Vannak itt leszbi/biszex orvostanhallgatók?
Előző vagyok. Egyébként mi egy városban tanulunk (én ott is lakok, ő pedig kollégista és viszonylag ritkán megy haza), így hetente többször tudunk találkozni. De korábban volt távkapcsolatom, ahol többnyire csak havonta láttuk egymást, és azt kell mondanom, borzalmas volt. A mostanihoz képest... ég és föld.
Persze te tudod, mit szeretnél, nem szólhatok bele, de szerintem érdemesebb csak a saját városodban vagy annak közelében keresgélni. Elsőre jó ötletnek tűnhet a távkapcsolat, de össze sem lehet hasonlítani egy "normális" kapcsolattal, iszonyatosan nehéz tud lenni lelkileg. Én konkrétan kezdtem beleőrülni...
"A masik pedig,hogy ket no nem csak oralozni tud egymassal az agyban,hanem sok mast is,ami izgato es elvezetes lehet. Bar te egy hulye kreten vagy ,aki ugysem ert meg semmit Hogy 47%on allsz ,elarul egy gyenge nivot veled kapcsolatban... Nem is ertem,miert etetlek teged,te troll.."
Gratula... és tapsözön.
Egy hülye leszbi véleményt hallottunk.
A 47%-ra büszke vagyok, sokaknak nem jön be az igazság, ahogyan nektek sem, kis nyalakodó r**anc*k! (sicc)
Na ja, sokat filóztok a semmin, aztán nyaltok egyet, a pasik ezt egy jó nő után/előtt/helyett bármikor szokták tenni... ennyit a sok világot megváltó gondolatról, és az érzelmekről.
Két p*na... vicc... és mégis elvannak, mert "ŐK" dumálnak is. Naná, meghallgatnám azt a "nagy" eszmecserét... Utolsó kis r*bancok vagytok, semmit több.
Milyen kommentek vannak, ez hihetetlen azért.. 1) Azért mert valaki jogászlány, akkor mindig beszéljen/írjon úgy, mintha tárgyaláson lenne? Én meg orvostanhallgatóként beszéljek latin szavakkal? :D A munka és magánélet más és más területek, oké, azért tudni kell viselkedni, de nem kell teljesen megjátszania magát.. Mondjuk akkor meg az lenne a baja mindenkinek...
2) 47%-os: nem tudok másra gondolni, te életed szerelme leszbi lett. Jobbulást!
"Kedves" 47%-os!
Szóval szerinted, ha valaki leszbikus, az azért ...anc, mert nem hajlandó veled összejönni? Hát ülj le, kisfiam, egyes...
És ,az nem vall valami magas nívóra veled kapcsolatban, ha azt írod , (a kérdezőt folyamatosan inzultálva, sok trágár kifejezéssel élve ), hogy "mert egy csaj vagy, akit ...ni lehet" Ha egy nőről ez az első gondolatod, elég szegényes érzelmi életre vall. Egy nő ugyanis nem arra vágyik elsősorban, hogy ágyba vigyék, hanem ,hogy szeressék. (És egy leszbikus kapcsolat sem elsősorban a szexről szól.)
Azok, akiket zavart az a bizonyos orális szexhez kapcsolódó kifejezésem: igen ,tényleg nem szép kifejezés, de azt a kommentem reggel fél 7-kor, még félálomban írtam, és nyilván hajnalonta én sem tudok választékosan és szabatosan fogalmazni. A munkahelyemen, iskolámban és a tárgyalóteremben választékosan beszélek és írok, de én is csak ember vagyok.
A Kérdezőnek pedig köszönöm, hogy kiállt mellettem!:)
Kedves jogászlány!
Így már érthető az elcsépelt kifejezés használata. Ahogy írtam, nem kötekedési szándék vezérelt csak szúrta a szemem kicsit az a bizonyos szó. Dícséretes az önkritikád és hogy korrigálod saját magad ha szükséges. (De kevesen képesek erre)! Szerencsés a partnered hogy ilyen emberi értékeket képviselő lányra talált mint amilyen te vagy.
47 százalékossal meg nem érdemes foglalkoznotok mert érvképtelen, ennek következtében érdektelen mindenki számára, ezért szándékosan provokál, így próbálva elérni azt hogy foglalkozzanak vele. Hagyjátok hadd örjöngjön és ne reagáljatok, így nem tudja érvényesiteni primitív akaratát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!