Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hol lehet megismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehet megismerkedni manapság nem felszínes, hanem kedves, értelmes lánnyal?

Figyelt kérdés

Pláne hogy én sem vagyok egy macsó, hogy csak úgy leszólítsak egy vadidegen lányt..

Egyébként lehet túl sok elvárásom van? Legyen kedves, aranyos, mosolygós, értelmes.. nem baj, ha otthonülő típus.. Sőt, közhely, de nálam még a külső sem számít annyira. Legyen rendben odabent.. tudjon szeretni.

Manapság olyan felszínes mindenki, én nem akarok az lenni, még akkor sem, ha csak úgy találok párt magamnak.

27F, Bp.

2010. júl. 19. 18:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
nem, semmi gond ezzel.. itt vok pl. én, csak messze vok, meg van barátom.. de valszeg, vannak ilyen csajok. :)
2010. júl. 19. 18:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy manapság az iylen csajok nagyon ritkák...:( De én pl. ilyen vagyok:) Csak szerintem hozzád túl fiatal:D De ha nagyon ismerkedni akarsz akkor net... villamos vagy busz vagy utca vagy strand.. le kell szolitani azokat a lányokat akik bejönnek:D
2010. júl. 19. 18:47
 3/17 anonim ***** válasza:

én is párt keresek, nem nagyon találok norm fiút:S

17 éves lány vagyok... És én sem a külsöt tartom a legfontosabbnak

4/17 anonim ***** válasza:
jah azt elfelejtettem hogy 16 / L
 5/17 anonim ***** válasza:

Porbálkozz társkeresővel.

Én onnan ismertem meg a férjem.

Ott hamarabb ki lehet szűrni a barmokat. Pl. ha sokáig nem adsz képet, csak beszélgetsz akkor vanak akik hamar lelépnek, na az ilyennek nem is volt komoly szándéka. Elég kitartónak kell lenni, mert azét ott is akadnak felszínes hülyék, de azért van sok pozitív eredmény.

2010. júl. 19. 18:50
 6/17 anonim ***** válasza:
Adok egy jó tanácsot, ne buliban keresd:) Legjobb megoldás ha baráti körből kérdezgetsz nincs-e valakinek facér lány ismerőse aztán msn ... Másik megoldás a személyes kapcsolatfelvétel mondjuk suliban,egyetemen közösségi helyeken,de azt mondtad az nempálya.. szóval első megoldás!:)
2010. júl. 19. 18:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom... Én nem szeretek általánosítani, viszont kétségtelen, a nagy átlag bulis p*csák(tisztelet a remélhetőleg többségben létező kivételnek:)) nem olyanok, mint akit te keresel. Viszont nekem a küldő is számít, mert nekem az ad valamiféle plusszt :) Már találkoztam ilyen csajjal, nem is eggyel, tehát van remény :))
2010. júl. 19. 19:08
 8/17 anonim ***** válasza:

Én találtam végre valahára egy pont ilyet, aki még szép is. Csak az a baj, hogy nem akart velem járni:D

Tehát vannak, de azért sok sikert!:D

2010. júl. 19. 19:12
 9/17 anonim ***** válasza:
ÉN is találtam egy pont ilyet, de azt én csesztem el :D Azóta sajnálom... :S:(
2010. júl. 19. 19:16
 10/17 anonim ***** válasza:

"Egyébként lehet túl sok elvárásom van? Legyen kedves, aranyos, mosolygós, értelmes..."

Ez túl sok? Igen és nem.

Ugyanis kb. minden férfinak szerepelnek ezek a fő szempontjai között, vagyis pont az kell neked, mint a többi ffinak, vagyis mindenki mással versenyben vagy pont ugyanazokért a nőkért. Hogy ez sok vagy kevés, az attól függ, hogy te mennyire vagy vonzó, vagy másokhoz képest milyen magasra teszed a mércét.

"Sőt, közhely, de nálam még a külső sem számít annyira. Legyen rendben odabent.. tudjon szeretni."

Amelyik rendben van odabent, az ettől jobban is néz ki (nem fényképen, hanem a valóságban, mozgás, beszéd stb. közben)

"Manapság olyan felszínes mindenki, én nem akarok az lenni"

Ezzel meg az a baj, hogy ennél jobban meg kellene határozni, mi az a felszínesség. Nem akarlak megsérteni, de a felszínes/nem felszínes az tizenévesek lelkizéseiben szokott fő probléma lenni.

Amúgy mindenhol lehet ismerkedni, a legkevésbé szórakozóhelyeken, de még ott sem lehetetlen. Ne ismerkedj viszont közterületen (buszmegálló, utca, vonat stb.), abból általában nem sül ki semmi jó (bár ellenpéldákat lehet erre is hozni, én is tudok a saját életemből).

2010. júl. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!