Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek. Tudom nagy butaság, de nem tudom kordában tartani az érzéseim!? Hogy lehet ezt kezelni?
Ugyan én még csak 18 éves vagyok,de hasonló problémám volt.Azért ideges lettem,ha a barátom a fiatal töritanáráról beszélt.Azthittem h majd beleszeret és elhagy.Na de a lényeg: meg kellett oldanom ezt a problémát,különben tönkrement volna a kapcsolatom végleg.1 hétre szakított velem a barátom.Pokoli érzés volt,főleg,mert én tehettem az egészről.Én azt csináltam abban az 1 hétben,hogy 1 hétig, reggel és este bevettem 1 gyógynövény alapú nyugtatót.Ezután már csak nappal szedtem.Végül magne b6ot szedtem.Ezeken kívül pedig nagyon erősen elhatároztam,hogy nem teszem tönkre a kapcsolatomat alaptalan elképzelések miatt.
Remélem Neked is sikerülni fog!Sok sikert!
Egyszer megcsaltak, másodszor meg "csak" majdnem. Szerintem jogod van féltékenynek lenni, elvégre ha már kétszer átvertek, szerelem ide, szerelem oda, azért egy kicsit mégiscsak csalódhattál... Lehet hogy azt gondolod, hogy te már nem is vagy neki elég jó... ( most csak filozofálgatok!) A legfontosabb az lenne, hogy elhitesd magaddal (és ha szerinted nem alaptalanok a félelmeid, akkor vele is), hogy te vagy a legtökéletesebb partner a számára.
Nemsokára itt a szilveszter. Nem szeretnétek egy nagyobb bálba/valami komolyabb összejövetelre elmenni együtt? Választanál egy csinos ruhát, elmennél a fodrászhoz, esetleg felkerülhetne egy profibb smink is, a pici lányt "lepasszolnátok" a nagyihoz, te pedig ragyoghatnál a párod oldalán. És a ragyogást nem csak ő venné észre, hanem más férfiak is. Szerintem igen csak boldog lenne a férjed, amikor látja, hogy mennyi hímnemű néz téged csillogó szemekkel. Legyezgetné a büszkeségét rendesen ;)
Lehet hogy gagyi az ötlet, a lényeg csak az,(ahogy már fentebb is írtam), hogy elhitesd (főleg magaddal), hogy te vagy a leghozzáillőbb :)
Ha nagyon egyedien álltam hozzá a kérdésedhez és nem nyújtott túl sok segítséget a válasz, akkor bocsi :) De mindenképpen drukkolok nektek, hogy rendbe jöjjön a kapcsolatotok! :)
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!