Ebben a helyzetben is elítélendő a szeretői státusz?
Van egy kolléganőm, aki nyíltan vállalja, sőt dicsekszik vele, hogy a férje csak egy bankkártyával rendelkező tenyészbika. Neki csak azért kellett, hogy gyereke legyen és pénzelje. Saját elmondása alapján már 3 éve - mióta a gyerek megfogant - nem feküdt le a férjével.
Most kiderült, hogy az a férfi, aki engem már hónapok óta fűzöget, udvarol, az ennek a nőnek a férje. Eddig is tudtam, hogy házas, azért utasítottam vissza, de azt, hogy ki a felesége, csak most tudtam meg.
Szerintetek belemenjek ebbe a dologba? Még mindig nem tudom, hogy helyes-e, de ha a nő így áll hozzá, akkor nem igazán várhatja el a férjétől, hogy hűséges legyen. És ha nem velem, majd lesz más...
Szerintem te magad is tudod a választ, hiszen a kommentjeidben többször is említed, hogy a szükségletek a férfi részéről. Tehát te semmi másra nem kellenél neki csak a szükségeinek a kielégítésére.
Te magadnak kell érezni, hogy be mered e vállalni azt, hogy második legyél, illetve akár egy rossz házasság szétrobbantója. És ne hagyd magad befolyásolni a kollégák által, mert aki ma biztat, az lehet, hogy holnap elítél.
A férjnek vannak szükségletei? ezért kellenél te neki?
Ne haragudj, nem bántani akarlak, de milyen világban élsz te? Mire tartod magad, hol a büszkeséged? Átgondoltad mit mondtál? A feleségnek voltak szükségletei: a pénz és a gyerek. A férjnek vannak szükségletei (nyilván testi jellegűek), erre kellenél te.
Neked milyen szükségleteid vannak? Esetleg az érzelmek,mint olyan? Nem szempont?
Mi alól keresel felmentést? Hogy nős pasival akarsz testi kapcsolatot? Az alól nincs felmentés. Ahogyan az sem hihető, hogy a férfi gyanútlan, de azért keres magának egy szeretőt. Annyira zűrzavos ez a történet, hogy már tovább bonyolítani sem nagyon lehetne. De nem szép történet, az biztos!
Csak részben értek egyet az előttem szólókkal.
1. Nem hiszem, hogy bármit szétrobbantanál, jó kapcsolatot senki nem tud tönkretenni. Ha meg igen, ott óriási gondok vannak. Én nem veszem be a szöveget, hogy szeeeegény pasi (nő) teljesen ártatlan volt, elcsábították... Nos, könnyű hűségesnek lenni, ha nincs kísértés. Ha valaki valóban az, akkor nem csábul el, hiszen erre senki sem kényszeríti. Ebből a szempontból én nem ítélem el a szeretőket. Igazából inkább magukkal szúrnak ki, mert éveket pazarolnak olyan pasira, aki végül sosem lesz az övék, mert baromira kényelmes nekik a helyzet, a kecske (szerető) is jóllakik, a káposzta (család) is megmarad. Szerintem ez sokkal csúnyább dolog, mint az, hogy valaki szeretővé válik.
2. Viszont abban igazuk van a többieknek, hogy nem biztos, hogy valóban az a helyzet, mint amit látsz. Talán a pasinak se olyan rossz, meg a nő is csak kérkedik. (Más kérdés, h szerintem se szerelem az ilyen.)
Tehát simán kerülhetsz te is abba a helyezetbe, hogy éveket pazarolsz olyan pasira, akire nem érdemes.
Ha azért nem válik, mert jó így neki - akkor ezért, ha meg gyávaságból nem válik, pedig tényleg szar neki - akkor meg azért, mert balf*, de ez rajtad nem segít.
3. Végeredményben barátkoznotok kéne, de nem belezúgni addig, amíg nem dönt a feleségét illetően.
4. Munkahelyen valóban kellemetlen, de lehet másik munkahelyet keresni, ha ez az ára egy jó kapcsolatnak.
Egyébként meg igazad van, ha nem te, akkor lesz más előbb-utóbb, és ez még mindig a jobbik eset, mert szerintem nem normális, ha egy kapcsolatban 3 éve nincs szex, és nem is igénylik a felek.
Ajjaj, elég zűrös ügy.
Én nem mennék bele, csak barátként beszélgetnék a pasival, és felvilágosítanám, hogy miket mond a felesége. Miért ne tudja meg, ha a nő annyira hülye hogy mindenkinek elmondja a véleményét. :)
Aztán a pasi kicsit kiábrándul, depis lesz, és elkezdődik otthon a huzavona, akkor kiderül hogy a nő mit tud trükközni. De ez az ő meccsük, neked ki kell maradni, csak beszélhetsz a pasival mi a helyzet. De hidd el, ez lelki válságba taszítja a pasit, és sajnos te itt csak veszíthetsz első körben. Ki kell várni míg rendezi magában a dolgot. Addig keresgélj más pasit, aztán ha addig nem találsz, akkor lehet vele kezdeni.
A leírásod alapján a pasi egy töketlen,a neje,meg egy idióta tyúk.
Menj hozzá,szülj gyereket aztán rakd ki ide a soron következő kérdéseket:
A férjem exe miért akarja tönkretenni a kapcsolatunkat?
Mit akar még a férjem exe,amikor már mindenről lemondtunk,csak hagyjon békén?
Miért zsarolja az exe a gyerekkel a páromat?
Miért nem ál ki mellettem a férjem az exével szemben?
Miért ilyen szerencsétlen az párom?
Miért vagyok szerencsétlen,hogy hagytam így alakulni az életem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!