Szüzek! Hány évesek vagytok? Miért vagytok még mindig szüzek?
Cikiznek/cikiztek miatta??
Mikor szeretnétek elveszíteni??
Esetleg okoz némi fusztrációt,hogy Te még szűz vagy , vagy jól érzed magad így??
Én 18éves lány vagyok és szűz.Eddig nem éreztem úgy,hogy elkéne veszítenem.
Köszi a válaszokat.
17 /L
a férjemnek tartogatom magam :P :)
25/L vagyok, és szűz. Nem cikiznek miatta, mivel nem reklámozom, és nincs odavésve a homlokomra egy nagy "V". :D Különben meg csinos és intelligens nő vagyok, nem gondolná rólam senki.
Annak, hogy szűz vagyok, több oka is van. Egyrészt a neveltetésemből adódik (nem vagyunk vallásos család, csak valahogy olyan furán kezelte anyám a szexualitást), másrészt lelkileg zűrös voltam sokáig, és nagyon gáz hapsikat fogtam ki, de a lelkem mélyén tudtam, hogy nem lenne jó lépés lefeküdni velük.
Járok egy ideje pszichológushoz, rengeteget fejlődtem azóta, és bízom benne, hogy találni fogok egy normális férfit, aki megérdemel.
Én 19 vagyok....
Azon nem gondolkodzom, hogy mikor szeretném, inkább, hogy megtaláljam hozzá azt a srácot, akit szeretek...
16.07
Én nem pontoztalak le ezért!
Sajnálom, ha basztatnak miatta:-S De a legjobb lenne, ha nem foglalkoznál a sértő megjegyzéseivel hidd el, hogy előbb utóbb nem fogják mondogatni.
Egyébként is még csak 20 éves vagy, nem a világ vége ha még szűz vagy.Sőt, szerintem fiúnál sem ciki ha ennyi évesen még szűz vagy.
Ha lenne barátom és kiderülne róla, hogy még szűz (tegyük fel 21 évesen) én megbecsülném!Legalább nem kufircol ,meg nem akar minden csajt megdug.ni, hogy ő legyen a numerakirály!-.-" Sajnos szerintem kevés ilyen fiú van:-S(aki nemcsak a szexre megy).
19 éves vagyok és szűz. Eddig azért nem vesztettem el mert ha voltak kapcsolataim odáig még nem jutottunk el. Kalandokba meg nem megyek bele mert nem vagyok olyan beállítottságú lány. Most már úgy érzem hogy szeretném elveszteni de annyira nem erőltetem hogy mindenáron belemenjek akár egyéjszakásba is.
Remélem találok egy rendes srácot akivel együtt járhatok és úgy veszíthetem el a szüzességem.
Kicsit cikinek tartom már hogy 19 évesen szűz vagyok...de hátha változik ez hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!