Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt leszbi/biszex...

Vannak itt leszbi/biszex orvostanhallgatók?

Figyelt kérdés
Főleg Pest, de jöhet más is. Orvos, fogorvos, gyógyszerész.

2015. ápr. 25. 00:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem írsz vissza!

Ha van itt olyan, aki ismerkedne, akkor kérem írjon!

Köszönöm!

19/L

2015. máj. 19. 21:44
 72/89 anonim válasza:
Nem is rossz! Gyávának tartassz, kis finom provokáció, amivel öszeborzolod a jólfésült önérzetemet és ennek következményeként, bizonyítandó önmagamnak hogy nem vagyok az, érdeklődni kezdek irántad. Vagyis megváltozik a véleményem rólad valamilyen szinten és ezzel szándékodat ha kis mértékben is, érvényesíted az én álláspontommal szemben. Itt már érezhető egyfajta jogászi szemlélet. Akkor is ha nem vagy az. A szavakkal is jól zsonglőrködöl, de azt ugye tudjuk hogy ezt a típusú zsonglőr tudományt a tehetséges szélhámosok is magas szinten művelik. Általánosságként említettem, nem rád céloztam ezzel. Ez persze nem jelenti azt hogy mindent elhiszek amit mondtál magadról mert szó sincs erről. Gondolkodni fogok hogy milyen módon ismerjelek meg jobban mert a kíváncsiság apró lángját, amit egy bármilyen kismértékben félreérthető szó, vagy rövid kijelentés is végleg elfújhat, fellobbantottad bennem.
2015. máj. 19. 22:02
 73/89 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Köszönöm a bókot, hogy jól tudok zsonglőrködni a szavakkal. Ez a jogászi hivatásom egyik hozadéka, hogy a szavakkal jól bánok:) A jó jogász többek közt arról ismerszik meg, hogy nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkezik,(mind szóban, mind írásban) és nem a jogszabályokat fújja kívülről, hanem a fejében felépül egy rendszer, melyet jól átlát , és a törvényhozó által alkotott absztrakt tényállást a konkrét élethelyzetre alkalmazni tudja. Tehát állok elébe, hogy kiderítsd, bizony tévedtél velem kapcsolatban.

2015. máj. 20. 13:53
 74/89 anonim válasza:

Kedves Jogászlány! Feltételesen elfogadom hogy az vagy, de mivel lehetőséget adsz ezen állításod megalapozottságának kiderítésére, élve a lehetőséggel, kérdeznék két dolgot.

Később többet is, már ha válaszolsz persze, de most csak kettőt.

A kérdés nem szexuál indittatású, mint száraz tény érdekel és szorosan kapcsolódik ahhoz hogy a jogászi hivatásod valóság, vagy csak a vágyaid irányította képzeleted játéka. Az első: mikor tudatosult benned az hogy leszbikus vagy, a második: hogy éled ezt az állapotot meg a mindennapjaidban?

Várom a válaszaidat!

2015. máj. 22. 15:52
 75/89 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

19,5-20 éves korom körül jöttem rá, hogy nőkhöz vonzódom, mert ez idő tájt, az érettségi évében, beleszerettem az egyik középiskolai tanárnőmbe. (5 évfolyamos kéttannyelvű szakközépiskolába jártam, és évvesztes vagyok, ezért érettségiztem viszonylag későn). Ez az érzésem kb. másfél évig tartott ez a tanárnőm iránt, majd pedig egy egyetemi tanárnőmbe lettem szerelmes. Azóta férfiak nem mozgatnak meg.

A leszbikusságomat hogy élem meg a hétköznapokon? Nem érzem traumatikus élménynek, hogy nőként nőkhöz vonzódom, a családom, barátaim is teljesen elfogadók ilyen téren.Semmilyen inzultus nem ért engem emiatt, bár hozzáteszem, széles nyilvánosság előtt nem vállalom az orientációmat. Inkább az zavar, hogy nehéz párt találnom, mert kicsi a merítési háló, és általában, aki számomra érdekes és vonzó lenne, az nagyon messze él tőlem (általában több száz kilométerre), így sajnos nehéz, de úgy is mondhatnám , lehetetlen elmélyítenem a kapcsolataimat.Tehát ez az oka, miért nem vállalom fel mindenki előtt.

Remélem, a válaszaim kielégítőek voltak.

2015. máj. 22. 17:54
 76/89 anonim válasza:
Írok egy privát levelet ha nem zavar, volna még néhány kérdésem. Bár ellentmondásnak tűnik amit írtam korábban, hogy nem levelezek senkivel privátban, ez az ellentmondás egyszerűen feloldható. Ha beleegyezel küldöm a válaszom.
2015. máj. 22. 20:47
 77/89 anonim ***** válasza:
Beleegyezek,kuld!
2015. máj. 22. 21:00
 78/89 anonim válasza:

Ilyen orvos-páciens játékokban is benne vagy? :D

Orvosi szobában vizsgálat közben történnek dolgok?:P Ilyenek:DD

2015. máj. 24. 14:37
 79/89 anonim válasza:
Vizsgaidőszak végeztével jól jönne valaki ^^ ;D
2015. jún. 25. 12:43
 80/89 anonim ***** válasza:

Utolsó: Ha ír is, akkor sem lesz egy hosszú beszélgetés! :D

19/L

2015. jún. 25. 16:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!