Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudom a nemi vágyat...

Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Örökre nem akarok maszturbálni. A kapcsolatnak pedig nem látom értelmét és időpazarlásnak tartom. Elfoglalt is vagyok hozzá. Az utóbbi hónapban az érettségire készültem. Most itt van a felvételi és a kresz. Tehát elfoglalt vagyok hozzá. Lelkileg is felkészülök az új környezethez, amit az egyetem fog nyújtani.

Meg van bennem az általad felsorolt tulajdonságok, de semmit nem érek vele. Egyszerűen fel kell fogni, hogy azok közé tartozom, akiknek nem jöhet össze semmi. Annak ellenére, hogy nem vagyok testileg fogyatékos.

20 vagyok. Pár hónap múlva 21 leszek.

2010. aug. 7. 21:38
 42/51 anonim ***** válasza:

Na az egyetemen majd beindulanak a dolgok. Ha valahol, hát ott lehet csajozni. Lesz rá időd, azt boritékolom.

Addig kicsit gyúrj és frissítsd fel a ruhatárad.

2010. aug. 7. 21:56
 43/51 A kérdező kommentje:
Mivel frissítsem fel a ruhatáram? És miért?
2010. aug. 7. 21:58
 44/51 A kérdező kommentje:
Különben is az egyetem nem garantált dolog erre, mert vannak olyanok is, akik még az egyetem után is szüzek maradtak.
2010. aug. 7. 21:59
 45/51 anonim ***** válasza:
Ne akarj már meggyőzni, hogy lúzer vagy! Nincs ilyen, hogy valaki egyszerűen senkinek nem kell!!! Két dolog lehetséges: vagy nem veszed észre, ha közeledik hozzád valaki, vagy úgy viselkedsz, hogy elriaszd magadtól az érdeklődőket.
2010. aug. 7. 22:05
 46/51 anonim ***** válasza:

Egy kicsit próbálj meg jól kinézni. Legyél kedves az emberekkel, barátkozz. csak lesz ott egy olyan nő aki tetszik. Teljesen új környezet, új emberek, új helyzet...

Ha nem akarsz nem lesz nőd. Nem erőszak a disznótor. De én a helyedben kipróbálnám, ha másnem egy északa erelyéig...

2010. aug. 7. 22:05
 47/51 A kérdező kommentje:
Nem csinálok semmi riasztót. Jól nézek ki, elégedett vagyok a külsőmmel. Barátkozok és ismerkedek ezerrel. Ezen a téren nálam nincs gond.
2010. aug. 7. 22:18
 48/51 anonim ***** válasza:
Akkor türelem.
2010. aug. 8. 01:05
 49/51 anonim ***** válasza:

Jó régi kérdés.

Azóta változás?

2012. jan. 12. 23:08
 50/51 A kérdező kommentje:
Nincs. Még mindig idegesít.
2012. jan. 13. 00:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!