80-as lánynak igaza van. Kb. annyira hiteles a kérdést kiíró mint a jogász végzettségű válaszíró. Vagyis semennyire.
2015. jún. 28. 14:03
82/89 A kérdező kommentje:
Miért is? Igyekeztem mindenkinek válaszolni..
2015. jún. 28. 16:09
83/89 anonim válasza:
Kérdező, a 81-es választ író paranoiában szenved, ne figyelj rá. Ezenkívül nagyon sok szövegértelmezési problémája van, ugyanis nem érti a szavak jelentését.
2015. jún. 28. 16:44
84/89 anonim válasza:
Előző vagyok. A 81-es válaszoló sajnos a szövegeket összefüggéseiben sem tudja elemezni. Javaslom továbbra is ,hogy üljön vissza egyrészt az iskolapadba, hogy szövegértelmezést tanuljon, valamint az említett paranoiát és rágalmazás mániáját sem ártana kezelni. Ehhez vannak pszichiáterek illetve már gyógyszerek. Privátba tudok ajánlani szakembert, bár csak Pécsen.
2015. jún. 28. 16:51
85/89 anonim válasza:
83 84 es paranoidnak nevezel majd kijelented hogy én rágalmazó vagyok. Te rágalmazol engem, majd megvádolsz rágalmazással. Jogügyleti csúcsteljesítmény. De ha nem irónizálok, úgy is mondhatnám, azt sem tudod mit beszélsz. Egy lakás átírást sem bíznák rád.
2015. júl. 4. 01:26
86/89 anonim válasza:
Ja és kedves kérdező hogy miért is, erre nem válaszoltam. Nos azért, mert ha nem kívánsz beszélgetni egy idő után valakivel akkor azt illene jelezni a megunt beszélgető partnered felé. De te inkább a szó nélküli lelépés híve vagy jogászkához hasonlóan mert nektek ez a természetes. Vagyis az hogy mindenkitől a maximális udvariasságot figyelmességet várjátok el saját magatok irányába de ha nektek kellene a legalapvetőbb tiszteletet megadni másnak akkor már egyáltalán nem fontos a figyelmesség.
Ez pedig jellemhiba. Mind kettőtöknél.
2015. júl. 5. 10:13
87/89 anonim válasza:
Na, teljesen egyetértek.
Ez a két lány.. Rám ír a jogász csajszi, hogy ő az orvostanhallgató.. Azt nem kalkulálta be, hogy már beszéltünk és ott leírta, hogy jogász. :'D
Az orvostanhalltóról meg ne is beszéljünk!
2015. júl. 5. 15:49
88/89 anonim válasza:
orvostanhallgatóról *
Elnézést, elírtam.
2015. júl. 5. 15:59
89/89 anonim válasza:
Utolsó ! Én senkinek sem írtam olyat, hogy orvostanhallgató vagyok! Én azzal a paranoid kreténnel leveleztem , aki szerint én egy pénztáros vagyok... holott egyáltalán nem az vagyok, hanem jogász.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!