Normális ez a gondolkodás?
Végre itt a jó idő, lehet nagyokat sétálni.
Az egyik ismerősöm meg totál ki van akadva, hogy inkább legyen tél, mert utálja ezt a jó időt,meg hogy melege van a téli kabátban és ő hatalmas havat akar. Normális???Meg, hogy megint szúnyog lesz..
Ennyire azért ne legyen valaki tél bolond.Én speciel tiszta depis vagyok, ha komor, nyirkos az idő, meg az a hatalmas hó van Februárban. Ti,hogy vagytok vele?
Na, azt én sem szeretem...
Egyik nap pl 12 fok, másikon meg minusz 10....
Na de mindegy most már...
UTolsó, én is erről beszéltem. Jó, lehet, hogy hülyén fogalmaztam meg.
Annyi volt a lényeg, hogy beszélgettünk, mondtam, hogy milyen klassz az idő,ő meg azt mondta,hogy nemhogy hó lenne, meg hideg mínuszok. mondtam neki , hogy most ezt kell szeretni.Ő egyre, csak mondta, mondta.Nem csoda, ha kiakadtam. Ő nem utazik, hozzák viszik.Én sokat utazom, majdnem minden 2. héten 80km-ert.És elég bosszantó, ha fagyoskodhatok,meg órákat késnek a vonatok.
Én is erre gondoltam..
nem azt mondom, h utálom a telet, ilyenkor is lehet iszonyat szép a havas táj, lehet szánkózni, nézni a hóesést az ablakból.
de ha beleszólhatnék a dologba, akkor max egy hónapig "engedélyezném" a telet, hideget :D
utálok fázni, a fűtés sokba kerül.
fel kell öltözni, de van hogy az sem elég, mert még úgy is fázom valamelyik testtájamon, pl az arcomon, vagy a combomon.
ha marha nagy hó vagy latyak van, akkor átázik a cipőm, bár most beruháztam egy hóbakancsra :D
napsütés nélkül meg egyenesen meghalnék. imádom, ha rásüt az arcomra a nap, még nyáron a 200 fokban sem menekülök előle, mert ebből próbálok töltődni a télre :D
Én télpárti vagyok, télen is születtem, úgyhogy alapból érzékenyebb vagyok a magasabb hőmérsékletre.
Én is tömegközlekedem, vidékről járok a fővárosba szinte minden nap, de az egyetlen negatívumot tényleg csak az ónos esőben tudom felfedezni. Imádom a ködös reggeleket, a szemerkélő esőt, és a kihalt utcákat! Olyan nyugtató, tiszta.. Bizonyos embertípusban mindez bizonyára depressziót keltene, de én pont ettől pörgök fel és érzem elememben magam:)
Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik azt mondják, az emberi létezést lehetetlen 20 fok alatt, én ekkor kiegészítem azzal, hogy 20 fok fölött sem..:)
Nyaranta az egyetlen menedékem a hideg vizes zuhany, nem szeretem a bogarakat, szúnyogokat, mellesleg a szemem annyira fényérzékeny, hogy ki se tudom tenni a lábam, már könnyezik..:S Ilyenkor inkább alkonyatkor dugom ki az orrom, ha muszáj.
A tavasszal, ősszel nincsenek ekkora problémáim, úgyhogy ha rajtam múlna, egy évben lenne 3 tél, 1/2 tavasz és 1/2 ősz:)
"szeretünk a hóban sétálni, melegedni a kályhánál"
Nos igen, itt a probléma: idén alig volt hó, ami volt, abban addig sétálhattam, amíg be nem értem a munkahelyemre...
A melegedés meg... Valami átok szállt a házunkra, még ősszel szétment az összes radiátor, az egész fűtésrendszer... melegedés? Francot... beestem a házba szétfagyott tagokkal, és bent is max. 15 fok volt, melegvíz nuku, mamámhoz kellett 3 km-t gyalogolnom, hogy meg tudjak fürödni... ennyit a télről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!