Ilyen családi helyzetben tényleg elítélendő a gondolkodás menetem?
szerintem tökéletesen igazad van!
ez nem kívánságműsor, ha ott a ház menjenek oda...nem fognak belehalni...esetleg felmehetnek látogatóba pár napra...de nem költözhetnek oda...
Teljes mértékben megértelek! Nem vagy köteles befogadni őket a kicsi házba, ha ott lenne a másik megoldás, hogy menjenek a nagyba. Nem is értem hogy képzelték, hogy majd odamennek hozzátok a nyakatokra.
Ha most haragszik is a párod, meg kell értenie, hogy a döntés a befogadásról kettőtök döntése kell, hogy legyen. Hiába akarja ő befogadni őket, ha neked ez nem kedvedre való. Nekem se lenne az. Ha időnként meglátogatnak az oké, de hogy 2-3 hónapig ott legyenek, na ne!!!!
Én úgy oldanám meg a dolgot, hogy a kicsi gyerekekre hivatkoznék, hogy nekik milyen kényelmetlen lenne ilyen zsúfoltan élni hónapokig. Az se biztos, hogy csak 2-3 nónap, lehet, hogy akár évekig. Oldják meg az anyagi gondjaikat úgy, hogy ne már a másik lássa kárát!
Igazad van, ha ki vagy akadva. Én is ki lennék bukva ilyen helyzetben!
2-3 hónap az nem olyan sok....hátha egyszer ti szorultok rájuk. van külön szobátok számukra?
szerintem éljétek csak a megszokott életviteleteket, ha nem tetszik nekik, max elköltöznek... de ne fizesd az ő részüket semmiképp sem pl mindennap te főzz stb...jó én a rezsibe nem kérnék, hiszen családtag és én szívesen látom a rokonaimat, de ha te nem, akkor kössetek kompromisszumot.
Kell egy mérleget venni. Az egyik serpenyőbe beletenni, ami amellett szól, hogy nem. Pl. ott az anyukájuk a nagy házban,el is férnének, anyuka is örülne... Még elszereti a férjemet az a nő...stb, így tovább. Másik serpenyőbe az ellenkezőúket. Pl: az anyukájuk kibírhatatlan, a ház fűthetelen, meg a világ végén van, és nem jár busz... Mégiscsak a tesóm családja, legyünk megértők...
És akkor megnézni, merre húz a mérleg. Hol van több a "latban". Viszont lehet olyan, ami "adu ász", egymagában felül üti az összes többit. Szóval ezt így végig kell játszani. Kell hozzá egy papílap, meg egy ceruza.
nem tudom,miért nem akarnak a szülőkhöz menni,de megértem a férjed!!!
én is befogadnám az öcséimet(gyerekkel is) 2-3 hónapra,és remélem ők is engem!mégiscsak a testvéreimről van szó!!!
neked van testvéred?mert ha nincs,akkor megértem,h nem tudod,milyen a testvéri szeretet,gondoskodás,és emiatt érthető a felfogásod
15:21 hozzászóló
A nő csak nem szereti el a férjét, mivel a nővére.. ;)
Amúgy én is az első hozzászólók véleményét osztom, szerintem is költözzenek a családi házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!