Hogyan tudom a nemi vágyat hatásosabban kordában?
Ami azt illeti már gondoltam a sebészeti megoldásra.
Nem a külsőm miatt. Azzal nincs semmi gond. Csak mindig találtak valami kifogást és egy másik fazonnal jöttek össze.
Tudom, hogy soha nem fog összejönni. Meg már amúgy sem érdekel a szex és a párkapcsolatok.
Idáig csak egy barátnőm volt egy évig. De annak már 5-6 éve. Időpazarlás az egész.
Jajj! Nagyon el lehetsz keseredve. Rossz érzés lehet ez neked! DE szerintem nem kellene feladnod. Próbálj meg szórakozni, nem feltétlenül ismerkedés céljából, csak hogy nem legyél ilyen depresszív állapotban, aztán mellékesen hátha összejön valami. Hidd el, hogy fogsz találni valakit, de ha nem próbálkozol, akkor tuti nem!
Csak szemléld kicsit pozitívabban a világot!
a sebészeti megoldást csak poénnak szántam, nem hittem hogy ennyire komoly válságban vagy!
Bocs, hogy nem vettem a poént.
Nem vagyok elkeseredve. Egyszerűen csak nem érdekel a dolog. A nemi vágyat pedig olyan dologként fogom fel, ami nekem felesleges. Csak ki akarom iktatni egy hosszú időre, mert más dolgokat találok fontosabb annak kielégítésében. Púp a hátamon.
Szórakozok, ismerkedek a magam módján. Ha szórakozni akarok, akkor zenét hallgatok vagy zenélek (esetleg rímeket faragok, amikből hátha kijön egy összefüggő vers). Ha ismerkedni akarok, akkor azt nem azért teszem, hogy egyáltalán összejöjjek valakivel. Hanem azért, mert nem vagyok akkora különc.
A világot is pozitívan szemlélem. Csak számomra vannak felesleges dolgok.
Érdekes amit írsz.Huszon éves fejjel ez elég ritka, de simán változni fogsz még. Valószínűleg a kudarcok miatt jársz most itt, ha tagadod is. Sajnos.
Egész életedben nem lehetsz egyedül.:(
Elhiszem, hogy változni fogok. De tényleg nem kudarc az oka ennek.
És miért nem lehetek egyedül? Szerinted ez egy automatikus dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!