Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt leszbi/biszex...

Vannak itt leszbi/biszex orvostanhallgatók?

Figyelt kérdés
Főleg Pest, de jöhet más is. Orvos, fogorvos, gyógyszerész.

2015. ápr. 25. 00:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim válasza:

Kedves 29-es!

Te is leszbikus vagy, már ha meg nem sértelek a kérdéssel?

2015. ápr. 27. 17:15
 32/89 anonim válasza:
Nem sértesz meg a kérdéssel,de nem akarok konkrétumokat írni nagyon, viszont,ha már egyszer ird írtam erre a kérdésre,akkor még az sem kizárt. Miért lenne fontos ez a véleményem szempontjából?
2015. ápr. 28. 22:30
 33/89 anonim válasza:
*ide
2015. ápr. 28. 22:31
 34/89 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy itt kellene partnert keresned. Nem értem ezt az ellenséges hozzáállást. Ha 2 ember szereti egymást mindegy, hogy mindketten azonos neműek. A szeretet a lényeg. És jól teszed ha hasonló értelmi szinten lévő társra vágysz. És a 47% válaszolónak. Bizonyára szereted kimondani, amit gondolsz. Jogod van hozzá. De nem kell másokat lenézni alázni. És egy kapcsolatban fontos, hogy legyen közös téma, hasonló érdeklődési kör. Nekem volt olyan barátnőm, akivel csak d..gni lehetett. Hiába próbáltam vele beszélgetni, semmihez sem tudott hozzászólni. A szex nem minden. És a leszbikusok se csak nyalakodnak. Van vibrátor is. És a gyengéd érintés is lehet olyan izgató, mint egy kemény farok. Jó ez nem mindenkire igaz. Vannak nők, akik durván szeretik. Sose fogom érteni miért. Miért akarja egy nő, hogy szeretkezés közben megüssem, és lek..vázzam. Az nekem nagyon lehangoló. Elmegy a szextől a kedvem. Volt dolgom ilyen lánnyal. Ki is ámbándultam belőle. Lehet bennem van a hiba. Ne add fel a keresést!
2015. ápr. 29. 11:20
 35/89 A kérdező kommentje:

"Nem biztos, hogy itt kellene partnert keresned. Nem értem ezt az ellenséges hozzáállást."

Nekem címezted a hozzáállásost? Én teljesen normálisan álltam az egészhez, aztán megdöbbenésemre jöttek a prosztó kommentek folyamatosan..

2015. ápr. 29. 14:00
 36/89 anonim válasza:
Kedves 32-es azért fontos hogy leszbikus vagy e mert ha igen akkor belülről ismered ezt a világot, ha nem akkor külső szemlélő vagy. A két nézőpont pedig teljesen más, leginkább szembenálló véleményezéssel van a leszbikus életformáról. Amúgy nagyon diplomatikus választ adtál.
2015. ápr. 29. 15:34
 37/89 anonim válasza:
Kedves 36-os! Én a válaszomban elsősorban arról írtam végén, hogy meg tudom érteni a Kérdezőt, amiért nincs ideje a tanulás mellett, és ezért így a társkeresés és egy kapcsolat fenntartása is bonyolultabb. De ez szerintem bármilyen kapcsolatban így van, nem feltétlen csak a leszbikusoknál. Amúgy igen, ismerem belülről a leszbikus világot- ahogy fogalmaztál. Remélem, most már teljes választ adtam így.:)
2015. ápr. 29. 18:18
 38/89 anonim válasza:
100%

A 47%-os válaszoló furcsa egy ember lehet.. :D

"A tucatnyi fog után csak a pina??!

Ezt mégis hogy??

Érdekes egy lény lehetsz."

Mi az összefüggés? :D:D:D

2015. máj. 1. 14:26
 39/89 anonim válasza:
Kedves 37-es, Harmonikus és kifinomúlt kommunikációs képességeddel diszkrét, mégis világos választ adtál, és igen, így már érthető. Kíváncsi lennék az empátia készségedre, vagy saját tapasztalatra épül a kérdésre adott válaszod!
2015. máj. 1. 20:49
 40/89 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező nem akartalak megbántani. Azoknak írtam, akik ellenségesen álltak hozzá a kérdésedhez. Vagy én foalmaztam rosszul, vagy Te értettél félre. Remélem sikerül partnert találnod.
2015. máj. 2. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!