Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mennyire elítélendő a prostizá...

Mennyire elítélendő a prostizás ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Kilátástalannak látom a helyzetet. Csak ezért tenném meg.
2010. aug. 11. 19:02
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:
Nem lehet engem erről lebeszélni. Már kezdtem utánanézni az egyik válaszoló által említett oldalon a nőket.
2010. aug. 13. 23:19
 42/60 anonim ***** válasza:
100%
Saját hibáiból tanul az ember...
2010. aug. 13. 23:25
 43/60 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem semmilyen helyzetben nem az.
2010. aug. 14. 11:21
 44/60 anonim válasza:
100%

Hadd írjam le neked, hogy a barátom édesapja ajánlotta a fiának (barátom)ezt a megoldást mielőtt mi összejöttünk. Nagyon örülök, hogy velem volt az első és nem egy k.val.

Csak ennyi. :)

2010. aug. 14. 19:11
 45/60 A kérdező kommentje:

Ez szép és jó, de nálam ilyesmire nincs esély.

Csak azt nem tudom, hogy az egyik válaszoló által megadott weboldal tartalma hiteles-e.

2010. aug. 14. 19:20
 46/60 anonim válasza:
60%
Szerintem tök szánalmas vagy!És most nem akartam beletaposni a lelkedbe, de már ne is haragudj, ha szrinted a dolgok nem a külsőségeken múlanak, akkor meg, hogy érted azt, hogy"most már lejjebb adtam és csúnyább lányokkal próbálkozom"? Ez itt egy csöppnyi ellent mondás nem gondolod? Amúgy meg gratulálok te is tökéletes példája vagy a mostani önsajnáltató férfinemnek!Ahelyett, hogy sajnálkozol az elbaszott életeden és prostitáltakra gyűjtessz pént jobban tennéd, ha valamilyen erényedet fejlesztenéd, mert akkor legalább a leendő barátnődnek van oka rá, hogy szeressen téged!
2010. aug. 14. 19:48
 47/60 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van.

Kérdező: melyik weboldal hitelességéről nem vagy meggyőződve?

2010. aug. 14. 20:01
 48/60 A kérdező kommentje:
Vidékilány.hu
2010. aug. 14. 20:09
 49/60 anonim ***** válasza:

Én nem itéllek el, sőt teljesen megértelek.

Úgy vagyok mint az öngyilkossággal teljesen megértem de én sajnos gyáva vagyok hozzá.Tudom durva és sántít is hasonlat a életnek igyis-úgyis vége lesz viszont a szüzesség nem, de mindenkettőt csak egyszer lehet elkövetni.

Az emberek nagy része úgyse fogja fel milyen rossz, hogy senki se fogad el, kedvel. És milyen rossz idióta, gyenge, nyomorék, kisfiúnak érezni magadat.

Mert bármennyire is vigasztalnak egyesek, az emberek többsége ezt gondolja rólunk.

2010. aug. 14. 21:34
 50/60 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én ajánlottam neked azt az oldalt. Több képhez van képgarancia, abban az esetben teljesen biztos lehetsz benne, hogy az a lány lesz az, aki a képen van. Amennyiben mégsem bíznál az oldalban, a megyei újságokban rengeteg hirdetést találsz.

Ami engem illet, soha nem akarnék kitolni veled, mert tudom, hogy ez milyen érzés.Azért még működik a férfiszolidaritás. :)

A felháborodott lánynak üzenem, hogy ha nem lenne fehér az orrotok, mert mindig beleütközik a felhőkbe, akkor a kérdező sem gondolkodna a könnyebbik úton.

2010. aug. 14. 23:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!