Mennyire elítélendő a prostizás ilyen helyzetben?
Nem tudom milyen kilátástalan helyzeted lehet, de ha 90 éves vagy és szűz és dugni akarsz egy jót halálod előtt akkor hajrá, de amúgy jobb lenne várni egy normális lányra.
Ez az én véleményem, de azért a helyzetet körülírhatnád...

Próbálkoztam már ronda csajoknál is, de ők is visszautasítottak. Lejjebb adtam a már szintet, de így se jött össze semmi.
Utolsó válaszoló: És mi van azzal, akiről nem lehet elképzelni azt, hogy szexuális lény, mert annyira ronda?
Nem lehetsz annyira ronda,hogy nem kellesz senkinek!Annyi hobbitnak van iszonyat nője,hogy hihetetlen!
De ha ugy érzed,nincs más esély,menj!De hivj fel legalább5öt,és azt válazd ki,aki a legemberibbnek tünik!Rengeteg szolgáltató van,de kevés az igazán jó!A lényeg:NE HAGYD MAGAD ÁTVERNI,ÉS SEMMIT NE CSINÁLJATOK GUMI NÉLKÜL!!!

Ne menjen az ember prostihoz mert gáz, ha visszautasítja 10 ezer nő akkor milyen szerencsétlen gáz, ha feladja és sza.rik bele aztán otthon kockul gáz, ha meleg lesz gáz, ha 30 évesen szűz gáz,
elmentek ti a pics@ba:DDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!