Vannak itt leszbi/biszex orvostanhallgatók?
Figyelt kérdés
Főleg Pest, de jöhet más is. Orvos, fogorvos, gyógyszerész.2015. ápr. 25. 00:33
61/89 anonim válasza:
Kedves Kérdező az 58-as válaszom nem provokáció, távol áll tőlem a figyelemfelkeltésnek ez a kisstílű formája.
Kedves magát jogászjelöltnek tartó lány! Hogy honnan veszem hogy nem vagy az? Onnan, hogy a jogászok, jogászhallgatók, jogi pályára készülőknél, jó néhány ismerősöm van ebben a közegben, természetes az őszinteség.
A te válaszaidból viszont mellébeszélés zavaros összevisszaság érezhető. Nem mondasz igazat, inkább egy válasz-vadásznak tipellek. Ezért nem hiszem hogy Te jogász lennél. Sőt, tudom hogy nem vagy az. Privátot meg nem írok senkinek így neked sem, ott nem komminikálok senkivel.
62/89 anonim válasza:
Honnan veszed, kedves utolsó, hogy nem mondok igazat? És miért lennék válaszvadász? Nem értem, hogy mi alapján gondolod ezt? Nem fogalmaztam össze-vissza, teljesen és világosan leírtam a véleményem. Nem tudom, mi zavaros benne neked? Nem megy a szövegértelmezés? Ha nem megy, miért nem ülsz vissza az iskolapadba? Általános iskola 2 osztályában tanítják ezt, csak szólok....
63/89 anonim válasza:
Ez a mondatod, meg, hogy "nem hiszem, hogy jogász vagy, sőt tudom, hogy nem vagy az", elég faragatlan kijelentés, mivel nem ismersz személyesen. Ezért nem jelenthetsz ki rólam ilyet. Különben is, mégis mi hasznom volna abból, hogy másnak adjam ki magam, mint, aki vagyok?! Semmi logikája nem volna részemről.
64/89 anonim válasza:
Mi hasznod abból hogy másnak add ki magad? Jó benyomást keltesz abban aki olvassa amit írsz. Egy fiatal, értelmiségi, biztosan csinos, leszbikus joghallgató az ugye olyan megközelíthetetlen benyomást kelt. Lányokban azért ugye mert az értelmiség csúcsa a jogász, nem lányokban meg a "leszbizmus" ami elérhetetlenné tesz egy ilyen karaktert. Biztos élvezetes ilyen szerepben úszkálni és biztos mindenki beveszi! Én nem, ne haragudj, de az intuicióim még sosem hazudtak. Ellentétben a rengeteg itteni kérdés és válaszíróval.
65/89 anonim válasza:
Hát, elég téves az intuiciód, már ne haragudj. Nem látom értelmét annak, hogy másnak adjam ki magam, mint ,aki vagyok. Tényleg jogász vagyok, ha nem hiszed el, járj utána, ennyit tudok hozzáfűzni.
66/89 anonim válasza:
És a jelzőket, amiket írtál rólam, az utolsó hozzászólásodban, ,hogy "fiatal, csinos, értelmiségi jogászlány, aki leszbikus, az nagyon vonzó, mert megközelíthetetlen", teljesen igaz rám, ezt eltaláltad.
67/89 anonim válasza:
És még valami, a felhasználónevem is a keresztnevem és a valódi születési évemet tartalmazza, és ha abban őszinte vagyok, mégis, miért hazudnék a foglalkozásomról? Nincs benne semmi logika.
68/89 anonim válasza:
Járjak utána hogy valóban az vagy akinek mondod magad? Ez olyan mintha felkérnél táncolni! És mi lenne ha elfogadnám ezt a felkérést? Egy ideig el tudnád hitetni velem azt amit szeretnél hogy higgyek rólad, majd utána nyom nélkül eltűnnél. Jót nevetnél és kipipálnál engem is mint egy újabb palimadarat akit sikeresen behülyítettél. Köszönöm a táncra invitálást, de nem fogadom el. Nem kívánok más, jelen esetben a Te szótakoztatásodra bolond bohócként ugra-bugrálni.
69/89 anonim válasza:
Kedves Utolso,ez a gyavasagod jele,ha nem vagy hajlando kideriteni,hogy valoban igazad van-e vagy sem. Helyette nyilvan konnyebb homokba dugni a fejed,es vagdalkozni az alaptalan vadjaiddal. Sajnos a kovetkezo diagnozist allapitottam meg rolad: ( kerlek ulj le,mert fajni fog a hir !) Te belul erzed ,hogy enyhen szolva is el vagy tajolva velem kapcsolatban,es rosszat tenne a " en olyan okos vagyok ,mindenkin atlatok" tevkepzezednek ,hogy inkabb ebbe ringatod magad ,csakhogy nehogy pofara ess,es ne kelljen bocsanatot kerned tolem a tevedesed utan... Igen ,tudom ,rossz erzes tevedni es bevallani,majd bocsanatot kerni... Ettol fuggetlenul,ha megis raszanod magad ,hogy kideritsd ,hogy igazat mondok magamrol, szeretettel varom nyilvanos bocsanatkeresed.Tippeket nem adok ,hogy deritsd ki,de ha olyan intuitiv vagy ,magadtol is rajossz.
70/89 anonim válasza:
Es meg egy utolso megjegyzes : en eleg jo nonek ,illetve erdekes es ertekes embernek tartom magam annyira ,hogy igazat mondjak magamrol fontos kerdesekben,igy pl. a foglalkozasommal kapcsolatban. (Es a kerdesre NEM jogaszi ,HANEM maganemberi minosegemben valaszoltam,ahogy egy kedves kolleganom mar megjegyezte.A valaszaimban nem volt mellebeszeles. Erdekes ,hogy masok latjak ,csak te nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!