Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Nektek tényleg nem...

Fiúk! Nektek tényleg nem számít, ha egy olyan csajjal veszítitek el a szüzességeket, akivel nem is vagytok együtt?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:51
 1/8 A kérdező kommentje:
szüzességeteket*
2011. júl. 7. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:

őőő nem azért de ezt akkor tudnánk igazából megállapítani ha 1nél több szüzességünk lenne nem ?:D

19F

2011. júl. 7. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy kevés olyan lány van, aki nem "olyan " lány
2011. júl. 7. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem jelentett túl sokat a szüzességem , a végén csak egy "végre"-gondolat futott végig az agyamon hogy túlestem ezen is .

Az már "mindegy" volt hogy kivel veszítettem el (persze csak nők jöhettek számításba , és nem is öregek/bányarémek)

2011. júl. 7. 16:04
 5/8 anonim válasza:
így van, mindegy csak lyuk legyen...
2011. júl. 7. 16:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem számít.
2011. júl. 7. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:

nekem számít, az a baj h. "átlagban" az egykorú csajok idősebbekkel túl esnek az ilyenen, és nekünk már csak fiatalabbak maradnak, vagy az 1-1 éjszakák,... kevés olyan lányt találni aki "előtted" még nem volt mással, és ez zavaró, hogy ő már megbízott egyszer valakiben,(és nem te voltál az)...és csalódott benne", itt nyal vissza nálam a fagyi, olyan csajjal nem akartam összejönni aki előttem már "akár1 el is" lefeküdt, 0ról akartam indítani (mivel én is onnan indulok), és szerencsémre sikerült olyan valakit találnom aki velem egykorú (19-19),

visszatérve, nekem számított h. kivel vesztem el, de sokan "sok lány idősebbekkel már túl van a dolgon, majd szakítanak +később rájönnek h. csak erre kellettek", és aki kezdő fiú, "még barátnőm előtt én is ezt gondoltam", évekkel sorra egyre inkább az egy éjszaka felé torlódik,ha nem találunk senkit,...sztem krvára számít ha nem bennem bízott meg elsőnek!!!, "nekem ez az alapérvem", vagy 2 kezdő vagy 2 haladó, de fele-fele nem, és mivel a csajok hamarabb túlesnek a dolgon így "nekünk" az első alkalom "bármennyire is fáj, átlagban sokkal szarabb körülmények között jön létre (kevés olyan lányt találni,

aki vagy kezdő mint mi,

vagy elfogad minket kezdőnek,(ha nem mi vagyunk neki az elsők)--->félnek tőlünk, inkább mennek a tapasztaltabbak felé, csak nehogy mi legyünk nekik az elsők), így maradnak az esti csajok, akik 1 éjszaka alatt lerendeznek és túl vagy az elsőn,... visszatérve a kérdésre:

Számítana az első ha bennem bíznának meg elsőnek, és ha erre elszállna minden remény akkor sajnos marad az egy éjszaka :(

2011. júl. 7. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
tényleg nem nagyon számít, bár biztos van egykét kivétel. de egyszerűen érzelmileg máshogy állunk hozzá, meg hát testileg se akkora esemény, nyilván azért 99%unk már recskázott előtte rendszeresen, és akkor végre p.unciba is lehet, ennyi a különbség. lányok azért nem szokták beszakítani a szűzhártyájukat maszturbálásnál és 15+ cm mélyen turkálni magukban :)
2011. júl. 7. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!