Mi volt az a dolog az életedben, amit nem tettél meg, és ha visszaforgathatnád az időt, gondolkodás nélkül megtennéd?
Sajnos több ilyen is van.
Pl.: főiskolára vagy egyetemre is elmennék, nem állnék le a középszintűségnél. És nem hagynám ott a nyelvtanfolyamokat, amiket elkezdtem.
Tartalékolnék arról az időről, amikor a cégünk 1990-1992 körül évente százmilliós nagyságrendű árbevételt hozott. Apám volt a cégvezető és leköltségelés helyett rengeteg pénz elment adóba. A mai eszemmel 1990-ben vennék egy vadiúj luxus sportautót, amire akkor nagyon vágytam. És akkor tök egyszerű lett volna cégautóként megvenni és tartani. És volt is pénz(!!!), de el lett becsületeskedve, meg fénykorunkban elszerénykedve az egész státusunk.
Időben leépítettem volna a sok fölöslegesen fizetett (és járulékolt) munkaerőt, akik hosszú évekig éltek belőlünk.
Sokkal hamarabb észbekapnék és komolyabban ráfeküdnék az üzletre akár a cégvezető faterom kitúrásával is.
És a végére kis párkapcsolat: az első csajommal inkább szóba sem állnék, nemhogy elcsesszem vele a legszebb fiatal éveimet. (Ami a tapasztalanságom miatt sajnos hosszú évekig elhúzódott és egy rossz kapcsolat volt.)
Hihetetlen, hogy csak pár év, és mennyit változik az ember gondolkodása.. Mennyit jelent az ember életében egy rossz döntés..
Én ma már senkiért sem áldoznám fel az álmaimat!
Vagyis, ma már a kislányomért igen, de amikor Ő még nem volt, senkiért sem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!