Vannak itt leszbi/biszex orvostanhallgatók?
Tanulás közben írogatom most ide.. Nem kell mindig ezzel jönni.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen bunkó reakciókat kapok.
"Ez az "egyszerű kis leszbi" lehet hogy életrevalóbb, mint te kis homofób barátom."
Eddig nem úgy vettem észre, hogy túl életrevaló vagy kelendő lennél, kedves.
Kedves kérdező! Mint látni lehet,túl sok a civilizálatlan aberrált egyéniség,aki az ágyon kívül másra nem képes gondolni,de ezeknek a hetero közösségben sem lesz csajuk,és csak itt akarják verni a nyálukat,hogy jajj egy lány akit nem lehet megrakni,hát én elmondanám,hogy egy értelmes hetero nő sem fog feléjük fordulni. Nemhogy egy leszbikus... Kicsit azért sajnálatra ,méltó mégis az agykapacitásuk alacsonysága,az ilyenek csak dumálni tudnak,sok névtelen hangember.
Visszatérve a kérdésedre,nagyon remélem,hogy találsz magadnak párt,mert ha ezt ennyire komolyan átgondoltad,akkor biztos sikerül! Drukkolok neked kérdező! A sok szájhős hapsinak meg üzenem,hogy olyan barátnőjük biztos nem lesz,mint nekem! :3 :D Főjenek csak a levükben...
ETK??? :)
Erre a sok megkeseredett emberre meg ne is hallgass. Fogalmuk nincs arról, h mi az, h tanulás, elhivatottság, felelősség stb... Magyarázkodnod egyrészt nem kell, másrészt felesleges, mert a csökött agyuk úgyse fogadja be az infot. Főjenek csak a levükben, h lemaradnak egy doktornőről.... szánalmasak vagytok!!!! Persze ha majd épp Tőle fog függni az életetek, akkor majd rögtön behúzzátok fületeket-farkatokat! Nem Nektek lett kiírva a kérdés, szóval semmi közötök ehhez. Nagyon tartalmas életet élhettek, ha mégis az okoz örömöt, hogy megmutassátok, h ki a Jani. Sajnállak Titeket!!!!
Nagyon köszönöm azoknak, akik kiálltak mellettem. Megnyugtat, hogy vannak értelmes és rendes emberkék is itt.
ETK sem kizáró ok. Sőt! :P
Kedves Kérdező, pasiként én is sok sikert kívánok a párválasztásodhoz, de azt hiszem nem lesz olyan egyszerű, mint gondolnád.
Félek túlságosan leszűkítetted a keresési "körödet", ami nem biztos, hogy célszerű.
Gondolom sejted, még 1 távkapcsolat a nehézségek ellenére is lehet sikeres és boldog, ha mind a 2 fél őszintén szereti egymást, és maradéktalanul megbíznak a párjukban.
Biztos hallottál már olyan családokról/kapcsolatokról, ahol az egyik fél külföldön él/dolgozik, és mégis hűségesek tudnak maradni.
Ezzel csak azt szeretném mondani, ne a párod foglalkozása vagy szabadideje izgasson, egy jó kapcsolatban a tolerancia, alkalmazkodóképesség csodákat művelhet.
Más:
A 94%-os válaszoló jogászlánynak /?/ üzenném, a stílus maga az ember.
Nem szép dolog lehülyézni, lekreténezni senkit, ismeretlenül meg pláne csúnya dolog.
Meglepődnék, ha egy szép napon vennéd a bátorságot, és a tárgyalóteremben ilyen hangnemben beszélnél valakiről.
Egyébként a válaszok %-olása teljesen értelmetlen, és értékelhetetlen valami.
#16 válaszoló, igaz tisztességesen felértékelték a válaszodat, de amit leírtál azért nem olyan egyszerű.
írásodban elég nagyot csúsztatsz, a doktornőknek minden esetben a tudásuk legjavát kell nyújtani vallástól, bőrszíntől, külsőtől, vagyontól függetlenül.
Egyébként ez minden szakmára jellemzőnek kell lennie.
Gondolj csak bele, ha pl. 1 egyszerű autószerelő /!/ szándékosan vagy véletlenül elrontaná az egyik doktornő fékjét, akkor a fent említett Hölgy akár halálos közúti/közlekedési balesetet is szenvedhetne!
Kedves 18-as válaszoló!
Bocsi, hogy kikeltem magamból, de nagyon felidegesített ez a trollkodás ami itt megy, ehhez a kérdéshez. Nem szoktam lekretézni senkit, de az a válaszoló nem érdemel mást. Vagy szerinted az ilyen normális? Tényleg jogász vagyok, és a tárgyaló teremben nem mondok ilyet, és máshol sem, de az az ember (?) akkor sem kulturált, káromkodik össze-vissza, és hogy annak tituláltam, ami, még sztem nem is volt trágár. Szóval, nnincs igazad abban, hogy nekem szólj be, és olvasd el az ő hozzászólásait, akkot talán megérted, miért írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!