Mit keresnek a csajok, és mik az elvárásaik?
Ez nagyon életkor függő.....
A fiatalabbak inkább a testiséget, az érettebbek a kiszámíthatóságot és a biztonságot.
Mik az elvárások?
-ne unatkozzon a párja mellett, meg tudja nevettetni
-fel tudjon Rá nézni,tisztelni tudja (intelligencia)
-igényesség,kulturáltság,műveltség,ízlés
-határozottság, jó problémamegoldó képesség
-Nőnek érezhesse magát mellette(udvarias,előzékeny,figyelmes)
-megbecsülés és elismerés
-segítséget,lelki támaszt,
-erkölcsi-anyagi biztonságot
-intimitás és szexualitás
-és ami legfontosabb...egyfajta jövőképet!!!
37F
ma 06:23
A biztonság dolog kicsit ellent mond annak,hogy a rossz fiúkat keresitek,miért vagy biztonságban egy rossz fiú mellet mikor meg csal,hazudik,kihasznál,ezt nem értem,mi ebben a biztonság?
ma 07:49
Valahogy meg is kell nekik élni,és hát ha a pasi jól keres akkor a jövő már meg van alapozva,ha csak ki nem dobják őket :)
Szomorú,hogy ezt keresik de ez van.
ma 10:45
Fura nekem nem egy nő mondta,hogy a kiszámítható unalmas.
"erkölcsi-anyagi biztonságot"
Az erkölcsi biztonságon jót nevettem,rengeteg nővel beszéltem már akinek a férje vagy a barátja normális,a nő mégis csalja,a csaj a fickókat ezerrel,nehogy már a nők kezdjenek el papolni az erkölcsről.
Tudod mit? Ameddig itt picsogsz szanalmasan a nyomorult "ferfitarsaiddal", hogy jaj nincs no de amugy, mindegyik egy penzehes, bunko, szuka addig nem is lesz egy normalis csaj se aki akarna vmit is kezdeni veled.
Amugy titeket sem kell felteni. Tokeletes not akartok, aki minden igenynek legyen megfelelo de nektek meg az sem eleg. Orulok, hogy nem talalkoztam meg hozzatok hasonlo kisfiukkal... Ennyit errol, pontozzatok szegyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!