Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?
A maszturbálás már 6-7 éve csinálom naponta 2-3 alkalommal. Van, hogy 5-ször. Nem tudom máshogy elcsitítani.
A szex is ki van zárva. Nem nagyon érdekel a téma. Túl elfoglalt vagyok ahhoz. Meg amúgy se volt szerencsém a lányoknál, mert nem jövök be nekik. Csak azt akarom, hogy ne legyen nemi vágyam. Legalábbis egy jó ideig ne.
szex kizárva?:)
ember! normális vagy?:) Rázod otthon a gyíkot, de lusta vagy felszedni egy hús-vér NŐT? Nos, hidd el, ha lenne egy barátnőd, akkor nem lenne ilyen gondod. Akkor is kívánnád... de azért érzed most ilyen erősen, mert jó ég tudja mikor szexeltél valakivel. már ha szexeltél.
Nem is muszáj barátnő. Keress valakit, aki csak úgy szórakozásból hetente párszor kielégít. Keress egy randa csajt. Vagy járj olyan nőhöz, aki az ősi mesterséget űzi.
Nem vagyok lusta. Még nem szexeltem, de azt tudom, hogy az egy olyan dolog, aminél kettőn áll a vásár. Idáig nem akart összejönni.
Azért van ez kizárva, mert már kiestem az ideális korból (a 16-18 éves korra gondolok) és emiatt már nem tudok senkivel se összejönni, mert nem hallottam olyasmiről, hogy valakinek 20 felett kell egy ilyen fazon és, hogy egyáltalán valaki 20 felett vesztette volna el a szüzességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!