Normális ez a gondolkodás?
Végre itt a jó idő, lehet nagyokat sétálni.
Az egyik ismerősöm meg totál ki van akadva, hogy inkább legyen tél, mert utálja ezt a jó időt,meg hogy melege van a téli kabátban és ő hatalmas havat akar. Normális???Meg, hogy megint szúnyog lesz..
Ennyire azért ne legyen valaki tél bolond.Én speciel tiszta depis vagyok, ha komor, nyirkos az idő, meg az a hatalmas hó van Februárban. Ti,hogy vagytok vele?
Én is úgy vagyok vele mint az ismerősöd. Nem szeretem a nagy napsütést, meleget, szúnyogokat, bogarakat, semmit nem szeretek a tavaszban/nyárban. Most is szó szerint kirázott a hideg. Legyen inkább tél és nagy hó! Az sokkal szebb.
És igen, normális vagyok, és szerintem ő is! Van aki ezt szereti, van aki azt.
megértelek...ha nem lenne éhinség és sok pók,simán kiköltöznék afrikába,nekem 35 foknál kezdődik a jóidő:D
kolléganőm meg télpárti,szidjuk is,ha esik a hó,hogy ezt ő kívánta...
Utálom a jó időt, mert sok a bogár, pók, és nekem meg bogár és pókfóbiám van.
Ha te másokat emiatt nemnormálisnak nevezel, hát ne haragudj, de szerintem valami baj van az agyaddal..
Már elnézést de miből gondolod hogy csak az lehet a jó amit és a többség szeret?
Én speciel egész nyáron rosszul vagyok a melegtől és szó szerint. Olyan érzés mintha be lennék zárva a testembe és nem lenne hova menekülni... :D Izzadás, napszúrás, fejfájás két perc alatt... Nagy séták? Mikor? Amikor már reggel 6-kor 40 fok van? Szerinted azt kéne élveznem?
Szerintem a köd, a hó, az őszi falevelek sokkal gyönyörübbek ésa olyankor az idő is sokkal jobb. Miért is baj ha mindenki másmilyen?
Én inkább télen szoktam sétálgatni. Szeretek a hóban, hóesésben. Olyankor inkább gyalog megyek a legtöbb helyre. Nyáron is inkább esőben szeretek sétálni.
Eygébként a nyarat nagyon rühellem, mert míg télen lehet a hideg ellen tenni forró fürdővel, pulcsival, takaróval, teával, nyáron már a bőrömet is lehántanám magamról, úgy gyűlölöm a meleget.
És utálom az időjárásjelentőt is, amikor mondja, hogy "jó idő" lesz. Mikor egyeztünk meg, hogy a jó idő a napsütést jelenti? Engem nem kérdezett senki.
Amúgy meg nem gondolod, hogy inkább veled van a baj, ha a kedved időjárásfüggő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!