Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan tudom a nemi vágyat...

Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Szerintem is mindenki igényli. De az a formája nem járhat mindenkinek.
2010. aug. 5. 13:59
 22/51 A kérdező kommentje:
Csak valamilyen módszerre vagyok kíváncsi, hogy ne tudjon olyan gyakran felbukkanni a vágy.
2010. aug. 6. 13:49
 23/51 anonim ***** válasza:
Hát 20 évesen még nem vagy öreg ahhoz, hogy elkezdj szexelni. Szerintem jobban járnál, ha mégis megpróbálkoznál néhány csajnál. Hidd el, az az igazi. Amíg a heréid hormonokat termelnek, addig lesznek nemi vágyaid, ha akarod, ha nem. És maszturbálhatsz naponta 10-szer is, a vágy újra és újra fel fog éledni. Mondjuk, ha kiheréltetnég magad, az segíthetne a vágyak oltásában, de szerintem inkább csajozz be!
2010. aug. 6. 14:04
 24/51 anonim ***** válasza:

szedj fogamzasgatlot. van olyan, amelyik a ferfiak szervezeteben kifejtve a hatasat csokkenti a nemi vagyat. keress fel vmi orvost, mondjuk andrologust vagy nogyogyaszt, esetleg belgyogyaszt. csak tud valamelyik segiteni. termeszetgyogyasz is adhat tanacsokat vagy valamilyen homeopatias szert is ajanlhat.

egyebkent erdekes a kerdesed/problemad, nem gondolnad, h mennyien szenvednek ilyen gondok miatt.

akarsz meg valaha nemi eletet elni? ha igen, akkor felejtsd el a mutetet. egyebkent sem fogjak vegrehajtani, mert semmi nem indolokja. ha ezzel allsz az orvos/sebesz ele, elkuld pszichologushoz...

2010. aug. 6. 14:08
 25/51 A kérdező kommentje:

Már próbálkoztam egy csomószor, de semmi eredménye. A csajozás nem érdekel.

Majd kipróbálom a szereket. Kösz a választ.

2010. aug. 6. 14:26
 26/51 cig@ny válasza:
:D Sztem ez nem normális dolog de sztem ha kordába akarod tartani ak heréld ki magadat;)tobbet nem lesz gondod vele :D soha
2010. aug. 6. 14:41
 27/51 anonim ***** válasza:

Sport, egyéb elfoglaltságok leköthetnek annyira hogy ne legyen enniy energiád ilyesmire.

Az álmaid nője meg majd csak megtalál.

De nem értem mitől félsz, miért nem akarsz kapcsolatot. Nem elég jó nők? Buták? Foglaltak a jó csajok? Félsz elköteleződni? Túl félénk vagy? Nem vagy elégedett a külsőddel?

Azzal nincs baj hogy nincs/nem volt még kapcsolatod. De azért ne zárkózz el a lehetőségektől.

2010. aug. 6. 14:54
 28/51 anonim ***** válasza:

Tömören a válasz a kérdésedre az, hogy sehogy!!!

Ez ösztön, a egyik kolléga válasza helytálló, miszerint heréltesd ki magad, de ezt egy orvos sem fogja kérésre elvégezni és különben sem tudhatod mit hoz az élet, mit tartogat még számodra vagy inkább kit?

Megértem, ha csalódtál, de lépj túl rajta valahogy és nyomás csajozni. Mindenkinek összejön előbb vagy utóbb.

2010. aug. 6. 14:59
 29/51 A kérdező kommentje:

Az egész egyszerre. Sok buta nő van a környezetemben. A kevés jó csaj pedig foglalt vagy nem akar velem kapcsolatot. Régen nagyon félénk voltam. Akiknél próbálkoztam, azok szerint a külsőmmel van a gond, de én elégedett vagyok vele.

Ismerkedni ugyanúgy ismerkedni fogok, de már nem olyan értelemben.

2010. aug. 6. 15:01
 30/51 A kérdező kommentje:

Egyébként sportolok aktívan, de így is van rá energiám.

14:59-es: Nekem soha nem fog összejönni. Vannak olyanok is, akiknek egyáltalán nem és én is közéjük tartozok.

2010. aug. 6. 15:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!