Mit keresnek a csajok, és mik az elvárásaik?
A nők pont azért érthetetlenek mert az értelmet keresik,
amit csak is egy férfi adhat meg nekik! Hidd csak el, hogy egy nő sokkal többet gondol egy férfira mint fordítva! Mi férfiak erősebb jelleműek vagyunk, a nők meg
mindig azzal vannak elfoglalva, hogy mi hogy áll nekik!
Ezzel árúlják el magukat a legjobban! Egy erős jellemű férfinak nem tud ellen állni egy nő sem!
Ez szent írás!
ma 01:56
Mondjuk ez igaz,folyton a szépítkezés meg a ruhák,az ál duma az ugye,hogy jól érezzék magukat a bőrükben de ez hülyeség,én is kérdeztem már csajokat miért viselnek kihívó ruhát,a férfiak miatt,nem azt mondja ő szolid nő mondom szolid nő nem öltözik így vagy olyan idióta hogy nem tud róla,hogy ahogy öltözik egy férfinak kihívó.
Nekem soha nem voltak nagy elvarasaim.
A kapcsolataimban igen, de egy adott emberrel szemben nem igazan. Nyilvan nem utasitok el egybol egy szamomra jokepu pasit, de a kulso lenyeben nem tartja fenn az erdeklodesemet sokaig, sem pedig a vagyoni helyzete. Tolem lehet a szoke herceg lamborghinin , ha egy hulye bunko akivel 10 perc utan sincs kozos temank, es nem tudunk egy jot rohogni egyutt. En nem tudom mi van veletek, tulsagosan is felszines p.csakat akarjatok megkapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!