Szüzek! Hány évesek vagytok? Miért vagytok még mindig szüzek?
Cikiznek/cikiztek miatta??
Mikor szeretnétek elveszíteni??
Esetleg okoz némi fusztrációt,hogy Te még szűz vagy , vagy jól érzed magad így??
Én 18éves lány vagyok és szűz.Eddig nem éreztem úgy,hogy elkéne veszítenem.
Köszi a válaszokat.
A tény maga, hogy szűz vagyok, nem igazán zavar. Az, hogy nincs mellettem senki, néha egy kicsit zavaró. Egyébként megvagyok.
20/F
15/F
Szűz vagyok.
Soha nem cikiztek miatta. (mert nem is kell tudni róla senkinek)
Majd akkor szeretném elveszteni ha megtalálom a megfelelő lányt.
Egyenlőre jól érzem magam így :)
u. ez a vélemény mint első kettőnek, de én inkább már sexpartnert keresek, ill. keresgélek:/
17f
1. igen
2. már el szerettem volna, csak soha nem jött össze semmi...
3. igen okoz, elég nagyot
20/f
16/L
Igen, egy k*rva ismerősöm cikiz, de a normálisok nem.
Majd akkor, ha lesz egy normális srác a közelemben.
Nem okoz frusztrációt, teljesen jól érzem magam így.
21/L
Igen, valamilyen szinten zavar, hogy az vagyok még. Illetve ahogy feljebb írták, az hiányzik hogy legyen mellettem valaki. Mert én inkább a szerelemre vágyom, arra hogy szeressen valaki ÚGY. A szüzesség elvesztése a szerelemből következik. Legalábbis nálam. Talán ezért vagyok még szűz :D
Meg azért mert nem vagyok nagyszájú, önbizalomtól kicsattanó, "ribi".
én is 18 éves vagyok és azért vagyok még szűz, mert nem alacsonyodom, le a 12-13 éves kis miniribik szintjére,akiken a fél város átment...
Néha cikiznek vele, de leszólom őket...
én akkor amint megtalálom az igazit, és biztos vagyok hogy hűséges lesz
És nem, nem okoz fusztrációt, sőt örülök neki:)
20/f vagyok, és szűz, azért mert egy lányt sem ismerek személyesen, engem nem szólítanak le a lányok, én meg nem merek ismerkedni velük, félek, hogy majd nem tetszem nekik és kinevetnek, a külsőmmel nincs baj, sőt:)
Nem cikiznek miatta, mert mindenki úgy tudja, hogy már nem vagyok szűz, hazudtam mindenkinek mert szégyelltem, hogy nem kellek senkinek.
Maga a szüzesség annyira nem zavar, csak az, hogy nincs egy lány akivel szerethetnénk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!