Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire elítélendő a prostizá...

Mennyire elítélendő a prostizás ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kilátástalannak látom a helyzetet. Csak ezért tenném meg.
2010. aug. 11. 19:02
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
47%

Kérdezőnek küldtem egy linket egy megoldási ötlettel (ami még pénzbe se kerül), de láthatóan szärik rá... :P Nem mindig a könnyebbik út a jobb.

Továbbra sem értem, hogy egy prostival eltöltött óra mit tudna javítani a kérdező élethelyzetén. Magabiztosabb biztos nem lesz tőle.

2010. aug. 15. 00:08
 52/60 anonim ***** válasza:
0%

Uccsónál a pont...!

És szerintem is szánalmas...!

Ne is csodálkozz, hogy le se sz@rnak a csajok, ha magadat is lenézed..., akkor mi hogy nézzünk fel rád?

Az én szemembe az ilyen nem férfi, hanem egy puha p*cs!

2010. aug. 15. 09:34
 53/60 anonim ***** válasza:

00:08

Ami engem illet én nem várok el semmi nagy változást. Csak dugni szeretnék.

Másrészt mivel a prosti pénzbe kerül:

1. Nyugodtan válogathatok a lányok között

2. Nem kell azzal törődnöm, hogy a nő kielégüljön. Ezt nem önzőségből mondom, csak nem hiszem hogy ki tudnék elégíteni bárkit is.

(az én pénzem az én élvezetemről szóljon)

21f

2010. aug. 15. 10:36
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

Én adtam a tanácsokat a lányok oldalaihoz.

El kell ismernem, hogy ettől valóban nem nő meg az önbizalom, ugyanakkor mégis ad egy plusszt ahhoz képest, mintha abszolút semmi nem lenne. Megismerheti egy nő testét, azt, hogy milyen mozdulatotra hogyan reagál és már nem éretlen kezdőként fog odaállni, ha egyszer mégis sikerül neki.

A másik meg az, hogy ki tudja, nem-e kell várni 30-40 éves korig, mert sajnos ismerek olyan embereket, akiknek addig abszolúte semmilyen kapcsolat nem jött össze.Meg is kapták rendesen a magukét a környezetüktől, ugyanúgy, mintha prostihoz mentek volna, csak más szavakat. Úgyhogy azt gondolom, ha már mindenképpen szidják az embert, akkor már nem jobb, ha legalább a kielégülést megkapja?

2010. aug. 15. 12:40
 55/60 anonim ***** válasza:
Szánj rá egy-két évet, hogy megtanulj ismerkedni. Sokkal jobb lesz olyan nővel lefeküdni, aki nem a pénzed miatt van veled...
2010. aug. 15. 16:20
 56/60 anonim ***** válasza:
61%
Kedves kérdező, belegondoltál már a prosti helyzetébe? Hogy megélhetési gondjai miatt rá kell kényszerítenie magát, hogy a legrondább, legigénytelenebb, legelhanyagoltabb pasinak is odaadja magát? Nem kérdés, hogy elítélendő. Ráadásul sztem te is szarul fogod érezni magad utána, hogy a szüzességedet csak így tudtad elveszteni.
2010. aug. 16. 15:19
 57/60 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Én beszélgettem már prostival (ne kérdezd, hogy történt) és elmondta nekem, hogy ha már választani kell az ügyfelek közül, akkor messze az ilyen srácok a legjobbak. Igényesen mennek el, kedvesek és gyakran túlzottan szerények is velük és nincsenek perverz kívánságaik sem, mert már maga a szex is egy csoda nekik. Ezekben az esetekben szerintem nincs szó arról az állapotról, amiről beszélsz.

2010. aug. 16. 21:43
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát én lassan 24 éves leszek és szűz vagyok. Én is elgondolkoztam rajta, de rájöttem, hogy nem tudnék utána tükörbe nézni. Bár azt nem vitatom, hogy valakinek biztos használ.
2010. aug. 16. 22:30
 59/60 anonim válasza:
előzőhőz még: 21f vagyok
2010. szept. 15. 15:45
 60/60 anonim válasza:
100%

15:45ös vagyok

nem elítélendő, csak az álszentek szeémben...

nyugodtan csináld, ha gondolok, ajánlok néhány oldalt:)

sok sikert!

2010. szept. 15. 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!