Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hol lehet megismer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehet megismerkedni manapság nem felszínes, hanem kedves, értelmes lánnyal?

Figyelt kérdés

Pláne hogy én sem vagyok egy macsó, hogy csak úgy leszólítsak egy vadidegen lányt..

Egyébként lehet túl sok elvárásom van? Legyen kedves, aranyos, mosolygós, értelmes.. nem baj, ha otthonülő típus.. Sőt, közhely, de nálam még a külső sem számít annyira. Legyen rendben odabent.. tudjon szeretni.

Manapság olyan felszínes mindenki, én nem akarok az lenni, még akkor sem, ha csak úgy találok párt magamnak.

27F, Bp.

2010. júl. 19. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ÉN kedves, aranyos, mosolygós, értelmes vagyok :) Uh. nálam :)

20/n

2010. júl. 19. 20:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor... írnál? Én még új vagyok itt, nem ismerem a rendszert.
2010. júl. 19. 21:58
 13/17 anonim ***** válasza:
általában ők otthon ülnek..
2010. júl. 22. 14:23
 14/17 anonim válasza:
Hát ilyet sajnos nemigazán fogsz találni. Nem az elvárásaiddal van gond hanem inkább azzal hogy az ilyen lányok mára már sajnos kihaltak.
2010. júl. 22. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Itt mindenki magára mutogat, "hogy jhujj, én olyan vagyok", csak, hogy itt is hírdessék önmagukat.(Y) Aztán a fele nem is olyan. És igaz, nagyon kevés ilyen van, és ne várd, hogy most jelentkezek, hogy én is ez vagyok, én inkább vagyok szadista, mint kedves; de ettől függetlenül igenis vannak ilyenek! Hülye állítás, hogy kihaltak.
2010. júl. 22. 16:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek az utolsó válaszolóval :D nemhiszem hogy egy kedves szolid lány itt reklámoná neked magát...Te hidd el hogy rengeteg ilyen lány létezik, de megértelek, hiszen pesten kedves, mosolygós, nem túl hivalkodó lányt keresni...(te jóég!!!) mint tűt a szénakazalban ;) 24/L
2010. júl. 22. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:
"No match. Please try different conditions"
2010. júl. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!