Kérdés szűz lányoknak: Ti miért vagytok szüzek? Kort is írhattok, ha akartok.
Azért mert még nem volt pasim, idegennel meg nem tervezem. Mégis milyen választ vársz, egy szűz csaj miért szűz még?
-.-"
15/L
nem volt még annyira tartós kapcsolatom. bocsi, h nem 1 nap ismeretség után akarom elveszíteni :)
20/L
másik hogy lehet nem is tudnál harcba szállni a 16osokkal , bocsi de jobban megmozgat szerintem minket a 16os korosztály meg talán annyit "könyörögni" sem kell
amúgy meg bepiálsz elengeded magad kiba*zottul nem hiszem el hogy nem lazulsz be annyira hogy kicsit kellesd magad ;)
Tudom hogy mit jelent a szűz, arra vagyok kíváncsi hogy miért nem történt meg, ha valaki x idős és úgy érzi hogy korai vagy csak nem jön össze neki...
Sok oka lehet. Mi ezen ennyire bonyolult, hogy nem értitek?
Na például ezt még értem hogy 15 évesen,de 20 évesen tényleg más, köszönöm az utolsónak az értelmes választ, meg a többieknek is akik nem hülyülték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!