Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék értelmes lányokkal...

Hol tudnék értelmes lányokkal megismerkedni? 14/F

Figyelt kérdés
Viszonylag nagy városban élek (Debrecen), de nem tudom, hogy merre kéne ismerkedni. A könyvtárat ne nagyon mondjátok nem az én világom. A bevásárlóközpotokat se, azok sem jönnek be. Ti hol próbálkoznátok, nekem nincs ötletem.

2013. okt. 20. 21:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
itt semmiféleképp SEM!!!!!
2013. okt. 20. 21:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy hol nem, hanem azt, hogy hol!
2013. okt. 20. 21:06
 3/13 anonim válasza:

Dunakeszin! ;) Amúgy iskola, a haverjaid ismerősei nem tudom pedig a bevásárlóközpontokba egy csomó csaj van csak hát a leszólítás stb... KÖNYVTÁR?! >< Szerintem ezt senki nem mondta volna. ;)

(14/L)

2013. okt. 21. 15:28
 4/13 A kérdező kommentje:
De, már volt ilyen kérdés, és az volt a válasz, hogy könyvtár, mivel "értelmes"-et kerestek. De ha nincs igazából az ismerősök közül aki tetszik?
2013. okt. 21. 17:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is 14/F vagyok, nekem is ez a problémám. De szerintem nem kell elsietni a dolgot. Verd ki azt jóvan. :)
2013. okt. 21. 22:11
 6/13 anonim válasza:
Dunakeszi valóban jó ötlet:) am mi bajod a bevásárlóközpontokkal? menj el auchanba, vagy tescoba. én intézem nálunk a nagybevásárlást, és egy csomó unatkozó plázacicát látok, aki nem tud mit kezdeni magával amíg anyuci vásárol.
2013. okt. 30. 22:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Épp ezért, nem bírom a plázacicákat...
2013. nov. 1. 08:33
 8/13 anonim válasza:
Megszavasztuk! ;) Gyere el Dunakeszire! :P
2013. nov. 1. 16:03
 9/13 A kérdező kommentje:
Kicsit messze van, inkább itthon maradok
2013. nov. 2. 10:50
 10/13 anonim válasza:

Kiállsz az utcára, egy "Free Hugs" táblával.. xD

Amúgy park, stb. Esetleg van valami hobbid? Mert egy adott hobbivak kapcsolatos összejöveteleken könnyebb megszólítani valakit, mintha azt vadidegenül tennéd.. :)

(Amúgy az értelmes lányokat okosra érted, vagy olyanra, aki nem ilyen 1 a millióból nyáladdzó, pózolós ...?)

2014. jan. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!