Normális ez a gondolkodás?
Végre itt a jó idő, lehet nagyokat sétálni.
Az egyik ismerősöm meg totál ki van akadva, hogy inkább legyen tél, mert utálja ezt a jó időt,meg hogy melege van a téli kabátban és ő hatalmas havat akar. Normális???Meg, hogy megint szúnyog lesz..
Ennyire azért ne legyen valaki tél bolond.Én speciel tiszta depis vagyok, ha komor, nyirkos az idő, meg az a hatalmas hó van Februárban. Ti,hogy vagytok vele?
Inkább az a nem normális, hogy te nem vagy képes felfogni, hogy valaki mást szeret. Én is téli ember vagyok, imádom a havat, a téli sportokat és azt, hogy minden szép fehér.
Sokkal hangulatosabb számomra, mint a tűző napsütés.
Most is elmentem itthonról, alig láttam valamit a Naptól, már könnyezett a szemem, megsültem a kabátban. Nyáron meg főleg "kellemes" a 40 fok, amikor alig lehet kimenni az utcára, a villamoson minden 2. ember izzadságszagú és ömlik az emberről a víz.
DE én legalább elfogadom, hogy valakinek ez jön be.
Ő könnyen beszél, mindig hozzák viszik az iskolába.Én meg buszozok, meg rengeteget utazom(80km is) És így elég rossz.
De mindegy mostmár.
Utolsó.
Én is ezt mondtam...
Oké, ha ennyire odavan télért,de akit minden áldott nap hoznak visznek az iskolába, meg nem utazik folyton, annak jó.
Igen,láttam is a híradóban, hogy Miskolcon ködös, nyirkos idő van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!