Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben is elítélen...

Ebben a helyzetben is elítélendő a szeretői státusz?

Figyelt kérdés

Van egy kolléganőm, aki nyíltan vállalja, sőt dicsekszik vele, hogy a férje csak egy bankkártyával rendelkező tenyészbika. Neki csak azért kellett, hogy gyereke legyen és pénzelje. Saját elmondása alapján már 3 éve - mióta a gyerek megfogant - nem feküdt le a férjével.

Most kiderült, hogy az a férfi, aki engem már hónapok óta fűzöget, udvarol, az ennek a nőnek a férje. Eddig is tudtam, hogy házas, azért utasítottam vissza, de azt, hogy ki a felesége, csak most tudtam meg.

Szerintetek belemenjek ebbe a dologba? Még mindig nem tudom, hogy helyes-e, de ha a nő így áll hozzá, akkor nem igazán várhatja el a férjétől, hogy hűséges legyen. És ha nem velem, majd lesz más...

2010. márc. 9. 08:23
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! "aki ma biztat, az lehet, hogy holnap elítél" - ez a mondatrész sokat segített. Teljesen igazad van!

Nem megyek bele egy ilyen kapcsolatba! Nem hiányzik ez nekem! Oldják meg egyedül a problémájukat, én teljesen kimaradok ebből!

2010. márc. 9. 11:43
 22/39 anonim ***** válasza:
95%
Az előttem szólónak kb. igaza van. Én pontosan a töketlen pasi típus vagyok, és szintén kifogtam egy idióta tyúkot. Nekem mondjuk könnyebb volt kiszállnom, mert nem volt gyerek. Az én extyúkom nővérének a férje pl. ugyanabban a helyzetben van, ott már van gyerek. (Mondjuk a srác éppen nem töketlen, valószínűleg a gyerek miatt nem borítja rá az asztalt a nejére, az anyósára, és tyúkocskára (aki mára az egész családot a szolgálatába állította). Viszont elég erélyes, hogy kezelje a problémákat - mondjuk hogy a szexuális igényeivel mit kezd, azt nem tudom...)
2010. márc. 9. 11:45
 23/39 anonim ***** válasza:
90%
ma 10:35-re gondoltam, mint előttem szólóra. 11:45 voltam.
2010. márc. 9. 11:46
 24/39 A kérdező kommentje:

ma 11:45!

Idióta tyúk, tyúkocska... :D Ez nagyon jó! :D

2010. márc. 9. 11:54
 25/39 A kérdező kommentje:
Te legalább rájöttél és ott hagytad. Mégse vagy olyan töketlen.
2010. márc. 9. 11:55
 26/39 anonim ***** válasza:
94%
Hát igen, de azért kellett hozzá vagy másfél év, mire végre is hajtottam a döntésemet. (Tehát beláttam, hogy nem működik, és nem is tehető működővé, eldöntöttem, hogy ennek vége, utána még másfél évig nem tudtam neki megmondani. Közben - lévén megtapasztaltam, hogy van szerelem szex nélkül, kipróbáltam, van-e szex szerelem nélkül. Van. :P Szóval nekem a hagyományos értelemben vett szeretőm sosem volt, de olyan barátaim, akikkel szeretkeztünk is egymás örömére, voltak.)
2010. márc. 9. 12:06
 27/39 anonim ***** válasza:
90%

10.35-nél a pont.

ha belemész,akkor te leszel hirtelen a családromboló k...,mert hát ott az a szegény gyerek.

Mondanám,hogy állítsd választás elé a pasit,megkaphat,ha kezében a válási papír,de ez a pasi pipotya és 10 év múlva is az lesz.

Tehát a kedves nej még cirka 15 évig biztos ráncigálni fogja(ha 3 éves a gyerek).Ha ez kell neked...

2010. márc. 9. 12:12
 28/39 A kérdező kommentje:

Nem, nem kell ez. Már eldöntöttem. Sok hapsi van, aki egyedül van és nem zűrös a háttere.

Az előzőtől meg megtanultam, hogy van szex szerelem nélkül is. :D De van olyan, hogy szex szerelem és zűr nélkül...

2010. márc. 9. 12:16
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
És van szerelem szexszel és zűr nélkül is, higgy benne! :D
2010. márc. 9. 15:18
 30/39 A kérdező kommentje:
35 vagyok, nem hiszek már a mesékben. :S
2010. márc. 9. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!