Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék megismerkedni korombeli srácokkal?

Figyelt kérdés

Hiába járok bulizni, vagy bárhová soha nem találkozom korombeli srácokkal vagy csak ha van barátnőjük. Hiába tetszem a körülöttem levő fiúknak, hogy ha én nem igazán vonzódom hozzájuk..:'/ Ti hogy szoktatok ismerkedni? :)

16/L

2011. márc. 2. 22:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én a mostani partneremmel egy internetes társkeresőn ismerkedtem össze. Javaslom neked is, ha hajlandó vagy kiválogatni a sok jelentkezőből a neked tetszőket :)
2011. márc. 2. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Mondjuk kezdj el sportolni (márha nem sportolsz) és simán megismerkedhetsz rengeteg sráccal:)

Ha pl konditerem mellett is döntenél(de gondolom akárhol,csak én ebben vagyok jártas) egyből felfigyelnek rád,főleg tovább űződ a sportot.Vagy akármi más amivel szeretsz fogalalkozni...Ha sakkozni akk járj sakk versenyre:)

2011. márc. 2. 22:53
 3/12 anonim ***** válasza:

> Ti hogy szoktatok ismerkedni? :)

Sehogy :(

16F

2011. márc. 2. 22:54
 4/12 anonim ***** válasza:

sehogy. mindenki eltunik...

:$

16/f

2011. márc. 2. 23:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Járj el konditerembe.

Ott mindig több a fiú mint a lány és 15-18 éves korosztály is jár, persze vannak ott idősebbek is, egészen 50-55 éves korig láttam ott embereket.

Ha 25-en vannak a teremben egyszerre akkor abból jó ha 5 lány.

2011. márc. 3. 15:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok egy nagy kondis :S Úgy értem... unalmas egymagadba erősíteni egy géppel..:/ Én táncolok.

Mindenesetre tudtok jó konditermet mondani?:)

2011. márc. 3. 16:07
 7/12 anonim válasza:
Hol laksz?
2011. márc. 3. 20:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Bp
2011. márc. 3. 22:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Menj el valamilyen harcművészetre vagy küzdősportra, én ezt tudom ajánlani. És akkor talán még össze is futunk egyszer :D
2011. márc. 4. 07:30
 10/12 A kérdező kommentje:
:) régen aikidóztam csupa vén muksó volt csak ott:P
2011. márc. 4. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!