Fiúk amugy nem veszitek észre, akik ezen az oldalon normális lányt keresnek. Hogy egy csomó lány meg normális fiút keres?
Figyelt kérdés
Talán ti is összejöhetnétek nem?2015. jan. 23. 19:32
11/27 anonim válasza:
A normális srácok egy lánynak max lelki szemetesnek kellenek, másra nem... Párkapcsolatra alfahímeket keres egy lány...
12/27 CptTomato válasza:
Lécci mutass egy normális lányt 23+ éves bpi és ha lehet szexkapcsolatot keressen....lécci lécci.... mert én még itt nem talátam sőt.... az elmúlt 6-8 évben neten olyan 10-12 ilyen nőt találtam és ennek elenyésző része találkozott is velem.
13/27 anonim válasza:
Mégis ki a faxom akar normális lenni? Az unalmas, és az egyéniségem amúgy sem fér bele egy ilyen skatulyába. Mondjuk ezt nem igazán díjazzák a nők, de így jártam!
14/27 A kérdező kommentje:
Faxom?:D igazán ertelmes.
2015. jan. 23. 19:48
15/27 A kérdező kommentje:
Amugy igen van normális lány itt talán ha beírnátok erre az oldalra a keresőbe hogy ismerkedés talán találnátok is.Csak az a baj hogy ti pasik pont ezt nem veszitek észre.
2015. jan. 23. 19:52
16/27 anonim válasza:
én normális lány vagyok, de amikor az ember 99%ban olyan emberekkel találkozik itt, akinek az a második szava, hogy "muti a pináááád" akkor egy idő után elmegy az egésztől a kedve :D
az a maradék normálisnak tűnő 1% pedig budapesti, ami meg én nem vagyok :D
17/27 anonim válasza:
Hát figyelj,ma vannak a legtöbben azok akik a szexre valót keresik.... És kevés olyan van aki kapcsolatot akar.
18/27 A kérdező kommentje:
Tudom van nagyon sok olyan fiú is😊
2015. jan. 23. 21:05
19/27 A kérdező kommentje:
Hé figyeljetek!Aki közületek privit ÍRT az lécci irjon mégegyet.please😊
2015. jan. 23. 21:49
20/27 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy az, aki normális párt keres, maga is normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!