Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?
Örökre nem akarok maszturbálni. A kapcsolatnak pedig nem látom értelmét és időpazarlásnak tartom. Elfoglalt is vagyok hozzá. Az utóbbi hónapban az érettségire készültem. Most itt van a felvételi és a kresz. Tehát elfoglalt vagyok hozzá. Lelkileg is felkészülök az új környezethez, amit az egyetem fog nyújtani.
Meg van bennem az általad felsorolt tulajdonságok, de semmit nem érek vele. Egyszerűen fel kell fogni, hogy azok közé tartozom, akiknek nem jöhet össze semmi. Annak ellenére, hogy nem vagyok testileg fogyatékos.
20 vagyok. Pár hónap múlva 21 leszek.
Na az egyetemen majd beindulanak a dolgok. Ha valahol, hát ott lehet csajozni. Lesz rá időd, azt boritékolom.
Addig kicsit gyúrj és frissítsd fel a ruhatárad.
Egy kicsit próbálj meg jól kinézni. Legyél kedves az emberekkel, barátkozz. csak lesz ott egy olyan nő aki tetszik. Teljesen új környezet, új emberek, új helyzet...
Ha nem akarsz nem lesz nőd. Nem erőszak a disznótor. De én a helyedben kipróbálnám, ha másnem egy északa erelyéig...
Jó régi kérdés.
Azóta változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!