Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék Pécsen szerény, értelmes lányokkal megismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem szoktam eljárni nagyon sehova, mert nincs kivel. (ördögi kör) Meg aztán nincs sok önbizalmam se, igazából már annak is örülnék, ha lenne egy értelmes beszélgetőpartnerem. Mit tegyek hát?2012. dec. 15. 20:16
1/3 anonim válasza:
Nézz körbe az egyetemen. Amúgy így ne várj sok hasznos tanácsot.. nem tudunk rólad semmit, így nehéz.
2/3 A kérdező kommentje:
Magas vagyok, inkább a műszaki dolgok érdekelnek és a zene. A munkámat megszállottan csinálom, gyakran foglalkozom vele a szabadidőmben is. Nem igazán van olyan baráti társaság, akikkel el tudnék járni szórakozni. És 22/F. Ennyi infó elég? :)
2012. dec. 15. 21:07
3/3 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz nyugodtan privátban és dumálhatunk.Én Pécs mellett lakom.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!