Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire elítélendő a prostizá...

Mennyire elítélendő a prostizás ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kilátástalannak látom a helyzetet. Csak ezért tenném meg.
2010. aug. 11. 19:02
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem minden esetben elitélendő...

Ha megtudnám, hogy a jelenlegi udvarlóm/párom valaha volt prostinál...nem tudnám semmibe se venni, sem tisztelni, ezháltal nem tudnék rá felnézni soha sem...ergo nem tudnék vele elképzelni párkapcsolatot sem...

De ha neked ennyire van igényed...akkor egészségedre...végülis a te életed...

De szerintem eléggé szánalmas dolog...az ilyen emberekről az a véleményem, hogy érzelmileg egy nagy nulla...

De ez az én szubjektív véleményem...:D

19/L

2010. aug. 13. 12:43
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

12.28-as-nak maximálisan igaza van.

Ha valaki nem tud nőt szerezni, az semmit nem ér, mint férfi. Ha elmegy prostihoz, akkor szánalmas. Ha esetleg kasztráltatná magát és elvonulna a világtól, akkor hülye, ha öngyilkos lesz, akkor önző, gyáva mocsok, ha megerőszakolna valakit, akkor kiherélnivaló, utolsó gané, stb...

Könnyű annak beszélni, akinek nincsenek ilyen problémái.

Azt javaslom, kedves kérdező, keress fel néhány oldalt itt a neten (ha pesti vagy, akkor a redzone.hu-t, ha vidéki, akkor a videkilany.hu-t) és nézegesd meg a lányokat! A redzone-on sok lányról van "élménybeszámoló" is, azokat olvasgasd el! Utána felhívhatod, hogy érdeklődj az árai felől és a beszélgetés alatt már némi képet tudsz alkotni, milyen kedves lehet, művelt-e vagy közönséges. Ha már megvan a választottad, akkor egyeztetsz vele egy időpontot és utána hajrá!

2010. aug. 13. 12:44
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Most itt nem a prostizás a lényeg. Elmehetsz, kipróbálhatod. Nincs abban semmi. De tudod mi lesz? Ha továbbra is így látod a dolgokat, egy dugás után még jobban fog fájni, hogy nincs csajod, mert már tudod, mit hagysz ki. És a prostikra fogsz elbaszni egy csomó pénzt, és lelkileg totál padlón leszel. Az semmi, ahol most vagy, ahhoz képest, ahol akkor leszel!

De kihangsúlyozom: HA TOVÁBBRA IS ÍGY LÁTOD A DOLGOKAT. Szerinted ronda vagy. Ok. Betegség, baleset miatt? (Ha igen, akkor bocsánat.) Mert én még ronda egészséges embert nem láttam. Tudod, milyet láttam, látok sokat? Elhanyagoltat. Ezt ne keverjük a rondával.!Én még olyan ronda embert nem láttam, akiből egy kis odafigyeléssel ne lehetett volna legalább átlagosat kihozni!

Azért kíváncsi lennék, rinyálni tudsz, hogy ronda vagy, de mégis mit tettél ez ellen? Sorold! Ha meg nem tettél semmit, milyen alapon várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön?

2010. aug. 13. 12:45
 24/60 anonim ***** válasza:
56%
Én a helyedben inkább pszichológushoz mennék, hogy helyre rakja az önbecsülésedet. Nem lehetsz annyira ronda, hogy senkinek se kellenél! Egyébként,a kevésbé helyes pasik lehetnek humorosak, kedvesek, gyengédek stb. Inkább az értékeket keresd magadban!Fiatal vagy, ne a hibáidat nagyítsd fel. Ha lesz egy kis önbizalmad, és nyitni akarsz a világ felé, azt a lányok észre fogják venni. De ha mégis hiányzik a szex, menj prostihoz, csak valami igényesebbet válassz. Ez a magánügyed, senkinek sincs joga ítélkezni!
2010. aug. 13. 12:46
 25/60 Beatrix17 válasza:
50%

Nephelé

Az tény,hogy aki qrvázik,nem férfi!És a qrva nemhogy nem nő,de nem is ember.

De ha szerencsétlen kérdezővel nem áll senki szóba,mit csináljon??Mert az,hogy felváltva használja jobb és bal kezét,bizonyára nem elégiti ki a vágyait!

2010. aug. 13. 12:47
 26/60 anonim ***** válasza:
64%

12.47

Tudod te, hány fősulis/egyetemista lány keresi meg így a tandíját? Vannak könyvek a témáról, olvasgass!

És azonkívül szintén sok olyan nő, aki ma fontos pozícióban van, mert fiatal korában tudta, hogy kikkel kell lefeküdnie. :)

2010. aug. 13. 12:55
 27/60 anonim válasza:
Szerintem ez nem elítélés kérdése, előbb inkább próbáld meg elfogadni magad úgy ahogy vagy... Rengeteg szorongástól fogsz megszabadulni és ezt a környezeted is észre fogja venni, utána meg könnyebb lesz a csajozás. Ha te nem érzed jól magad a bőrödben mért várod el, h más jól érezze magát veled?
2010. aug. 13. 13:10
 28/60 anonim ***** válasza:
70%

Nekem sem volt még soha barátnőm és még szűz is vagyok.

De hidd el, nem fog változni semmi, ha egy prostival csinálod. Még rosszabb lesz és egy csomó pénzed is elmegy.

Marad a probléma.

Én önkielégítés után is ugyanezt érzem, hogy semmivel se jobb, az alapprobléma megmaradt. Van úgy, hogy inkább neki se állok. Jó, amíg elélvezek, az jó érzés, de utána mindig eszembe jut, ez már boldogíthatna mást, nem a markomban kellene figyelnie.

Ha teszünk érte, eljön a mi időnk is majd, ne add magadat olyannak, aki csak üzletet lát Benned.

2010. aug. 13. 13:20
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok mint a kérdező. Pár éve még én is gondolkoztam a prostizáson, de aztán elvetettem az ötletet.

Már beletörődtem abba, hogy szüzen fogok meghalni. :|

2010. aug. 13. 13:20
 30/60 anonim válasza:
62%
Nem baj, ha ronda vagy, fogsz találni egy olyan lányt, aki szeret. Nem a külső a legfontosabb. és ha valaki szeret, nem lát rondának :)
2010. aug. 13. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!