Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen családi helyzetben...

Ilyen családi helyzetben tényleg elítélendő a gondolkodás menetem?

Figyelt kérdés
röviden arról lenne szó, hogy férjem nővéréék (2 kicsi gyerekkel és a férje), vidékről elköltöznek az ország másik felébe, mert kaptak ott jó munkalehetőséget. de sajnos pénzük csak úgy van, hogy a sógor felmegy egyedül 2-3 hónapra és utána megy fel a felesége a 2 gyerekkel. na most az van, hogy hozzánk akarnak költözni, arra a 2-3 hónapra, pedig pár km-el messzebb laknak az ő szülei egy hatalmas nagy házban, de oda nincs kedvük menni. míg mi egy pici házban lakunk, nincs rendes munkánk, éppen-éppen megélünk, és persze a helyzet maga is kicsit nehézkes. két kicsi gyerekkel oda hozzánk a kicsi házba, miközben mi is megyünk-jövünk, jönnek hozzánk, barátok, stb. viszont ott a családi ház, és nincs kedvük. most mi legyen? én azt mondtam, hogy megakarom tartani a magánszférámat, főleg úgy, hogy van más lehetőségük is. egyébként persze, szivesen látom őket, de így? mit gondoltok? tényleg nem jó a felfogásom? mert férjemmel ez nagy vita most közöttünk. előre is köszi! 28/N
2011. jan. 19. 15:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, igazad van! Mivel házasok vagytok, neked is jogod van beleszólni ebbe! Tök mindegy, kié a ház.

Ha a férjed beszól, hogy az ő háza, akkor mondd meg neki, hogy akkor húzza f*szára a házát de te nem fogsz az ő házában semmit sem csinálni. Sőt, ha hajthatatlan lenne, megmondanám, hogy megyek, és legyen boldog 3 hónapig a 2 gyerekkel+ a rokonaival! Amúgy én tuti nem költöznék egy pasi házába, jobb, ha a nőnek van lakása. Ebből mindig problémák vannak egyes önző embereknél.

Te elköltözni el tudsz.

Amúgy húzzanak a nagymamához, ez nem vásár, hogy válogatni lehet.

2011. jan. 19. 16:46
 22/24 anonim ***** válasza:

Látom a sok gyökér nő lepontozott.Ha én mint férj,megdolgoztam a házamért és egy az egyben az enyém, akkor a feleség maximum a véleményét mondhatja el.Ezt látom még nem sikerült felfognotok azzal a kis butuska fejetekkel, és azt sem hogy ezt csak arra mondtam, ha a ház teljesen a férjé.

Bár nem sokat írok ebbe a rovatba,ha igen akkor mindig ezzel a tipikus libsi,feminista és ostoba női hozzáállással találkozok,akik csak a nőkre előnyös hozzászólásokat fogadják el és beteges módon pontozzák le a nekik nem tetsző válaszokat.Grat

2011. jan. 19. 20:20
 23/24 anonim ***** válasza:

15:57-es vagyok! Én pl. írtam,hogy a házunk TELJES mértékben az enyém, de mégsem jutna eszembe,hogy ne kérdezzem meg a férjem, és az sem,hogy ha neki nem tetszik, akkor is kategórikusan kijelentsem,hogy de már pedig ez az én házam, az lesz, amit akarok.

És tudod mit kedves utolsó, én örülök,hogy ilyen a házasságom. Hogy nálunk nincs enyém, meg tiéd! Erről szólna a házasság. Hogy nem csak kikérjük, de tiszteletben is tartjuk a másik kérését! Nem tudom,hogy házas vagy-e már, de sajnálom,hogy ez nálatok nem így működik. Akkor nálatok ez úgy lehet, hogy ha mondjuk te vetted a tv-t, akkor a párod megkérdezi,hogy nézheti-e, és ha te úgy döntesz, akkor nem nézheti! Hú, de szeretnék ilyen kapcsolatban élni. Szerintem intelligencia kérdése,hogy valaki nem vágja folyton a másik fejéhez, hogy nekem sokkal több van. Igen, nekünk a szüleim építették a házat, de a házasságunk alatt még egyszer sem vágtam a férjem fejéhez,hogy enyém a ház! Nekem az a legundorítóbb!

2011. jan. 20. 08:33
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

Intelligenciáról szerintem ne papolj,mert eléggé összemosot a dolgokat.A tv meg egyéb ingó dolgok, az teljesen más,ugyanígy a használatuk.Most itt házról van szó, ne tereld a témát.Nem is arról beszéltem, hogy nap mint nap kérkedjen azzal valaki, hogy már pedig ez az enyém.Biztos beteg voltál kedves, mikor a suliban a szövegértelmezést vettétek...:)

De azért adok még esélyt, hogy értelmezd a mondandómat.

2011. jan. 20. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!