenséget, ismerkedsz. Hagyod a lányoknak, hogy megismerjenek, te is megpróbálod őket megismerni. Ennél többet nem tehetsz, de ez viszont k* nehéz. Ha a felszín alapján ítélsz, nagyon sok jó dologról lemaradsz. Ezért kell az ismerkedés. A többi meg majd alakul. De ha mindenkit 5 perc után ler*bancozol, úgy nem megy. "

Gratulálok, nem is ismersz, azt se tudod hogy szoktam ismerkedni de te már egyből elítélsz. De ha én írok hülyeséget rád, arra meg felháborodsz...

Minden lányt próbálok megismerni és pont ez a baj, hogy már az elején kiderül hogy síkhülye vagy frigid vagy ribanc.

"*Miért választanál buta nőt? Okos nő nincs a közeledben? (Mert ha nincs, akkor sajnos tényleg mindenkinél okosabbnak képzeled magad, vagy nagyon rosszul választasz társaságot.) "

Ja igen, ha nincs körülöttem okos nő akkor biztos én vagyok a beképzelt :D Mert a nők olyan intelligensek... Vannak olyanok akik jól tanulnak, meg szorgalmasak, de ha csak szex nélküli kapcsolatot akar az szerinted normális? :D

"Létezi érzelmi intelligencia is, EQ. Semmi köze a műveltséghez."

Ez nem igaz, mert aki műveltebb, az általában érzékenyebb is. Nem az ilyen tahók meg cigányok mennek haza rózsával, de azok verik a feleségüket. Jó, lehet nem válnak el, de azoknak sokkal rosszabb a párkapcsolatuk.

"

*Persze, hogy nincs, mondjuk a elhanyagolta. Vagy mindenképpen akart gyereket, de valamiért nem jön össze a baba, és ezért a másikat okolja."

Na ja, de ha elhanyagolta valaki a másikat, vagy olyanért okolja ami nem az ő hibája, akkor ez az ember a hibás. Ilyen hülyével meg nem kell összeházasodni. Vagy nem szabad hagyni hogy a másik meghülyüljön. Ha veszekedős sárkány, és nem lehet vele értelmesen megbeszélni, akkor minek házasodjak össze vele?

"Ezért a nő elengedi, hogy a férfinak más nőtől lehessen gyereke. A nő szenved, a férfi boldog lesz.

De mi lenne, ha a kérdésre válaszolnál? "

Az ilyen férfi szánalmas. Milyen kérdésre?

"*Kizárt. Neked ugyanannyi visszakattintani, mint nekem. Arra a részre gondolok, ahol azt írtam le, hogy a házasság nem a romantika intézménye volt eredetileg."

Ja, csak engem nem érdekel annyira mint téged, hogy most keresgessem :D

Ja igazad van, a házasság nem csak arról szól hogy szerelmesek vagyunk és puccos esküvőt csinálunk.

"De a jövőtől parázol, hogy "majd" csalódni fogsz. Ez pont olyan rossz, mint a múlton merengeni. "

Nem parázok, sose voltam olyan, de ha előre látom hogy úgyse működne mert a lány nagyon sötét, vagy frigid, akkor minek erőltessem?

"*A kutyás részt nem értettem, de szólnék, hogy emberek vagyunk, nem kutyák. "

Ja persze minden nő többre becsüli a férfiakat mint a kutyát... :D Nem ismered a mai lányokat.

"*De azt értsd már meg, hogy ha a másik nem így gondolja, akkor te sem tudsz kitartani mellette, mert köszöni, nem kéri. És ehhez joga van!) "

Ha valamit nem úgy gondol, akkor ne akarjon tőlem semmit. Vagy közösen vagy sehogy.

"ha másért nem, azért, mert az ember a bizonyítási kényszertől előbb utóbb a falnak megy"

Ja persze a férfi meg várjon a frigid nőre éveket. :P Ez hülyeség, ha valaki bizonyít nekem, akkor megkapja azt, amit megérdemel. És én is bizonyítok neki. Aki lusta megdolgozni értem, az menjen a hímringyókhoz meg a kalandozókhoz.

"Akkor mit csinálsz? Számon kéred rajta az 5 évvel ezelőtt ígéretet?"

Na ja ilyenek vagytok ti nők, amikor egy férfi hibázik, akkor 15 évvel ezelőtti hibákat is felhánytorgatjátok, de ha ti csináltok hibát akkor minden le van szarva... Szóval ha eltelik 5 év akkor nyugodtan megcsalhatom? Szép...

"Nem kell megfogadnod, amiket írtunk, mindenki úgy él, ahogy akar, abban hisz, amiben akar, és nem nekünk teszel szívességet, ha elgondolkozol ezeken, hanem magadnak."

Én nem most kezdek el ilyeneken gondolkodni mint a tinilányok. Már sokszor átrágtam magam ezen, és tudod ezt hívják úgy, hogy bátorság, meg hit, amikor vársz azért, amit megérdemelsz, és keresed, nem csak bedugom mindenhova és statisztikai alapon majd lesz valami. Ha mások képesek rá, akkor én is.

2011. febr. 15. 16:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!