Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit keresnek a csajok, és mik...

Mit keresnek a csajok, és mik az elvárásaik?

Figyelt kérdés
Én már nem értem őket.
2015. febr. 11. 01:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
Engem keresnek, csak nem találnak
2015. febr. 11. 01:31
 12/79 A kérdező kommentje:
Jól el bújtál :D
2015. febr. 11. 01:34
 13/79 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt, presztízst, adoniszi külsőt, határozottságnak álcázott bunkóságot. Ezek érdeklik a nőket.
2015. febr. 11. 01:51
 14/79 A kérdező kommentje:
Igen a titokzatosság,hogy majd ők meg változtatják a rossz fiúkat,aztán hál isten legtöbbször pofára esnek :D
2015. febr. 11. 01:56
 15/79 anonim ***** válasza:
0%

A nők pont azért érthetetlenek mert az értelmet keresik,

amit csak is egy férfi adhat meg nekik! Hidd csak el, hogy egy nő sokkal többet gondol egy férfira mint fordítva! Mi férfiak erősebb jelleműek vagyunk, a nők meg

mindig azzal vannak elfoglalva, hogy mi hogy áll nekik!

Ezzel árúlják el magukat a legjobban! Egy erős jellemű férfinak nem tud ellen állni egy nő sem!

Ez szent írás!

2015. febr. 11. 01:56
 16/79 anonim ***** válasza:
2015. febr. 11. 01:57
 17/79 anonim ***** válasza:
S, milyen csajok veszik körül!:D
2015. febr. 11. 01:59
 18/79 A kérdező kommentje:

ma 01:56

Mondjuk ez igaz,folyton a szépítkezés meg a ruhák,az ál duma az ugye,hogy jól érezzék magukat a bőrükben de ez hülyeség,én is kérdeztem már csajokat miért viselnek kihívó ruhát,a férfiak miatt,nem azt mondja ő szolid nő mondom szolid nő nem öltözik így vagy olyan idióta hogy nem tud róla,hogy ahogy öltözik egy férfinak kihívó.

2015. febr. 11. 02:02
 19/79 anonim ***** válasza:
29%

Nekem soha nem voltak nagy elvarasaim.

A kapcsolataimban igen, de egy adott emberrel szemben nem igazan. Nyilvan nem utasitok el egybol egy szamomra jokepu pasit, de a kulso lenyeben nem tartja fenn az erdeklodesemet sokaig, sem pedig a vagyoni helyzete. Tolem lehet a szoke herceg lamborghinin , ha egy hulye bunko akivel 10 perc utan sincs kozos temank, es nem tudunk egy jot rohogni egyutt. En nem tudom mi van veletek, tulsagosan is felszines p.csakat akarjatok megkapni

2015. febr. 11. 02:06
 20/79 anonim ***** válasza:
16%
Ez most mi? Itt egy ilyen fikázzuk a nőket klub van alakulóban? Drága hímek! Ha annyira sok baj van velünk, akkor talán inkább egymással kellene próbálkoznotok...
2015. febr. 11. 02:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!