Ebben a helyzetben is elítélendő a szeretői státusz?
Van egy kolléganőm, aki nyíltan vállalja, sőt dicsekszik vele, hogy a férje csak egy bankkártyával rendelkező tenyészbika. Neki csak azért kellett, hogy gyereke legyen és pénzelje. Saját elmondása alapján már 3 éve - mióta a gyerek megfogant - nem feküdt le a férjével.
Most kiderült, hogy az a férfi, aki engem már hónapok óta fűzöget, udvarol, az ennek a nőnek a férje. Eddig is tudtam, hogy házas, azért utasítottam vissza, de azt, hogy ki a felesége, csak most tudtam meg.
Szerintetek belemenjek ebbe a dologba? Még mindig nem tudom, hogy helyes-e, de ha a nő így áll hozzá, akkor nem igazán várhatja el a férjétől, hogy hűséges legyen. És ha nem velem, majd lesz más...
Abba gondolj bele, hogy mekkora belhé lenne belőle, ha kiderülne... :S Nem hiányik ez senkinek sem. Én voltam szerető, többször is. Egyszer kaptam is a fejemre az egyik feleségtől. Meg is érdemeltem, többet nem kezdek nős pasival. Bár kettőn áll a vásár. :S
30/L
Pedig hihetnél a mesékben :) különben sosem törekednénk a jobbra.
Mellesleg persze, mindenben van zűr, de nem mindegy hogy mekkora... Azért az hogy nős, szó sincs válásról, de még a nő hozzáállásával sincs tisztában... azért ez így elég nagy zűr, szerintem a vállalhatatlan kategória.
Ha elköltözik, és elhatározzák hogy akkor válunk, na akkor utána szóba jöhet a kapcsolat.
Bocsi az OFFért: tegnap 10:45 "töketlen pasi" lenne egy kérdésem hozzád: én hasonló helyzetben vagyok: nő vagyok és belezúgtam egy pasiba, aki belém és ő is ilyen töketlen, nem tud kilépni a megromlott kapcsolatából. nekem szted mit kéne tennem, hogy lépjen és velem legyen? vagy várjak, amíg ő is megérleli magában a döntést, mint te? bár a másfél év nem biztató...
és a válaszom:
szerintem beszélj a pasival előtte. hátha hajlandó kilépni. válni érted. én adnék neki egy sanszot, amíg le nem írom teljesen. tény, hogy zűrös adolog, de ha beszélnél vele, és szembesítenéd a problémákkal, ki tudja, hátha egadnád akellő lökést.
ma 00:23-nak: a töketlenség sajnos gyakran rosszul értelmezett "jóság"-ban, azaz konfliktuskerülésben gyökerezik. (Pl. nálam. :P) Egy másik probléma (szintén tapasztalat, és pont extyúk esetében) egyfajta érzelmi kiszolgáltatottság, amikor rettenet a közelében lenni, de mégsem tudok ellentmondani neki. (Extyúk elég temperamentumos volt, észérvek nem igazán hatották meg => nem igazán volt védekezési lehetőségem ellene. Különben a mostani páromnak is van egy ilyenje, szerencsére nem kapcsolat, "csak" testvér.)
Szóval a tanács... Igazán normális (= megoldás, ami gyorsan működik) tanácsot nem tudok mondani. Ha tényleg akar veled lenni, és elszánja magát a szakításra, akkor esetleg segíthetsz neki úgy, hogy együtt mentek oda. (Ha nem is mész be, csak kint megvárod, az is nagyon jól fog esni neki, mert érzi, hogy mögötte áll valaki. Extrém sport a javából. :P)
Ha privátot írok, megkapod? (Azaz élő e-mailcímmel regisztráltál?) (Mert ha eszembe jutna még valami, írnék magánba, ne itt offoljak. :))
köszi,h visszaírtál:)
privátot nem kapok, mert úgy állítottam be,h ne tudjak kapni. élő mailcímmel regisztrálta és nem akarom felfedni az inkognitómat:)
szóval, ha esetleg még eszedbejut vmi kérlek írj ide vagy max csinálok majd egy kamucímet és azt megadm:)
az a baj, hogy pár hete abban maradtunk, hogy nem keressük egymást, megpróbálja még rendbeszedni a kapcsolatát, de úgy nem megy, ha találkozgatunk és különben is idő kell neki, pár hónap, hogy rájöjjön,h csak fellángolás, amit irántam érez vagy több...hát ez no komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!