Lány barátokat keresnék. Hol lehet értelmes lányokkal megismerkedni, akik szintén barátokat keresnek?
Ilyen társkereső oldalra gondolok esetleg, ahol nem csak párkapcsolatot/szexet keresnek az emberek, hanem barátokat is.
Lány létemre egy barátnőm sincsen :D
24/L
Az emberek kategóriában szoktak ilyen kérdések lenni.
De ott is inkább napközben.
Fiú barátom van elég, de velük nem tudok bizonyos dolgokat megbeszélni/csinálni, amiket lányokkal igen.
Félreértés ne essék, én nem itt keresek valakit, a kérdésem arra vonatkozik, hogy hol lehetne - ezért raktam ebbe a kategóriába, szerintem itt azért jobban ismerik az emberek az ismerkedős oldalakat :)
Most én is így vagyok. Bár nekem voltak korábban fiús lány barátaim, velük jobban kijöttem, és persze sok fiú haverom is volt, csak a sok költözés miatt egy idő után megszakadtak ezek a kapcsolatok és hiányzik nekem is. Igaz a személyes kontakt jobban bejön, lett is volna egy, csak megszűnt a boltjuk, és máshogy nem tudtam tartani a kapcsolatot velük.
Párom van, de az mégsem olyan.
Lehet találsz majd idővel. :-)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!