Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit keresnek a csajok, és mik...

Mit keresnek a csajok, és mik az elvárásaik?

Figyelt kérdés
Én már nem értem őket.
2015. febr. 11. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
73%

Az a helyzet, hogy én nemzetvédelmi egyetemen tanulok, s még ott is szóba került a magyar nők tiszteletlensége

a Magyar férfiakkal szemben! Még is ki védte meg a nőket mikor háborúvolt? Most is ugyan ez lenne! A nők éljenek mi férfiak halljunk!!

Nekem nem is kell több, a nők azt se tudják, hogy kiket

aláznak le! Hát pont azokat akik harcba mennek ha háború van! Ennél nem kel nemesebb tett akár, hogy öltöztök ki nők...

2015. febr. 12. 02:48
 52/79 anonim ***** válasza:

Azokkal a Nőkkel,akik nem kíváncsiak Rád, egyszerűen nem kell foglalkozni.....biztos meg van rá az okuk, de az Téged cseppet sem érdekel!!!!

Ne akard Őket jobbá tenni, megváltoztatni,meggyőzni,mert nem ez a céljuk.....csak szenvedni fogsz Velük!!!

37F

2015. febr. 12. 09:31
 53/79 anonim ***** válasza:

"Az a helyzet, hogy én nemzetvédelmi egyetemen tanulok, s még ott is szóba került a magyar nők tiszteletlensége

a Magyar férfiakkal szemben!"

Ez nem meglepő. Habár kifejezetten nem kedvelem sem a rendőröket sem a katonákat, de azt el kell ismerni, hogy ezek a szakmák a tiszteletre azért megtanítják az embert. A magyar nőkből nem csak a férfiak irányába hiányzik a tisztelet, hanem úgy általánosságban semmit sem tisztelnek önmagukon kívül persze, de azt elvárják, hogy vágd hasra magad előttük.

2015. febr. 12. 12:38
 54/79 anonim ***** válasza:
A 37 éves úrnak, meg üzenem, hogy baromi könnyen dumál, neki egy egészen más korosztályban kellett érvényesülnie, az ő korosztálya, még többé-kevésbé normális volt. A tökéletes értékvesztés az elmúlt tíz évben lett jellemző a fiatal nőkre.
2015. febr. 12. 12:40
 55/79 anonim ***** válasza:

Azért ez a katonai-rendőri tisztelettel kapcsolatban lenne egy pár gondolatom. Aki önként és dalolva dönt úgy, hogy az életét kockáztatva beáll rendőrnek,katonának,tűzoltónak az semmivel nem érdemel több tiszteletet, mint egy buszsofőr vagy ápolónő. Munkája során tesz a közért és annyi. Értem Én, hogy mindenkinek az a fontos amit éppen Ő csinál, de a mindenkit alapból megillető tiszteletnél akkor sem jár több neki...

Én például mindig úgy beszélek egy rendőrrel vagy közterületessel mint ahogy Ő velem, semmivel nem adok több tiszteletet Neki mint amit Ő ad Nekem. Miért is tenném? Velem szemben lakik egy nyugalmazott ezredes, egy párszor már el kellett magyarázzam Neki, hogy tök mindegy milyen fontos embernek érzi magát számomra egy senki. Hiába fenyegetőzik és csillogtatja az egoját attól még tisztelet az nem jár...azt tettekkel kell kiérdemelni és óriási probléma ha ezt valaki érdemtelenül kapja meg és még rosszabb, ha elvárja valakitől!!!

37F

2015. febr. 12. 12:54
 56/79 anonim ***** válasza:

A 37 éves úr 18 éves diákok mellett dolgozik, szóval van elképzelése a dolgokról.....

37F

2015. febr. 12. 12:56
 57/79 anonim ***** válasza:
0%
Az 50-es válaszodra: kicsit sem dicsekszik magával, mikor kicsattanó örömmel írja,hogy fontos nagy ember a lányoknál.hogy nem dicsérik agyon szegényt. Csak mondom, hogy a beképzelt f..szokat utálják,mint aki te vagy!
2015. febr. 12. 14:13
 58/79 anonim ***** válasza:

"A 37 éves úr 18 éves diákok mellett dolgozik, szóval van elképzelése a dolgokról..... "

Valóban? És úgy foglalkozik fiatalokkal, hogy zéró a szövegértése?! Bravó!

2015. febr. 12. 14:14
 59/79 anonim ***** válasza:

Értem amit írtál...csak nem teljesen értek vele egyet!!!

37F

2015. febr. 12. 14:34
 60/79 A kérdező kommentje:

ma 14:13

Te valamit nagyon félre érthettél.

2015. febr. 12. 22:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!