Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?
szedj fogamzasgatlot. van olyan, amelyik a ferfiak szervezeteben kifejtve a hatasat csokkenti a nemi vagyat. keress fel vmi orvost, mondjuk andrologust vagy nogyogyaszt, esetleg belgyogyaszt. csak tud valamelyik segiteni. termeszetgyogyasz is adhat tanacsokat vagy valamilyen homeopatias szert is ajanlhat.
egyebkent erdekes a kerdesed/problemad, nem gondolnad, h mennyien szenvednek ilyen gondok miatt.
akarsz meg valaha nemi eletet elni? ha igen, akkor felejtsd el a mutetet. egyebkent sem fogjak vegrehajtani, mert semmi nem indolokja. ha ezzel allsz az orvos/sebesz ele, elkuld pszichologushoz...
Már próbálkoztam egy csomószor, de semmi eredménye. A csajozás nem érdekel.
Majd kipróbálom a szereket. Kösz a választ.
Sport, egyéb elfoglaltságok leköthetnek annyira hogy ne legyen enniy energiád ilyesmire.
Az álmaid nője meg majd csak megtalál.
De nem értem mitől félsz, miért nem akarsz kapcsolatot. Nem elég jó nők? Buták? Foglaltak a jó csajok? Félsz elköteleződni? Túl félénk vagy? Nem vagy elégedett a külsőddel?
Azzal nincs baj hogy nincs/nem volt még kapcsolatod. De azért ne zárkózz el a lehetőségektől.
Tömören a válasz a kérdésedre az, hogy sehogy!!!
Ez ösztön, a egyik kolléga válasza helytálló, miszerint heréltesd ki magad, de ezt egy orvos sem fogja kérésre elvégezni és különben sem tudhatod mit hoz az élet, mit tartogat még számodra vagy inkább kit?
Megértem, ha csalódtál, de lépj túl rajta valahogy és nyomás csajozni. Mindenkinek összejön előbb vagy utóbb.
Az egész egyszerre. Sok buta nő van a környezetemben. A kevés jó csaj pedig foglalt vagy nem akar velem kapcsolatot. Régen nagyon félénk voltam. Akiknél próbálkoztam, azok szerint a külsőmmel van a gond, de én elégedett vagyok vele.
Ismerkedni ugyanúgy ismerkedni fogok, de már nem olyan értelemben.
Egyébként sportolok aktívan, de így is van rá energiám.
14:59-es: Nekem soha nem fog összejönni. Vannak olyanok is, akiknek egyáltalán nem és én is közéjük tartozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!