Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit keresnek a csajok, és mik...

Mit keresnek a csajok, és mik az elvárásaik?

Figyelt kérdés
Én már nem értem őket.
2015. febr. 11. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy kösz, majd átadom a feleségemnek, hogy nem merek nőket megszólítani, biztos értékelni fogja. :)
2015. febr. 11. 14:12
 42/79 anonim ***** válasza:
0%

Engem csak rohadtul idegesit, hogy azert mert nem tudtok felszedni egy not vagy mert rossz helyen keresgeltek, egybol leszuritek , hogy persze a "noknek csak az izom, a penz a lenyeg".

De en tokeletesen megertem, hogy faj az igazsag, de ezert ne engem hibaztass.

2015. febr. 11. 14:15
 43/79 A kérdező kommentje:

ma 14:11

Hagy hápogjon,ismerem a fajtáját,pont mint lány unokatesóm,a férfiakat isten mentese meg tőle :D :D :D

2015. febr. 11. 14:16
 44/79 anonim ***** válasza:

Mit ismersz :D?

Persze aki nem tud egy novel mit kezdeni, majd tudja ki milyen "fajtabol" valo.

Bogjetek egymas vallan, hogy a csunya , gonosz nok nem vesznek titeket figyelembe.

2015. febr. 11. 14:19
 45/79 A kérdező kommentje:

ma 14:19

Mert te fajta tiszta vagy? :D

2015. febr. 11. 14:26
 46/79 anonim ***** válasza:
100%

Úgy szeretem nézni, mikor vérre mennek itt egy semmi ügyön az emberek.

Mert ugye pár sorból egyből le lehet szűrni, hogy ki az arrogáns. Lehet épp megjött neki, és azért ingerült... erre vagy millió egy más okra nem is gondol egyik sem.

A másik meg hogy az előbb említett arrogáns hozzászóló is olyan királyul le tudja szűrni itt pár mondat alapján, hogy a másik éppen mennyire tökös a való életben, meg hogy nem mer próbálkozni.

Én azt mondom nem az a szégyen, aki jó pár próbálkozás utána tanácsot és segítséget vár, hanem az, akik ezen felbuzdulva egymás torkának ugranak, és ismeretlenül is kipellengérezik a másikat.

De én legalább jót nevetek rajtatok! XD

2015. febr. 11. 14:36
 47/79 A kérdező kommentje:

Igen,nem szégyen segítséget kérni sosem,pláne hogy egyre érthetetlenebbek a csajok.

De örülök ,hogy jól szórakozol,mert én is el vagyok olvasgatva :)

2015. febr. 11. 14:44
 48/79 anonim ***** válasza:
"Férfi és nő sohasem érthetik meg egymást, mert mindegyik mást akar. A nő a férfit, a férfi a nőt." ;)
2015. febr. 11. 18:27
 49/79 anonim ***** válasza:

A "31"vagyok.....

Jót nevettem a kommenteken....sok sértett ember kis helyen is elfér!!!

Egy szóval sem írtam azt, hogy egy férfinek kiszámíthatónak kéne lennie.....nem tudom mire reagáltál?! Ami az unalmas pasikat illeti...nincs unalmas pasi vagy NŐ, olyan van, akivel nem tudsz közös témáról beszélgetni, vagy mert szakbarbár, vagy nem elég művelt hozzád. Minden viszonyítási alap kérdése.

Imádom hallgatni azokat a párbeszédeket, amikor mindkét fél csak mondja a magáét, de egyáltalán nem kíváncsi a másik véleményére....pont mint a politikusaink. Monológokat adnak elő, aminek nincs sem értelme sem csattanója, hogy legalább röhögni lehetne rajta. :)

Réges-régen egy tánctanár mondta Nekem, hogy "egy Női partner viselkedéséből lehet csak igazán következtetni milyen férfi is vagy valójában"...ezen érdemes lenne elgondolkodnod. Akit nem tisztelsz, az Téged sem fog!!!!

37F

2015. febr. 11. 19:48
 50/79 A kérdező kommentje:
Szerintem amire válaszoltam azt nem te írtad.Akkor én ngyon jó ember vagyok mert van pár női ismerősöm azok nem győznek dícsérni akkor már rossz ember nem lehetek,nekem azokkal van bajom akik meg sem próbálják megismerni az embert csak leszarják magasból.
2015. febr. 11. 21:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!