Szüzek! Hány évesek vagytok? Miért vagytok még mindig szüzek?
Cikiznek/cikiztek miatta??
Mikor szeretnétek elveszíteni??
Esetleg okoz némi fusztrációt,hogy Te még szűz vagy , vagy jól érzed magad így??
Én 18éves lány vagyok és szűz.Eddig nem éreztem úgy,hogy elkéne veszítenem.
Köszi a válaszokat.
Utolsó:Igen, van benne igazság:-S Csak azért mondják,hogy már nem szüzek ,hogy menők legyenek.
Engem már cikiztek emiatt, de nem foglalkoztam velük elengedtem a fülem mellett és azóta abbahagyták.
És én is csak olyannal akarom aki meg is érdemli.Aki iránt érzek valamit.Nem csak úgy belemenni a dolgokba:-S
23 vagyok, azért, mert azoknak a lányoknak akiknek eddig tetszettem, nekem ők nem tetszettek, nyitni pedig még nem nyitottam egy lány felé sem.
A családom tagjai nem cikiznek miatta, az ismerőseim pedig nem tudnak róla.
Még 23 évesen szeretném elveszteni.
Közepes mértékben frusztál, hogy szűz vagyok, nehogy emiatt utasítson majd el egy lány.
Nem cikiznek mert nem pofázok róla mindenkinek de ha vki beszólna azt le is ütném,tavaly volt az első bnőm de végülis mégse történt meg vele...talán jobb is és majd akkor szeretném ha találok egy aranyos,kedves,normális,rendes bnőt majd akkor vele nem ilyen egyéjszakás ribikkel az tuti:S
Persze kívánom meg szeretném is de konkrétan nem zavar miért zavarna?Mindig az van előttem hogy 1x nekem is biztos összejön úgy mint másnak ilyen egyszerű.
19/F(ősszel 20)
1. Nem.
2. már el szerettem volna, csak soha nem jött össze semmi...
3. igen okoz, elég nagyot, és szerintem mindenkinél, aki már ennyi idős
32/f
Valahogy én is úgy vagyok, mint tegnap 21:40-es hozzászóló, hogy nem is a szüzesség zavar, hanem, hogy nincs egy társ, akivel szerethetnénk egymást.
Vallás ide oda, de még a Bibliában is benne van, hogy "nem jó az embernek egyedül lenni", mennyire igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!