Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mégis hol lehet ÉRTELMES 21-30 közötti srácokkal megismerkedni?
Rossz helyen kerested ,és szintén abba a cipőbe vagyok mint te hogy mégis hol vannak azok a lányok akik komolyan vesznek és normálisak...
22/f
Köszi a gyors válaszokat! :)
Hát, én teljesen normálisnak tartom, hogy nem a bunkó nyomorék pasik jönnek be, szerintem a világ tart egy kicsit rossz irányba. Úgy voltam vele, hogy többet kellene buliznom, de igazából nem vonzanak az ilyen helyek, ráadásul szerintem a discókban nem is lehet komolyan ismerkedni. De örülök, hogy rajtam kívül is vannak, akik így gondolják. :)
bárhol ahol van sportolási lehetőség. edzőterem, futópálya stb... a sport fejleszti a testet és a lelket egyaránt!
érdemes elgondolkodni azon, hogy ha te nem szeretsz diszkóba menni mert nem vonz az ottani környezet akkor a "hozzád illő" férfit miért vonzaná? hacsak nem azért mert mindketten abban reménykedtek, hogy majd a másik fél ott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!