Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben is elítélen...

Ebben a helyzetben is elítélendő a szeretői státusz?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, aki nyíltan vállalja, sőt dicsekszik vele, hogy a férje csak egy bankkártyával rendelkező tenyészbika. Neki csak azért kellett, hogy gyereke legyen és pénzelje. Saját elmondása alapján már 3 éve - mióta a gyerek megfogant - nem feküdt le a férjével.

Most kiderült, hogy az a férfi, aki engem már hónapok óta fűzöget, udvarol, az ennek a nőnek a férje. Eddig is tudtam, hogy házas, azért utasítottam vissza, de azt, hogy ki a felesége, csak most tudtam meg.

Szerintetek belemenjek ebbe a dologba? Még mindig nem tudom, hogy helyes-e, de ha a nő így áll hozzá, akkor nem igazán várhatja el a férjétől, hogy hűséges legyen. És ha nem velem, majd lesz más...

2010. márc. 9. 08:23
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
93%
A szeretői státusz számomra minden helyzetben elítélendő és visszatasztó. Ha ennyire nem bírják egymást, akkor szépen váljanak el.
2010. márc. 9. 08:28
 2/39 A kérdező kommentje:
A férj nem tudja, hogy így áll hozzá a felesége. Ő csak azt érzékeli, hogy nem fekszik le vele.
2010. márc. 9. 08:29
 3/39 anonim ***** válasza:
97%

Azért ez a férfi nős. Nem tudom, neked mondta -e a kolleganőd, vagy csak pletyka útján hallottad, hogy hogy áll a férjéhez, de bárhogy is, ha belemennél a kapcsolatba, és az a nő megtudná, nem lennék a helyedben. Egy munkahelyen....

Volt itt egy hasonló kérdés tegnap este: egy lány szenved állatira, mert a munkahelyén volt szeretője, aki szintén nős, és a felesége is ott dolgozik, ő meg marhára szenved, mert ebben kell léteznie.

Szerintem ne tedd, mert még ha pillanatnyi örömöt okoz is a dolog, hosszútávon te is szendvedhetsz pl. a munkahelyeden. Ha annyira nem bírják egymást, akkor azért előbb utőbb csak elválnak, nem? Akkor szabad lesz a préda. Szerintem ha nem válik el, és úgy cserkész be téged, akkor vagy téged is megcsalna majd, vagy sosem hagyná el a feleségét valószínűleg, te meg lehetnél az örök második. Én azt javaslom keress szingli pasit.

2010. márc. 9. 08:31
 4/39 A kérdező kommentje:

A nő nekem is mondta ezeket a dolgokat. A férje is ott dolgozik, de nem velünk, egy másik épületben.

Sajnálom a férjet, nem is tudja, hogy milyen a felesége. Rendes ember, már beszélgettem vele erről, azt hiszi, hogy a neje csak a felszedett kilók miatt nem fekszik le vele. Neki nem jár a váláson a feje, mert nem tud semmiről, de viszont vannak szükségletei...

Én sem tartom helyes dolognak, azért kérdeztem meg. Valakinek fel kéne világosítani a férjet, de nem én leszek az...

2010. márc. 9. 08:36
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

Az csak mese,hogy a férj nem tud semmiről.Felszedett kilók miatt azért nem lehet 3 év szünet! Ha ezt elhiszi a férj,akkor elég ostoba.

Szerintem inkább nyitott házasságban élnek,egyik erre,másik arra kavar.Te csak ideiglenes szeretőnek kellenél.

2010. márc. 9. 08:43
 6/39 A kérdező kommentje:

A nő biztos nem kavar, mert azt mondja, hogy neki már nem kell férfi, megkapta, amit akart: a gyereket, meg a bankszámlát, ő mást nem akar egy férfitől.

A férfi legjobb haverja is arra buzdít, meg a kollégáim, hogy jöjjek össze szerencsétlennel. Mindig ezzel a jelzővel illetik.

Nem buta, csak reménykedik, hogy még rendbe jöhet a házassága, csak hát a szükségletek...

De igazatok van, ebbe nem jó így belemenni. Majd kialakul, vagy elválnak, vagy elválnak. Ebből más nem lehet.

2010. márc. 9. 08:48
 7/39 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem se menj bele, vigyázz magadra. Hiába másik épület, a pletyka, ....... aztán hogy mosod le magadról? A jóhíre fontos az embernek, főleg egy munkahelyen, ahol minden nap meg kell jelenni. Amúgy, ha sokáig nem hagy még békén a fickó, én azt tenném, hogy őszintén beszélnék vele. Pl. :úgy tudom, van feleséged, gyermeked. Miért udvarolsz nekem? Tehát a feleségeddel nem o.k. a dolog, értem. Akkor miért nem válsz el tőle? Esetleg miután elválsz tőle újra tárgyalhatjuk a dolgot, addig nem.

Amúgy kedves kérdező, tetszik egyáltalán a pasi?

2010. márc. 9. 08:55
 8/39 A kérdező kommentje:

Igen, nekem tetszik a férfi.

És így van pletyka belőle, mert mindenki azt fújja, hogy milyen gusztustalan a feleség és mindenki nekem drukkol, hogy jöjjek össze a férjjel.

2010. márc. 9. 09:00
 9/39 anonim ***** válasza:
95%

Három év az rettenetesen sok idő,nem szabadna elpazarolni!Ez a történet három szálon fut és mindegyik félnek mások az érdekei!DE a közös bennük az,hogy boldogok akarnak lenni!Itt a GYK.-n mindenki a saját szemszögéből fogja megítélni.....a közvetlen kollégáid befolyásolnak,a pasi is és a felesége is!

Én monogám típus vagyok és a házasság nekem szent!

Próbáltad a kolléganődet kifaggatni,hogy mit szólna ha a férjének szeretője lenne??

Szerintem még elég fiatalok vagytok nem?

2010. márc. 9. 09:18
 10/39 anonim ***** válasza:
94%

Ha beléd szeret,akkor talán lépni fog.Bár a gyerek miatt

lehet,hogy nehezebb neki kilépni.De maradj becsületes!

2010. márc. 9. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!