Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?
azt hiszem, ezek utan, amiket most irtal, ideje felulbiralnom azt, amit korabban irtam.
menj szexualpszichologushoz, szerintem...
Lehet hogy kicsit magasara tetted a lécet?
Van egy csomó olyan lány aki nem egy bombanó se nem nagydumás, de rendesek. Egy átlagos pasi napi 3-4 ilyennel találkozik. Náluk tróbálkozz.
Nekem van 1 ugyanilyen problémákkal küszködő barátom.
(lehet hogy te írtál)
annyit mondtam neki hogy ne jöjjön át hozzánk haverkodni, amíg nincs csaja
Szerintem képtelenség visszafojtani a nemi vágyat. Próbálkozhatsz, csinálhatsz bármit, újra és újra elő fog törni. Vagy masztizol örökké, vagy lesz egy kapcsolatod.
Azok alapján, amiket eddig írtál, nagyon-nagyon-nagyon rád férne egy kapcsolat. Ne haragudj, de nem hiszem el, hogy nem akarsz kapcsolatot soha, hogy nem látod értelmét, és hasonlók. Ja, és azt is csak beképzeled, hogy esélytelen vagy rá.
Tegyük fel, hogy csúnyának tartanak a csajok, és azért nem akarnak veled összejönni... Van ilyen. De ilyenkor jön a személyiség, a viselkedés, az intelligencia, a humor. :) Annyi minden van, ami sokkal, de sokkal fontosabb egy nőnek, mint hogy hogy néz ki egy pasi! Például, hogy legyen vicces, jó társaság, romantikus, gondoskodó, és sok más hasonló. Csak egy ötlet, a nők manapság a Twilight saga folytán meg vannak bolondulva, hogy egy igazán romantikus pasit találjanak. Gyúrj erre. :)
Csak hogy megnyugtassalak, én aztán ronda vagyok, mint a bűn... 18 éves koromig még szóba állni sem akart velem senki. De akkor megtaláltam a "célközönségem", és azóta válogatok. :) Mindig van esély! :)
Megmondanád amúgy, hogy hány éves vagy? Nagyon érdekelne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!