Mit keresnek a csajok, és mik az elvárásaik?
Figyelt kérdés
Én már nem értem őket.2015. febr. 11. 01:20
61/79 anonim válasza:
57-es vagyok. És én jól tudom a szavaidból, hogy mi vagy . Lehet vannak olyan emberek akik tesznek azért, hogy legyen egy fontos ember az életükben, és úgy jönnek, hogy ez nem ment. De te csak rinyálsz itt, hogy nem megy. Sose becsülj le senkit a borítójáról, csak mert nem is próbáltad meg! nem azért vagyunk itt, hogy jót nevessünk máson. Azért, hogy tegyük a kötelességünk nap, mint nap. El sem tudod képzelni mennyire jó érzés másokon segíteni, de én már gondolkoztam azon, hogy nálad ez megérné-e. Gondolkozz el, mert ha nem, akkor még megbánod.
62/79 A kérdező kommentje:
Furcsa te papolsz a borítóról,és pont te ítélsz meg látatlanban.Milyen szépen cáfolod magad azonnal a hozzászólásodban,gratulálok.
2015. febr. 12. 23:52
63/79 A kérdező kommentje:
Na látod okoska nem ismersz,így ne nyilváníts véleményt,mivel én is szeretek segíteni az embereknek,és szoktam is,csak kevesen tudják ezt értékelni.
2015. febr. 12. 23:53
64/79 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon szeretek másoknak segíteni,sőt inkább általában másoknak segítek,magammal meg nem törődök.
2015. febr. 12. 23:54
65/79 anonim válasza:
53-as, te másokon segíteni, egy ekkora bunkót kint te őnmagán kívül semmi nem érdekel. Ezt egyébként a százalék is remekül bizonyítja. Ilyen alacsony értéket, csak kifejezetten bunkó, rosszindulatú válaszokkal lehet elérni, nem pedig segítő szándékkal...
66/79 anonim válasza:
Bocs,nem tudom miről beszélsz,kedves kérdező.Azért nem válaszoltam,mert hidegen hagy,hogy mit gondolsz.Az életben nincs olyan,hogy csak kérsz dologkat.Ha mondjuk szeretnél barátnőt,azért dologzni is kell.Bár neked olyan kicsi az intelligencia szinted,hogy nem érted miről beszélek.Nem kell vitatni,mert talán az ősembernek jobb a felfogása.És ez kicsit gáz... Te másokon segítesz?? Na ne viccelj már olyan jó poén volt,hogy még énis röhögtem rajta.Te nem lehetsz segítőkész,mert neked annyi türelmed nincs,hogy meghallgasd őket.Képzeld én papolok a borítórol,mert én tudom mi az.Nem mint te.Aki nem ért a szóbol,annak nem kell megszólalni,nehogy hü.yeség mondhasson.Szóval igazán mehetnél ezzel a megértés dologgal.Tudod elég jó a kérdésed.Tükröz téged,mert nem csoda,hogy nem értettek meg téged.Miközbe te leszólod őket.
67/79 anonim válasza:
Jah amúgy nem a külső a fontos.Nem az a lényeg,hogy lássalak,mert itt a szándék,és a belső a fontos ember.Nőlj már fel,nem a külső teszi az embert,hanem a belsője.
68/79 anonim válasza:
Amúgy ne légy idegbeteg,mert a megoldás erre az A terv: Megadjam egy pszichológus számát? mert jól jönne.A B tervem: Dobj be egy snickerst,ki vagy ha éhes vagy? Na látod látod.
69/79 A kérdező kommentje:
ma 20:41
Te komplett hülye vagy,és köszi nem kérem a pszichológusod számát :D
Unom már,hogy íráson keresztül ítélik meg az embert,ráadásul burkoltan le hülyézik az IQ szintjével meg totál le nézik,na látod ezért vagyok én okosabb mert nem nézem le ismeretlenül az embereket,de te mester vagy abban úgy látszik,hogy ismeretlenül ítélj meg embereket.A véleményed meg nem is igazán érdekel,az a lényeg téged ki elégítsen,hogy valakit le hülyéz és magadat ki kiáltsd egy észkombájnak,fetrengj csak az ál dicsőségedben :)
2015. febr. 13. 23:02
70/79 anonim válasza:
Nem kell kimeneti magad, és hamis dolgokat mondani másról, én vagyok az az ember aki majd megoldja a halál rejtelmét. Én mindig adok második esélyt. Sose voltam nagy észlény, és tudós. De tudod mindig az veszít aki nem ismeri be magának, hogy kicsoda valójában. Egyszer még ott fent lehet találkozunk, és lehet még jól fog jönni a tanácsom. Amiket ide leírtam.hagyjuk már ezt a harag dolgot, ez nem illik hozzám. Akkor és most is elfogom ezt mondani mindenkinek, hogy: a tetteink alakítanak minket!, és tesznek azzá akik vagyunk! Lehet lesznek dolog az életünkben akik erről lebeszélnek,de sose felejtsük el azt, hogy a jó mindig megtalál minket! Mert ez a sorsunk akárki akármit mond az, hogy mi tiszteljük egymás, és másokat is! Hiszek neked, de a második esélynél már ott fent találkozunk, és akkor nem leszek kegyes. Addig éljetek ameddig van mire. Sőt még akkor is éljetek amikor már nem kell semmire. A nevem egy ember, de majd tudjátok ki leszek, ha eljön az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!