Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Elég érdekes dolog, de valamiért az érzéseim azt súgják, van még remény.
Szóval leírom dióhéjban a rettentő bonyolult történetemet.
A barátom háromnegyed éve szakított velem.
Nagyon rosszak voltak a kapcsolat körülményei: kevés találkozás, félelem, bujkálás, veszekedés(lényegtelen, miért)
Úgy érezte, kiszeretett belőlem. Azt mondta, szeret, de már nem hiányzok neki annyira. 1 évet voltunk együtt, és ezt mondta a végén.
Elég csúnyán szakított, és azóta sem dolgoztam fel, mi történt, mert nagyon szeretem őt.
Elkezdtem neki leveleket írogatni, mindet elolvasta, és válaszolt is némelyikre, persze csak röviden. Kértem tőle, hogy szóljon, ha haragszik , hogy írok.
Erre nem jött reakció.
Kértem tőle, hogy találkozzunk, és azt mondta: benne vagyok, de ha lököd megint a hülyeségeket, akkor el se megyek. :)
És rakott egy smileyt.
Ha találkozunk, van még esélyem visszaszerezni?
17 évesek vagyunk.
Köszönöm a válaszokat.
Ezt a lököd a hülyeséget arra értette, hogy fárasztottam a sok levéllel, amiben az érzéseimet taglaltam.
De nem haragudott meg.
Úgy érzem, szeret. :S
És nem fogok tapadni, megpróbálom jól csinálni.
Igen, azért akarok találkozni.
A kérdés inkább arra irányul, hogy vajon érezhet -e valamit még irántam.
már volt erről egy kérdésed.
ne alázkodj meg előtte mégjobban, nem akar veled járni megint, csak túl gyáva megmondani nyíltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!