Fiúk amugy nem veszitek észre, akik ezen az oldalon normális lányt keresnek. Hogy egy csomó lány meg normális fiút keres?
Figyelt kérdés
Talán ti is összejöhetnétek nem?2015. jan. 23. 19:32
1/27 The Guard válasza:
Nem... annak mi értelme lenn?
2/27 anonim válasza:
Hol vannak azok a lányok, akik normálisfiúkat keresnek? Nyitott szemmel járok, de egyet se látok.
5/27 anonim válasza:
Eltérő a jelentés :D
A csajoknál a "normális srác" = 185 magas, deltás izmú, felsőfokú végzettséggel és legalább egy német autóval rendelkező stílusos menőarc.
6/27 anonim válasza:
Kevés lány keres itt normális fiút, nem tudom, miről beszélsz.
7/27 anonim válasza:
,,normális'' lány jelentkezi! :D ;)
Najó ezt töröljük......szóval nem vagyok normális :-)
Valaki beszélgetni ;) :D
8/27 Pain for Pleasure válasza:
Ja, csak a normális fiú/lány mindig minimum 200 km-re lakik. A másik, hogy mindenkinek más jelent a normális. Lehet 2 normális megismeri egymást, de attól még nem biztos, hogy passzolnak.
Sok tényezőnek kell egyeznie, hogy egymásra találjanak.
9/27 anonim válasza:
Én normális lány vagyok, csak ismerkedni nem szeretnék. :D
10/27 opened paradise válasza:
Szerintem azért nem próbálkoznak azoknál a lányoknál,mert az ilyen kérdésekre egyből írnak x privátot azok,akik amúgy egy "L",vagy "N" betűre is tudnak írni,hogy ők mind pont ilyenek.
És hogy tűnhetnének ki a sok "normális" között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!