Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudom a nemi vágyat...

Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

azt hiszem, ezek utan, amiket most irtal, ideje felulbiralnom azt, amit korabban irtam.

menj szexualpszichologushoz, szerintem...

2010. aug. 6. 16:12
 32/51 anonim ***** válasza:

Lehet hogy kicsit magasara tetted a lécet?

Van egy csomó olyan lány aki nem egy bombanó se nem nagydumás, de rendesek. Egy átlagos pasi napi 3-4 ilyennel találkozik. Náluk tróbálkozz.

2010. aug. 6. 16:21
 33/51 A kérdező kommentje:
Náluk is próbálkoztam. Ott sincs sikerem.
2010. aug. 6. 16:55
 34/51 anonim válasza:

Nekem van 1 ugyanilyen problémákkal küszködő barátom.

(lehet hogy te írtál)

annyit mondtam neki hogy ne jöjjön át hozzánk haverkodni, amíg nincs csaja

2010. aug. 7. 12:42
 35/51 anonim válasza:
szerintem olvass randizgatassal kapcsolatos konyveket, van par ferfiaknak...
2010. aug. 7. 14:05
 36/51 A kérdező kommentje:
Szerintem az kamu.
2010. aug. 7. 14:25
 37/51 anonim ***** válasza:
Akkor maradj szűz. Túl sok egyéb lehetőséged nincsen, ha csak 1% az esély, hogy egy ilyen könyv segít, már megérte elolvasni. De a te életed...
2010. aug. 7. 16:29
 38/51 A kérdező kommentje:
Azt hiszem félreértetted a helyzetet. Nem a szüzesség aggaszt. Akkor sem, ha 80 évesen is az maradok. Hanem az, hogy nagyon gyakran kell maszturbálnom és ennek akarok véget vetni, hogy ne legyen nemi vágyam.
2010. aug. 7. 17:15
 39/51 anonim ***** válasza:
Elég érdekes felfogás... de ha tényleg ezt akarod, akkor aknázd ki a nemi vágyaidból eredő hajtóerőt és azt kamatoztasd pl. a munkádban, sportban stb. De egy egészséges érzést nem tudom, miért akarsz elfojtani.
2010. aug. 7. 17:32
 40/51 anonim ***** válasza:

Szerintem képtelenség visszafojtani a nemi vágyat. Próbálkozhatsz, csinálhatsz bármit, újra és újra elő fog törni. Vagy masztizol örökké, vagy lesz egy kapcsolatod.

Azok alapján, amiket eddig írtál, nagyon-nagyon-nagyon rád férne egy kapcsolat. Ne haragudj, de nem hiszem el, hogy nem akarsz kapcsolatot soha, hogy nem látod értelmét, és hasonlók. Ja, és azt is csak beképzeled, hogy esélytelen vagy rá.

Tegyük fel, hogy csúnyának tartanak a csajok, és azért nem akarnak veled összejönni... Van ilyen. De ilyenkor jön a személyiség, a viselkedés, az intelligencia, a humor. :) Annyi minden van, ami sokkal, de sokkal fontosabb egy nőnek, mint hogy hogy néz ki egy pasi! Például, hogy legyen vicces, jó társaság, romantikus, gondoskodó, és sok más hasonló. Csak egy ötlet, a nők manapság a Twilight saga folytán meg vannak bolondulva, hogy egy igazán romantikus pasit találjanak. Gyúrj erre. :)

Csak hogy megnyugtassalak, én aztán ronda vagyok, mint a bűn... 18 éves koromig még szóba állni sem akart velem senki. De akkor megtaláltam a "célközönségem", és azóta válogatok. :) Mindig van esély! :)

Megmondanád amúgy, hogy hány éves vagy? Nagyon érdekelne!

2010. aug. 7. 21:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!